U nas dresy już nie straszne!!!

strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Paul_ems- tłumaczysz sie jak po***any, miej w dupie to co piszą o twoim dresiku z trzema paskami, polowa na pewno też w dresach napierdala.
ty wiesz swoje i sie tłumaczyć nie musisz.
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Mówie bo bedzie znowu przypierdalanie sie ze to i tamto niedługo nowy temat założą. A Tobie jak idzie (poszło??) z cfaniakami?? jak się bedą nadal pluć to powiedz że Poznań tam przyjedzie :P Nie ma daleko ;]
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

to co kurwa najlepiej stać i sie patrzeć jak ci rower krojom.. kurwa jaka rozkmina do dupy... ja bym wogule go tam nei zostawiał..;P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

najlepiej omijac szerokim luuukiem. nawet jak sie zajebie dresowi (zakladajac ze ktos ma silowe predyspozycje :P) to tamten moze przyjsc z kolegami. owsze m biker co zajebie dresowi moze miec kolegow itp ale po co komu stresy? :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

BRAWO DLA KOLEGI ZE PRZYPIOL ROWEREK DO BARIERKI hehe okazja czyni zlodzieja mieliscie farta i tyle
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

KILL DRES ALL!! HEHE
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
8!k3r
Kontakt:

kill kill ale jak by nie bylo typa 2 na 2 to roweru juz by nie bylo i jeszcze wpierdol niestety :(
8!k3r
Kontakt:

kill kill ale jak by nie bylo typa 2 na 2 to roweru juz by nie bylo i jeszcze wpierdol niestety :(
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

"...karki mają szersze niż opony w bm-kach, a panny na wysokich obcasach nie mogą już tańczyć pogo" nie no spodenki bardzo ładne to dres czy ortalion?? :p sam mam takie tylko żę krótkie (przed kolana) i mam aż 5 pasków!!!
ProBiker
Kontakt:

Post autor: ProBiker »

[quote="MAFIOISO"]"...karki mają szersze niż opony w bm-kach, a panny na wysokich obcasach nie mogą już tańczyć pogo" nie no spodenki bardzo ładne to dres czy ortalion?? :p sam mam takie tylko żę krótkie (przed kolana) i mam aż 5 pasków!!![/quote]

5 pasków, o żesz ty w pyte nie pogadasz ! :D
3 paski plus 2 gratis prawdiwy wyjadacz :]

Dresy to przeklenstwo Polski :/
Rydzyk & Samoobrona Fans |||
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Jak ktos zalozy spodnie na rower to ok (sa niestety wygodne bo sie nie wkręcają w zęby) ale jak widzę na mieście kolesia w kompleciku(spodnie + bluza rozpinana) i na to łańcuch (taki jak sie krowy na polu wiążę tyle że na złoto farbką do modeli albo lakierem do pazokci mamy malowany) "kiedy łańcuch masz na klacie laska szybko ściąga gacie" -text jakiejs piosenki.
To jest DRES i takich TĘPIĆ TRZA
O czymś zapomniałem??.......
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Wybudować getto dla dresów!!!!!!!!!!!:D
Jumper
Kontakt:

Post autor: Jumper »

Teraz powarznie tyle tych zazranych drechów pałęta sie po osiedlach niepokojac porządnych bikerów kturzy chca tylko jeżdzić
spokojnie sobie a te kurwa policjanty sie dzą na tych dupskach i sie obijają i kase za to biorą i premie , a nam kradna rowery te drechy czy nieprawde mówie bracia bikerowcy czy nie .

(Stwórzmy gestapo i scigajmy drechy)
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

To żeś wyjebał może kuurwa stańmy się SS-manami, co kuurwa ciebie ********* jakiś upośledzony jesteś, niemcy uważają za swój wielki idiotyczny błąd..., polacy ich za to nienawidzą a ty z takimi rzeczami wypierdalasz, "patriota" z ciebie mogłeś coś lepszego wymyślić, ten tekst tyczy się do większości...!!!
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Kruk
Kontakt:

Może zaczniemy tępić wszystkich ludzi ubranych w dres za swój ubiór, jak niemcy troche czasu temu żydów?, każdy się ubiora na co go stać i wczym mu wygodnie lub co jest modne :/ !!!!
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

Ludzie jesteście pojebani - tyle powiem.

Kruk jak niewiadomo jaki poj.eb "będziemy tępić dresów" proszę przyjdź do mnie na osiedle i ich tęp - jeśli wyjdziesz bez obitego pyska i nie wylądujesz w szpitalu to powiem że jesteś doby.

Do dresów nic nie mam, wystarczy się trzymać od nich zdaleka i już po problemie. A wy tylko te dresy i dresy. Ktoś może się ubrać w dzinsy i koszule i też zapier.doli wam rower. Najlepiej od każdego sie trzymać z daleka.

Jak widze tutaj takich kozaków na dh-zone i słysze texty "A bym mu zaje.bał" to mu zajeb a nie marnuj klawiatury jeśli jest ktoś chęty żeby "zaj.ebać" zapraszam do mnie na osiedle.
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
kompan_zmc
Kontakt:

Post autor: kompan_zmc »

Matek pokarz mi to twoje osiedle :P
Nie wiem czego znó chcecie od tych dresów tylko 3 paski wam w oczach
jeśli ktoś ma 3 paski to raczej nie potrzebuje kraść wam roweru bo go na to stać(chyba zę to szmateksy stadionowe czy inny syf z lumpeksów) najgorsi są manele oni sie qtwa wszytskiego czepią
Ja tam problemów nie mam z dresami bo sam w nich chodze, na takim się osiedlui wychowałem <lol> zreszto Zamość nie za wielkie miasto i sie większość dresów zna . DObra rada na grupe dresów to powiedzcie do któregoś cześć a zapewne nie będą wiedzieli co robić(nawet jeśli nikogo się nie zna)
Alternatywa to siłownia :P
<Marcin11>
Kontakt:

Post autor: <Marcin11> »

heh... jak nie możesz pokonać wroga to się do niego przyłącz ( o ubióur chodzi...)
Kruk
Kontakt:

Matekk ale ty głupi jesteś nie zrozumiałeś o co mi chodzi to przeczytaj jeszcze raz moje posty, a jak nie zrozumiesz to jeszcze raz.....i jeszcze raz...
ODPOWIEDZ