Manitou Stance Fluid Flow 120-150mm -KUPNO Doradzcie
Manitou Stance Fluid Flow 120-150mm -KUPNO Doradzcie
Siema mam zamiar sobie kupic amorka Stance skok regulowany od 120-150. Amorek jest uzywany niebyl podobno mocno katowany. Mam go do kupienia za 400zł , czy oplaca sie, czy jest wart tej ceny i jesli mzoe wiecie to jak sie sprawuje? Prosze o szybkie odpowiedzi. Z gory dzieki. PZDR:)
http://www.dh-zone.com/sprzetownia/rece ... r&SID=1169
zalezy do zcego chcesz go tez uzywac. Mialem blunta pod soba i jakos niczym szzcegolnym mnie nie zachwycil. No ale cena w miare jest
zalezy do zcego chcesz go tez uzywac. Mialem blunta pod soba i jakos niczym szzcegolnym mnie nie zachwycil. No ale cena w miare jest
podbnie jak Digas zwykla oska uzywany z dm ds w dircie/fr i bardzo fajnie daje rade!
ja jestem bardzo zadowolony a smigam na nim juz 3rok bedzie i nie chce zmieniac: )
moja wersja co prawda byla z anodyzowanymi lagami. tylko warto wlac w niego gestszy olej bo wtedy wg mnie lepiej pracuje (nie ma takiej sytuacji ze pierwsze 7cm skoku szybko znika a dopiero reszta trudniej wchodzi)
ja jestem bardzo zadowolony a smigam na nim juz 3rok bedzie i nie chce zmieniac: )
moja wersja co prawda byla z anodyzowanymi lagami. tylko warto wlac w niego gestszy olej bo wtedy wg mnie lepiej pracuje (nie ma takiej sytuacji ze pierwsze 7cm skoku szybko znika a dopiero reszta trudniej wchodzi)
-
- Kontakt: