Jaką Rame Kupic (sztywna) do 700zł !
Jaką Rame Kupic (sztywna) do 700zł !
Składam rower na nowych częsciach .Kupiłem amortyzator Pike, hamulce Avid BB5 , Przeżutki Sora , Korbe Truvativ Stylo , pedały Northsohore NS pancake , Koła double tracki , mostek Ns Quark , Ale mam ogromny problem nad wyborem Ramy . Zastaniawiałem sie nad :
Koną Snuff
LF.Cocaine
Bop Kollbi
Dartmoor Street
Duncon Pitbull
Prosze o dobrą rade , i nie tylko te ramki wchodzą w gre , wiec prosze o wasze propozycje :] .
Koną Snuff
LF.Cocaine
Bop Kollbi
Dartmoor Street
Duncon Pitbull
Prosze o dobrą rade , i nie tylko te ramki wchodzą w gre , wiec prosze o wasze propozycje :] .
kup sobie dragstara znam kolesi co im te ramy dwu pułki trzymajom http://allegro.pl/item344485839_rama_le ... eleon.html do dirtu spox i streetu ja go terz mam dirt jumpera 3 korba rpm mostek kiera truatiwa :P husefelta dabull track przerzutka shmano tiagra napinacz truatiwa box guait hample szhimano 475 troche cienkie i tak je kiedys wymienie.

Te ramki po prostu mają dobrą geometrię do streetu i dirtu, a do tego są mocniejsze niż alu, a w przypadku suburbana niewiele cięższe od przeciętnego alu typu dragstar.lloll666 pisze:czemu sie tak zapierasz na siajowych ramach??
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać