661 full comp vs krk sukub
661 full comp vs krk sukub
który kask wybrać Krk sukub czy 661 full comp?

Tez sie zastanawiałem ale wziołem 661 i nie nazekam zajebista widocznosc(nie ograniczona)ogolnie super tylko wada to tropche przykrotka szczenka i wyjecie gabek nie jest mozliwe ale da sie wyprac bez problemu bez wyjmowania..:)POLECAMa tak w ogole duzo o tym było poszukaj...
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
-
- Kontakt:
w 661 niw jeździłem także nie będę się wypowiadał ale aktualnie mam sukuba i wcale nie narzekam, jest przewiewny, długa szczena, ma siatke w otworach wentylacyjnych (comp z reszta tez), mozna wyjąć gąbki, ogólnie spoko niektórzy mowią ze mało w nim widać ale mi sie tak nie wydaje, jedyne co przemawia za 661 to ciekawsze malowania ale to juz kwestia gustu...
comp to kupa, bo przez tą szczękę ochrona przed centralną glebą jest raczej umowna.
A sukub za to w tym roku jest za drogi.
Jest identyczny kask za 239zł, już nawet nie chce mi sie pisać jaki :]
Do tego za kaskiem warto odwiedzić chainreactioncycles, bo promocje mają niekiepskie.
Sam sie zastanawiam czy kupować kolejnego Starsporta (ups wydało się hehe) bo obecny już swoje przeżył, czy coś z mega wyprzedaży.
Na pewno nie comp czy bellistic
Jak już to coś lepszego od stara.
A sukub za to w tym roku jest za drogi.
Jest identyczny kask za 239zł, już nawet nie chce mi sie pisać jaki :]
Do tego za kaskiem warto odwiedzić chainreactioncycles, bo promocje mają niekiepskie.
Sam sie zastanawiam czy kupować kolejnego Starsporta (ups wydało się hehe) bo obecny już swoje przeżył, czy coś z mega wyprzedaży.
Na pewno nie comp czy bellistic
Jak już to coś lepszego od stara.