no i sie sfrajerowalem;]
-
- Kontakt:
no i sie sfrajerowalem;]
Kupilem sobie w CRC piaste -36 otw..
Mowie,dzis sobie ja przeloze do starego kola ( shinano 475,szprychy DT i sun rims s-type ) ..
rozebralem kolo ku zadowoleniu a tam zonk;].. piasta ma 36 otw a obrecz 32;] fak!! jak bym skladal to stare kolo to pal licho,wiedzialbym ;] a tak gUpi sadzilem ze skoro rower do mocniejszych zastosowan kola sa na 36 -ciu szprychach postawione ....,ale sie przeliczylem;]...
zatem meritum
.... przed kupnem nowej piasty lepiej policzyc 2 razy ilosc szprych,niz pozniej sobie brode pluc;]...
... majowka za pasem ,a ja nie mam mozliwosci kupienia takiej obreczy ( s-type ) w Szczecinie:((a sciagac gdzies PL w obecnych czasach to jak loteria za przesylka trafic zeby doszla do soboty;]
PS.. poleccie jakas obrecz do 140 zika ktora dobrze zastapi moja byla...
wrr..
.... jak to pizdowato mieszkac w takiej dziurze;]
Mowie,dzis sobie ja przeloze do starego kola ( shinano 475,szprychy DT i sun rims s-type ) ..
rozebralem kolo ku zadowoleniu a tam zonk;].. piasta ma 36 otw a obrecz 32;] fak!! jak bym skladal to stare kolo to pal licho,wiedzialbym ;] a tak gUpi sadzilem ze skoro rower do mocniejszych zastosowan kola sa na 36 -ciu szprychach postawione ....,ale sie przeliczylem;]...
zatem meritum
.... przed kupnem nowej piasty lepiej policzyc 2 razy ilosc szprych,niz pozniej sobie brode pluc;]...
... majowka za pasem ,a ja nie mam mozliwosci kupienia takiej obreczy ( s-type ) w Szczecinie:((a sciagac gdzies PL w obecnych czasach to jak loteria za przesylka trafic zeby doszla do soboty;]
PS.. poleccie jakas obrecz do 140 zika ktora dobrze zastapi moja byla...
wrr..
.... jak to pizdowato mieszkac w takiej dziurze;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a tak btw..
w piascie ktora kupilem ( funn ) zauwazylem jedno-mianowicie..
W miejscu gdzie zaklada sie tarcze zazwyczaj jest surowy metal-jak by podfrezowana farba,po to aby tarcza przylegala idealnie do plaszczyzny..
a w funn-ie normalnie zalane farba:) niby piasta z ciut wyzszej polki a tu takie niedociagniecie:) naturalnie wydrapalem ta farbe
ma byc git,a tarcza przylegac idealnie:)
w piascie ktora kupilem ( funn ) zauwazylem jedno-mianowicie..
W miejscu gdzie zaklada sie tarcze zazwyczaj jest surowy metal-jak by podfrezowana farba,po to aby tarcza przylegala idealnie do plaszczyzny..
a w funn-ie normalnie zalane farba:) niby piasta z ciut wyzszej polki a tu takie niedociagniecie:) naturalnie wydrapalem ta farbe

-
- Kontakt:
no dobra:) w zwiazku z tym iz,mieszkam na zadupiu ( Szczecin ) i od reki nie bylo mozliwosci kupienia Supry BH kupilem double`a tracka
zatem .. kolo teraz to double track,piasta funn,szprychy dt champion i oponka minion 2.5:)i stwierdzam ze, o odchudzaniu roweru nie ma tu mowy:) samo kolo wazy + - 3 kilo !~:)) ahaha czolg normalnie:) 18 kilo rower jak nic:) - kona stab 05:) tak ze moge powiedziec smialo:) z lekkim sumieniem moge jechac na majowke w Beskidy:) ..ale nie ma gUpich,dziewczynie takiego kola nie zloze:)