psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp
-
- Kontakt:
[quote="mlody_dh"]ja mialem fajna sutyacje.....jade se z kumplem po paru piwkach ( i nie tylko :P) no i oczywiscie bylismy na rowerach...przejezdzamy przez pasy a tu ***** psy.....no to mysle se spoko :/ podchodza do nas- mandat za przejezdzanie przez pasy.......kumpel sie wkurwił-co *****, mandat? ocipieliscie juz do konca....... mi sie glupio zrobilo bo niezle ich zjechal oni na to: no tak,madnat-zaczeli pieprzyc ze nalezy schodzic z roweru i przeprowadzac.........kumpel nie wytrzymał i do nich------ to co *****.jak ide pieszo to mam buty zdejmowac??? i dali nam spokuj :/ taka dziwna sytuacja:P:P:P[/quote]
czy ty wierzysz w to co mowisz?
jassssssne, koles na nich wrzeszczy rzuca kur.wami, a policjanci moze jeszcze beda przepraszac
Jak sie klucisz z psami to zawsze dostaniesz mandat i dodatkowo do czegos sie jeszcze dopieprza
A jak jeszcze na nich fluga jakis gnojek to najszybciej gonga moze wylapac
peace
czy ty wierzysz w to co mowisz?
jassssssne, koles na nich wrzeszczy rzuca kur.wami, a policjanci moze jeszcze beda przepraszac
Jak sie klucisz z psami to zawsze dostaniesz mandat i dodatkowo do czegos sie jeszcze dopieprza
A jak jeszcze na nich fluga jakis gnojek to najszybciej gonga moze wylapac
peace
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
...................
no i co z tego, nibo po co uciekaliście?
Trza się było zatrzymać... skąd wiesz że dostałbyś 100zł mandatu?
zamiast pisać takie tematy idź do babci na ciasto!!!!!!!!!!!
Trza się było zatrzymać... skąd wiesz że dostałbyś 100zł mandatu?
zamiast pisać takie tematy idź do babci na ciasto!!!!!!!!!!!
Pozdro Jaro
No ładnie , moim zdaniem policja troszkę przesadziła , to wszystko zależy na kogo się trafi bo moje spotkania z policją miały zawsze charakter pokojowy :P
Szkieły zrobiły z Was kryminalistów, jakbyście wybyli sklepową szybę. Dopierdzielają się do porządnych ludzi ,a za plecami PENER DRES okrada babcie z torebki .
Z tego co pamiętam to moje spotkania z policją w większości zaczynały się od wyciągania notesu i spisywania moich danych i nr seryjnych ramki ! TAK TRZYMAĆ // prewencja musi być !!!!
Szkieły zrobiły z Was kryminalistów, jakbyście wybyli sklepową szybę. Dopierdzielają się do porządnych ludzi ,a za plecami PENER DRES okrada babcie z torebki .
Z tego co pamiętam to moje spotkania z policją w większości zaczynały się od wyciągania notesu i spisywania moich danych i nr seryjnych ramki ! TAK TRZYMAĆ // prewencja musi być !!!!
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html
HEJ CARVOS popieram ja mam ojca gliniarza i powiem wam coś ta praca jest pojebana na maksa marna płaca a jakie ryzyko ojciec nie cierpi tej pracy jak zresztą więkzsość nawet nie macie pojęcia jak przełożeni traktują podwładnych i nie mówcie miże policja to ciule itd bo pewnie polowa z was straciła by bike'i bo głupi gliniarz nie złapał jakiegoś jebanego dresa albo go nie spisał i nie pierdolić mi tu o HWDP bo jak to widze i słyzse to mi sie rzygać chce ile z was młotki mogła by teraz gryźć ziemie jakby policji nie było i zadajcie se to pytanie zanim zbluzgacie jakiegoś gliniarza barany dzięx za uwage i myśleć na następny raz. Ale widze że na tym forum są jezscze myślący ludzie
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
do wszystkich tych którzy wyznają HWDP jak cie dresy ****** skroja albo bike'a ci zajebią gdzie idziesz najpierw?? (to jest pytanie retoryczne)
Prawdziwi wrogowie to dresy i na nich powinniśmy jechać policja ich łapie może słabo może dobrze ale zawsze lapie gnoji i to jest dobre.
