U nas dresy już nie straszne!!!
-
- Kontakt:
[quote="MAFIOISO"]"...karki mają szersze niż opony w bm-kach, a panny na wysokich obcasach nie mogą już tańczyć pogo" nie no spodenki bardzo ładne to dres czy ortalion?? :p sam mam takie tylko żę krótkie (przed kolana) i mam aż 5 pasków!!![/quote]
5 pasków, o żesz ty w pyte nie pogadasz ! :D
3 paski plus 2 gratis prawdiwy wyjadacz :]
Dresy to przeklenstwo Polski :/
5 pasków, o żesz ty w pyte nie pogadasz ! :D
3 paski plus 2 gratis prawdiwy wyjadacz :]
Dresy to przeklenstwo Polski :/
Rydzyk & Samoobrona Fans |||
Jak ktos zalozy spodnie na rower to ok (sa niestety wygodne bo sie nie wkręcają w zęby) ale jak widzę na mieście kolesia w kompleciku(spodnie + bluza rozpinana) i na to łańcuch (taki jak sie krowy na polu wiążę tyle że na złoto farbką do modeli albo lakierem do pazokci mamy malowany) "kiedy łańcuch masz na klacie laska szybko ściąga gacie" -text jakiejs piosenki.
To jest DRES i takich TĘPIĆ TRZA
O czymś zapomniałem??.......
To jest DRES i takich TĘPIĆ TRZA
O czymś zapomniałem??.......
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Teraz powarznie tyle tych zazranych drechów pałęta sie po osiedlach niepokojac porządnych bikerów kturzy chca tylko jeżdzić
spokojnie sobie a te kurwa policjanty sie dzą na tych dupskach i sie obijają i kase za to biorą i premie , a nam kradna rowery te drechy czy nieprawde mówie bracia bikerowcy czy nie .
(Stwórzmy gestapo i scigajmy drechy)
spokojnie sobie a te kurwa policjanty sie dzą na tych dupskach i sie obijają i kase za to biorą i premie , a nam kradna rowery te drechy czy nieprawde mówie bracia bikerowcy czy nie .
(Stwórzmy gestapo i scigajmy drechy)
To żeś wyjebał może kuurwa stańmy się SS-manami, co kuurwa ciebie ********* jakiś upośledzony jesteś, niemcy uważają za swój wielki idiotyczny błąd..., polacy ich za to nienawidzą a ty z takimi rzeczami wypierdalasz, "patriota" z ciebie mogłeś coś lepszego wymyślić, ten tekst tyczy się do większości...!!!
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
Ludzie jesteście pojebani - tyle powiem.
Kruk jak niewiadomo jaki poj.eb "będziemy tępić dresów" proszę przyjdź do mnie na osiedle i ich tęp - jeśli wyjdziesz bez obitego pyska i nie wylądujesz w szpitalu to powiem że jesteś doby.
Do dresów nic nie mam, wystarczy się trzymać od nich zdaleka i już po problemie. A wy tylko te dresy i dresy. Ktoś może się ubrać w dzinsy i koszule i też zapier.doli wam rower. Najlepiej od każdego sie trzymać z daleka.
Jak widze tutaj takich kozaków na dh-zone i słysze texty "A bym mu zaje.bał" to mu zajeb a nie marnuj klawiatury jeśli jest ktoś chęty żeby "zaj.ebać" zapraszam do mnie na osiedle.
Kruk jak niewiadomo jaki poj.eb "będziemy tępić dresów" proszę przyjdź do mnie na osiedle i ich tęp - jeśli wyjdziesz bez obitego pyska i nie wylądujesz w szpitalu to powiem że jesteś doby.
Do dresów nic nie mam, wystarczy się trzymać od nich zdaleka i już po problemie. A wy tylko te dresy i dresy. Ktoś może się ubrać w dzinsy i koszule i też zapier.doli wam rower. Najlepiej od każdego sie trzymać z daleka.
Jak widze tutaj takich kozaków na dh-zone i słysze texty "A bym mu zaje.bał" to mu zajeb a nie marnuj klawiatury jeśli jest ktoś chęty żeby "zaj.ebać" zapraszam do mnie na osiedle.
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
-
- Kontakt:
Matek pokarz mi to twoje osiedle :P
Nie wiem czego znó chcecie od tych dresów tylko 3 paski wam w oczach
jeśli ktoś ma 3 paski to raczej nie potrzebuje kraść wam roweru bo go na to stać(chyba zę to szmateksy stadionowe czy inny syf z lumpeksów) najgorsi są manele oni sie qtwa wszytskiego czepią
Ja tam problemów nie mam z dresami bo sam w nich chodze, na takim się osiedlui wychowałem <lol> zreszto Zamość nie za wielkie miasto i sie większość dresów zna . DObra rada na grupe dresów to powiedzcie do któregoś cześć a zapewne nie będą wiedzieli co robić(nawet jeśli nikogo się nie zna)
Alternatywa to siłownia :P
Nie wiem czego znó chcecie od tych dresów tylko 3 paski wam w oczach
jeśli ktoś ma 3 paski to raczej nie potrzebuje kraść wam roweru bo go na to stać(chyba zę to szmateksy stadionowe czy inny syf z lumpeksów) najgorsi są manele oni sie qtwa wszytskiego czepią
Ja tam problemów nie mam z dresami bo sam w nich chodze, na takim się osiedlui wychowałem <lol> zreszto Zamość nie za wielkie miasto i sie większość dresów zna . DObra rada na grupe dresów to powiedzcie do któregoś cześć a zapewne nie będą wiedzieli co robić(nawet jeśli nikogo się nie zna)
Alternatywa to siłownia :P
-
- Kontakt: