Dirt Jumper II kupno
Dirt Jumper II kupno
Witam. Miałem kupoważ Z1 Wedge`a. Dzisiaj pojechałęm po niego do tego kolesia. Dochodzimy z nim do jego chaty a tam okolo 15 bikerów stoi... no dobra.. pokazuje mi amora w rowerze daje sie przejechać i wogóle.. ale koleś który stał obok mnie dziwnie mrugnoł okiem. Tamten wyszedł po jakąś szmatke i ten drugi powiedział mi że tłumiki są rozsypane w środku i że był sklejany w jednym miejscu poxliliną...
Dałe,m sobie spokuj :/
Mam możliwość kupienia DJ II od kolegi, z tym że ma on juz leciutkie pękniecia tam na koronie... nie ukrywa tego no ale pękniecia są na prawde małe..
Cena to 500 zł za niego...
Pytanie do was:
Ile bym na nim jeszcze pojeździł?
Czy da się to jakoś naprawić ?
Czy opłaca się go kupić ???
Z góry dzięki za odpowiedzi
Dałe,m sobie spokuj :/
Mam możliwość kupienia DJ II od kolegi, z tym że ma on juz leciutkie pękniecia tam na koronie... nie ukrywa tego no ale pękniecia są na prawde małe..
Cena to 500 zł za niego...
Pytanie do was:
Ile bym na nim jeszcze pojeździł?
Czy da się to jakoś naprawić ?
Czy opłaca się go kupić ???
Z góry dzięki za odpowiedzi
bo według mnie 500 zł za taki sprzet to nie jest duzo.. a np. jakby wlepić pod spód poxilinę ?? lub coś takiego ? w te nawierty na błotnik, z których zaczynajasię pęknięcia ? albo poprostu cały spód zakleić..
a to spawanie to w jaki sposób?? bo to chyba aluminium także mogłoby być cieńko... pozatym to mogłoby osłabić materiał. a ile kosztują lagi wraz z koroną i rurą sterową nowe ?:P
a to spawanie to w jaki sposób?? bo to chyba aluminium także mogłoby być cieńko... pozatym to mogłoby osłabić materiał. a ile kosztują lagi wraz z koroną i rurą sterową nowe ?:P
elo fallout to JA!!!! jak 500 to tanio a te pęknięcia mogą się z czasem powiększyć ale w sumie to nie problem bo nowe górne lagi i korona kosztują 650 zł czy jakoś tak a w gdyni jeden koleś jeździł na pękniętej koronie 3 miechy był z widelcem w krynicy iżyje a widelcoi oprócz większych pęknięć nic nie jest!!! :D pozdro
A bikerów było nie 15 a 20:P !!
A bikerów było nie 15 a 20:P !!
-
- Kontakt:
tak, stanowią całość.. ale jakos chyba da sięzapobiec dalszemu pękaniu ?
zreszta ja jezdze na starym suntourze XCR !!! :(takze potrzebuje cos szybko no a wydaje mi sie ze takie malutkie pekniecia to jeszcze duzo wody uplynie zanim sie rozpadnie...a nie wiem no jakąś ośmiorniczką czy czymś.,. niczym sie nie zapobiegnie ???
zreszta ja jezdze na starym suntourze XCR !!! :(takze potrzebuje cos szybko no a wydaje mi sie ze takie malutkie pekniecia to jeszcze duzo wody uplynie zanim sie rozpadnie...a nie wiem no jakąś ośmiorniczką czy czymś.,. niczym sie nie zapobiegnie ???
pekanie dja jest nieuniknione i dotyczy modelu z roku 03 MOZE pomoga te srubki...... bo na 2005 wogole nie ma dziur na blotnik osrany
a co jakto ze niby kiedy? sa polaczone co nie znaczy ze stanowia calosc..... mozna rozciac korone i wyjac rury a wtedy nie ma problemu z dorobieniem nowej na sruby, jak zrobie ten patent to zapodam fotki w nowym temacie
a co jakto ze niby kiedy? sa polaczone co nie znaczy ze stanowia calosc..... mozna rozciac korone i wyjac rury a wtedy nie ma problemu z dorobieniem nowej na sruby, jak zrobie ten patent to zapodam fotki w nowym temacie
nie wiem czemu sie tak uparłem na te kleje.. ale zeby chociaż znacznie opóźnic pękaniu moze wszystkie dolne otwory wypełnić tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29207700 co będzie pełniło rolę wzmocnienia ?