lekka przesada...
-
- moderator
- Kontakt:
lekka przesada...
kiedys byl topic pt "kretynizm"
bike pokazany w tym topicu do kretynskich nie nalezal ale co powiecie o tym?? http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=276818
bo to chyba mala przesada...:/
rozymiem bullit wykorzystywany do turystyki (rogi, dlugi mostek) ale po co w tym przypadku 2 polka?? ani to ladnie nie wyglada, praktyczne tez nie jest...moze ktos mi wytlumaczy wiec po co??
bike pokazany w tym topicu do kretynskich nie nalezal ale co powiecie o tym?? http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=276818
bo to chyba mala przesada...:/
rozymiem bullit wykorzystywany do turystyki (rogi, dlugi mostek) ale po co w tym przypadku 2 polka?? ani to ladnie nie wyglada, praktyczne tez nie jest...moze ktos mi wytlumaczy wiec po co??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Quake ja ci wytłumacze... najlepiej zacznij się uczyć angielskiego to już nie będziesz zakładać takich topiców. Widzisz w tym opisie jak jest napisane "ALMOST COMPLETE" ??
Jeśli dalej nie wiesz co to znaczy zapraszam na www.translate.pl
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
-
- Kontakt:
Quake ja ci wytłumacze... najlepiej zacznij się uczyć angielskiego to już nie będziesz zakładać takich topiców. Widzisz w tym opisie jak jest napisane "ALMOST COMPLETE" ??
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lekka przesada...
Quke, przyczepiasz się a być nie wiesz o co chodzi, znam pewnego kolesia (spotkałem go w Ustroniu) z pomorza dawniej bardzo dobry zawodnik DH ze ścisłej czołówki, miał powarzny wypadek połamał pare żeber i obydwa obojczyki ma aktualnie Kone Stinki Dee Lux z Juniorem i właśnie ma rogi przy kierce poniewarz co jakiś czas musi zmienaiać ułożenie rąk bo mu barki drętwieją i siodełko ma damskie kręgosłup też mu siada-odpowiedz prosta albo taki rower albo olac wszystko i wypieprzyc rower raz na zawsze- jak dlamnie to WIELKI SZACUNEK dla niego że dalej smiga na biku. Pozdrówko
lekka przesada...
wd40 masz zupełną racje, każdy ma taki rowerek jak sobie wymazył i grunt to to że jest HAPY, miłego dzionka życze
Widze ze was bardzo uderza ten rower. Co wam do tego? Koles chcial taki sobie zrobic i jak narazie zrobil.
To tak samo jakbym chcial do ramy Stinky'iego wsadzic z przodu Sid'a Carbonowego i bym jeszcze mu dal v-brake. CO was to obchodzi jaki gosciu ma rower i jak sobie go zrobil?
głupi ten post :/
To tak samo jakbym chcial do ramy Stinky'iego wsadzic z przodu Sid'a Carbonowego i bym jeszcze mu dal v-brake. CO was to obchodzi jaki gosciu ma rower i jak sobie go zrobil?
głupi ten post :/
Fukai