Prawdziwi wrogowie to dresy i na nich powinniśmy jechać policja ich łapie może słabo może dobrze ale zawsze lapie gnoji i to jest dobre.
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
carvos:
czy ja pisze HWDP, warszawiaku? czy piszę, żeby ich napierdalać? NIE!!!
więc nie moralizuj mi tu chłopcze.
widocznie:
- nie stałeś na mrozie o 2-3 w nocy 15 minut w miejscu, bo frajerom zachciało się powiększyć kolekcję w zeszyciku.
- nie gonił Cię interwencyjny z pałą w ręku (i po nieudanym zamachu tą właśnie gumową pałą) za to tylko, że jedziesz na tylnym kole
- nie uciekałeś przed interwencyjnym, który za Tobą zasuwa i rzuca kur wami
faktem jest, że najnowsze roczniki są trochę bardziej lajtowe i nie robią takiej strasznej nagonki, ale jeszcze rok, dwa temu bywało baaardzo ciężko. tak jakby rowerzyści byli co najmniej wrogiem narodu a jednocześnie łatwym łupem.
faktem jest również, że wielu młodych gliniarzy masowo wpierdala sterydy tuż po rozpoczęciu roboty na patrolach i im na banię siada. czy nie widujecie jakie mordy czasami jeżdżą w radiowozach? ale czasami ktoś ich pilnuje, bo dobiera jednego debila i jednego inteligenta na 1 radiowóz tak, żeby średnia IQ była ok i krew się za szybko nie lała...
widocznie:
- nie stałeś na mrozie o 2-3 w nocy 15 minut w miejscu, bo frajerom zachciało się powiększyć kolekcję w zeszyciku.
- nie gonił Cię interwencyjny z pałą w ręku (i po nieudanym zamachu tą właśnie gumową pałą) za to tylko, że jedziesz na tylnym kole
faktem jest, że najnowsze roczniki są trochę bardziej lajtowe i nie robią takiej strasznej nagonki, ale jeszcze rok, dwa temu bywało baaardzo ciężko. tak jakby rowerzyści byli co najmniej wrogiem narodu a jednocześnie łatwym łupem.
faktem jest również, że wielu młodych gliniarzy masowo wpierdala sterydy tuż po rozpoczęciu roboty na patrolach i im na banię siada. czy nie widujecie jakie mordy czasami jeżdżą w radiowozach? ale czasami ktoś ich pilnuje, bo dobiera jednego debila i jednego inteligenta na 1 radiowóz tak, żeby średnia IQ była ok i krew się za szybko nie lała...
tak to jest z palami ze faktycznie niektorzy sa spoko ale pozostaje jeszcze reszta. zeby sie dostac do policji trzeba przejsc sporo testow m.in. psychologicznych. jak myslicie gdzie trafiaja ci ktorzy sie ledwo dostana?? na patrole! bo tam teoretycznie nie ma co spieprzyc. ale jak takiemu kretynowi laska nie dala dzien wczesniej to nadurzywa wladzy na np. bikerach. pokazuje ze jest wladzczy i wogole.
na patrole chodza wszyscy nowi policjanci. tylko niektorzy w stopniu oficera sa spoko bo niedlugo sie przeniosa za biorko a niektore buce beda wiele lat zapieprzac po ulicach.
na patrole chodza wszyscy nowi policjanci. tylko niektorzy w stopniu oficera sa spoko bo niedlugo sie przeniosa za biorko a niektore buce beda wiele lat zapieprzac po ulicach.
