wycena ... Wazne
-
- Kontakt:
wycena ... Wazne
mam pytanie ludzie ... mam watpliwosci co do tego ile dostane za rower ... i nie wiem bo jak dostalbym sporo to chyba kupie jakiegos zajebistego bmx'a ... a jak malo to go zostawie ... wiec tak :
rama : dangerous mike ds 2.0 zolta dwa miesiace ma ... i jest w bardzo dobrym stanie
amor to suntour duro ma 2 tygodnie nie cale stan idealny
kolo przod to vuelta excalibur dh w stanie dobrym male bicie ale to dlatego ze sam pltlem ... szprychy dt champion 2.0 i piasta deore m525
kolo tyl obrecz alex dm 24 prawie idealnie prosta do tego szprychy dt champion 2.0 i piasta funn huru guru
hamulec przod to black box i klamka alivio ... (jest rozwalony ale na gwarancji )
hamulec tyl to magura hs 22 z dwoma boosterami w stanie technicznym bdb a wizualnym dostatecznym (pozdzierana farba)
siodlo gt launch pad w jednym miejscu lekko podarte
sztyca acent za 45 zl
mostek gt piston design kierad nsx pure w dobrym stanie
manetka alivio ( odpadl taki plastik od dolu ale wszystko bardzo dobrze dziala ... lancuch sram pc 38 kaseta shimano altus a przerzutka to acera
korby truvativ husselfelt 38 t suport truvativ giga pipe team dh peadly nsx pancake
opony nbx 2,5 obie z grubymi detkami wszystko jest w stanei bardzo dobrym i ma niecale 2 miesiace oprocz paru rzeczy ... (ktore sa mlodsze) ogolnie rower jest w 100 % sprawny oprocz tego hamulca na przodzie ... prosilbym o wycene z gory thx
rama : dangerous mike ds 2.0 zolta dwa miesiace ma ... i jest w bardzo dobrym stanie
amor to suntour duro ma 2 tygodnie nie cale stan idealny
kolo przod to vuelta excalibur dh w stanie dobrym male bicie ale to dlatego ze sam pltlem ... szprychy dt champion 2.0 i piasta deore m525
kolo tyl obrecz alex dm 24 prawie idealnie prosta do tego szprychy dt champion 2.0 i piasta funn huru guru
hamulec przod to black box i klamka alivio ... (jest rozwalony ale na gwarancji )
hamulec tyl to magura hs 22 z dwoma boosterami w stanie technicznym bdb a wizualnym dostatecznym (pozdzierana farba)
siodlo gt launch pad w jednym miejscu lekko podarte
sztyca acent za 45 zl
mostek gt piston design kierad nsx pure w dobrym stanie
manetka alivio ( odpadl taki plastik od dolu ale wszystko bardzo dobrze dziala ... lancuch sram pc 38 kaseta shimano altus a przerzutka to acera
korby truvativ husselfelt 38 t suport truvativ giga pipe team dh peadly nsx pancake
opony nbx 2,5 obie z grubymi detkami wszystko jest w stanei bardzo dobrym i ma niecale 2 miesiace oprocz paru rzeczy ... (ktore sa mlodsze) ogolnie rower jest w 100 % sprawny oprocz tego hamulca na przodzie ... prosilbym o wycene z gory thx
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
erenes amora MAM BO JA LUBIE SPDAC W DOL wczesniej mialem sztywny od treka ale sie wygial :/ kupilem amora jest dobrze bede mial poznie tylko hamulec z tylu mysle ze tania tarcze bo obrecze lubia mi sie giac :/ ogolnie to zrobie sobie singla zeby mi przy grindach nie przeszkadzala przerzutka i amontuje pega ogolnie to bedzie zajebisty rower jk tylko sprzedam pare "starych" czesci
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
domestos ... nei jestem nadziany ale jestem prawie jedynakiem i biopre kase tylko na rower a teraz mialem zamiar nic nie brac od Mamy ale w koncu rezygnuje z pomyslu ze street legalem :/ a jak bym byl nadziany to bym jezdzil na lee toy'u 4 z shermanem i ogolnie najwyzszej jakosci sprzetem ... chce ktos kupic black boxa ?? info na gg (w profilu mam podane)