Siemka, mieszkam w Irlandii i zastanawiam się czy nie zacząć trenować na jakimś rowerku ;] tylko że problem jest taki że kumpel całkowicie odradza mi DH w Irlandii... więc tu jest moje pytanie na jakim rowerku jeździć ? Może jest tu ktoś z IE i wie na czym tam jeździ większość ludzi ??
Pozdro, czekam na odp !!!
Jeżeli chodzi o cenę rowerku to może być obojętna ;] Kumpel radził mi NS CORE 1 2008.
www.irishdh.com http://www.021racing.com/home/ http://www.epicmtb.com/ http://www.mtbireland.com/news.php
gdzie mieszkasz w jakim miescie? pierwszy link zerknij na zakladke zawody fakt ze ciezko znalezc tu traski albo jakies konkretne info o nich ale jak juz sa to sa niezle a i nie ma wyciagow tutaj.sa tam tez fotki to obczaisz na czym jezdza i czytaj fora na tych stronkach.
Ja mieszkam w Limerick mam bh do sprzedania jak chcesz tego w podpisie na fotach
pozdr
bo mam 3 rowery i motor na co mi tyle?zawsze sie 10 min zastanawiam czy na fullu czy sztywniak(moto na razie w pl).widze ze mieszkasz w polnocnej irlandii tam masz jeszcze wieksze mozliwosci szukaj po forach skoro tu jestes to wierze w twoja umiejetnosc poslugiwania sie jezykiem angielskim.pozatm nie kupuj nowego roweru tzn odradzam bo mozna tanio kupic dobry second hand albo nawet cos zlozyc moj bh jest skladany i drogo mnie to nie wynioslo.a co do bmx to juz mi trudno powiedziec nie interesowalem sie tym nigdy
sukcesow
Odradza Ci DH w Irlandii?? heh A to czemu??Jestem tu juz od 2 lat, mieszakm w Dublinie, smigam w DH kazdego weekendu!!Na zawody fakt trzeba dojechac ale wartooo!!!Narazie jest Nas tylko 2 z PL na zawodach ale dajemy rade..Trasy wypasione i faktycznie moge potwierdzic ze chlopaki z IE wymiataja i to zajebiscie!!Wiec nie sluchaj kolego znajomych tylko sam poszukaj a znajdziesz!!Pzdr
Podłączę się do tematu (z góry przepraszam). Również mieszkam w Irlandii a konkretnie w Carlow i poszukuje osób z tej okolicy które uprawiają enduro/DH/FR. (proszę o kontakt na gg 3384746).
Pytanie do załogi z Dublina:
Gdzie w okolicach Dublina są trasy enduro/dh/fr ? jak tam trafić ?
Dzięki za odp.
pozdrawiam
co do tych zawodow to ja sie pisze jako 3ci grzesiek007 moze Ty bedziesz 4ty?
pozdro! dajcie znac co i jak z tymi zawodami moze sie spotkamy wczesniej albo na zawodach pozdro
A jak jest z bmx-ami i rowerkami takimi jak ns core xD top sie hcyba nazywa freestyle no nie wiem xp. Mazic znasz tez jakis dobry sklep z moto/skuterami w ie ? jak tak to podaj adres web !! PozdRo ! :P
AA no i jeszcze taki mały offtopic z zapytankiem do ludzi z Irlandii
Jak to jest z tą szkoła ? mam 16 lat i chodze do seccound school 4th, czy nastepny rok juz ide do collage/hight school czy dalej zostaje w seccound school ??
Najblizsze zawody sa w Restrevor 5/6 kwiecien Obadaj info na stronie www.irishdh.com Trzeba troche podjechac na polnoc Irlandii to juz UK ale na pewno sie bedzie oplacac Ostatnie zawody byly niedaleko (Moneyscalp) Pzdr
A jak jest z bmx-ami i rowerkami takimi jak ns core xD top sie hcyba nazywa freestyle Mr. Green no nie wiem xp. Mazic znasz tez jakis dobry sklep z moto/skuterami w ie ? jak tak to podaj adres web !! PozdRo ! Razz
AA no i jeszcze taki mały offtopic z zapytankiem do ludzi z Irlandii
Jak to jest z tą szkoła ? mam 16 lat i chodze do seccound school 4th, czy nastepny rok juz ide do collage/hight school czy dalej zostaje w seccound school ??