Ghost.... a co robiles o tej 2-3 w nocy ze Cie spisywali? Bo tak za niewinnosc to naprawde trzeba miec szczescie. A jezeli stales z 2-3 godziny to pewnie bylo was wiecej i dlatego tak dlugo szlo. :-) A jak stoi wieksza grupa "szemranych" gosci o 2-3 w nocy pewnie tez napija to ja sie ciesze ze spisuja. Dla takiego bezpieczenstwa. Bo wtedy jest szansa ze jak cos sie dzieje w okolicy to zawsze ma sie dane osob ktore sa podejrzane albo cos widzialy. Bo nie wierze ze szedles sobie ulica o 3 w nocy i nagle podjechaly paly i 2 godziny Cie spisywali.
Ja sie z tego ciesze bo zawsze jest to jakis sposob . A jezeli Ci to nie odpowiada to siedz w knajpie i po imprezce wracaj taxa albo bezposrednio autobusem. I juz.
Bedac calym "bydlem" przy piaskownicy napijajac flaszki trzeba sie z tym liczyc ze suki beda spisywac.
Myslisz ze tego nie przechodzilem. Mozesz powiedziec ale my tylko cichutko gadalismy LOL :-) nikomu nie przeszkadzajac.
Ale jakby Cie potem wracajac napadlo kilku gosci to bys sie cieszyl ze akurat spisali ich 2 godziny temu :-)
Wiec zastanow sie czemu ma takie spisywanie sluzyc. Miedzy innymi tez Twojemu bezpieczenstwu.
A jak takie spisywanie danych bardzo Cie wkurza to siedz w nocy w domu albo wychodz tylko latem kiedy jest cieplo.
A co do tego ze chcieli Cie interwencyjni zlac gumowa pala to napewno tylko za to ze robiles manuala????? :-)
Jesli tak to od razu spisujesz numer goscia i udajesz sie do naczelnika. I juz.
Plujesz na policje a nie przyczynisz sie do eliminowania brudow w policji. To tez tylko ludzie i tak jak zawsze znajda sie wyjatki. I to od nas zalezy czy cos z tym zrobimy czy nie.
Ale lepiej powiedziec HWDP niz cokolwiek zrobic zeby bylo lepiej.
Taka jest mentalnosc wiekszosci polakow niestety. Plujemy na to co nas otacza ale nie kiwniemy palcem zeby cos zmienic. I mamy taki sam burdel w kraju jak w glowach.
Pozdrowka
Ja sie z tego ciesze bo zawsze jest to jakis sposob . A jezeli Ci to nie odpowiada to siedz w knajpie i po imprezce wracaj taxa albo bezposrednio autobusem. I juz.
Bedac calym "bydlem" przy piaskownicy napijajac flaszki trzeba sie z tym liczyc ze suki beda spisywac.
Myslisz ze tego nie przechodzilem. Mozesz powiedziec ale my tylko cichutko gadalismy LOL :-) nikomu nie przeszkadzajac.
Ale jakby Cie potem wracajac napadlo kilku gosci to bys sie cieszyl ze akurat spisali ich 2 godziny temu :-)
Wiec zastanow sie czemu ma takie spisywanie sluzyc. Miedzy innymi tez Twojemu bezpieczenstwu.
A jak takie spisywanie danych bardzo Cie wkurza to siedz w nocy w domu albo wychodz tylko latem kiedy jest cieplo.
A co do tego ze chcieli Cie interwencyjni zlac gumowa pala to napewno tylko za to ze robiles manuala????? :-)
Jesli tak to od razu spisujesz numer goscia i udajesz sie do naczelnika. I juz.
Plujesz na policje a nie przyczynisz sie do eliminowania brudow w policji. To tez tylko ludzie i tak jak zawsze znajda sie wyjatki. I to od nas zalezy czy cos z tym zrobimy czy nie.
Ale lepiej powiedziec HWDP niz cokolwiek zrobic zeby bylo lepiej.
Taka jest mentalnosc wiekszosci polakow niestety. Plujemy na to co nas otacza ale nie kiwniemy palcem zeby cos zmienic. I mamy taki sam burdel w kraju jak w glowach.
Pozdrowka
boze jak wy czasem od rzeczy pieprzycie ze mam juz tego forum dosc
nie znajdziesz w moim miescie ani jednego napisu hwdp na murze
a ze napisalem to w opisie bo bylem wpieprzony to juz po mnie jedziecie
nie znacie naszych palkersow jak za piwo moza byc wywiezionym do lasu i odstac po pietach kleczac na kamieniu
a oni jez nie mama do czego sie sopieprzac
byla impreza hh 100 metrow od komisariatu bylem tam dj`em nagle ktos zwialil kompa patrze a tu lampas sie wylania kumpel dostalem kopa wybili mi 2 zeby a innych obili kumpel zadzwonil inny zabiegl na komisariat a ci nie przyszli po 30 minutach przyjechala miejska a te drechy im sie radiostacja bawily i uciekly i tak tpo wyg;lada
zastanowcie sie czasem co piszecie
nie znajdziesz w moim miescie ani jednego napisu hwdp na murze
a ze napisalem to w opisie bo bylem wpieprzony to juz po mnie jedziecie
nie znacie naszych palkersow jak za piwo moza byc wywiezionym do lasu i odstac po pietach kleczac na kamieniu
a oni jez nie mama do czego sie sopieprzac
byla impreza hh 100 metrow od komisariatu bylem tam dj`em nagle ktos zwialil kompa patrze a tu lampas sie wylania kumpel dostalem kopa wybili mi 2 zeby a innych obili kumpel zadzwonil inny zabiegl na komisariat a ci nie przyszli po 30 minutach przyjechala miejska a te drechy im sie radiostacja bawily i uciekly i tak tpo wyg;lada
zastanowcie sie czasem co piszecie
[quote="GhOsT"]carvos:
widocznie:
faktem jest również, że wielu młodych gliniarzy masowo wpierdala sterydy tuż po rozpoczęciu roboty na patrolach i im na banię siada. czy nie widujecie jakie mordy czasami jeżdżą w radiowozach? ale czasami ktoś ich pilnuje, bo dobiera jednego debila i jednego inteligenta na 1 radiowóz tak, żeby średnia IQ była ok i krew się za szybko nie lała...[/quote]
w tym topicu stanąłeś po stronie tych co piszą hwdp, wiec chyba to akceptujesz... to co napisałem o napier**laniu się z policją to była swgo rodzaju przenośnia i kolejny przykład zachowania tych co zaczynają od hwdp. nie musisz się napier**lać z gliniarzami, dla mnie wystarczy jak akceptujesz to jak inni w ten sposób postępują, a po twoim topicu wnioskuję, że nie byłbyś specjalnie zmartwiony gdyby na twoich oczach policjant dostawał baty...jeśli jest inaczej to sorry, każdy może sie pomylić.
i ostatnia sprawa, nie zamierzam ci moralizować bo ani mnie to ziebi, ani grzeje co masz w swojej głowie. napisałem tego posta bo nie zgadzam się z twoim i tyle. peace
widocznie:
faktem jest również, że wielu młodych gliniarzy masowo wpierdala sterydy tuż po rozpoczęciu roboty na patrolach i im na banię siada. czy nie widujecie jakie mordy czasami jeżdżą w radiowozach? ale czasami ktoś ich pilnuje, bo dobiera jednego debila i jednego inteligenta na 1 radiowóz tak, żeby średnia IQ była ok i krew się za szybko nie lała...[/quote]
w tym topicu stanąłeś po stronie tych co piszą hwdp, wiec chyba to akceptujesz... to co napisałem o napier**laniu się z policją to była swgo rodzaju przenośnia i kolejny przykład zachowania tych co zaczynają od hwdp. nie musisz się napier**lać z gliniarzami, dla mnie wystarczy jak akceptujesz to jak inni w ten sposób postępują, a po twoim topicu wnioskuję, że nie byłbyś specjalnie zmartwiony gdyby na twoich oczach policjant dostawał baty...jeśli jest inaczej to sorry, każdy może sie pomylić.
i ostatnia sprawa, nie zamierzam ci moralizować bo ani mnie to ziebi, ani grzeje co masz w swojej głowie. napisałem tego posta bo nie zgadzam się z twoim i tyle. peace
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
-
- Kontakt: