LEŚNICZY :(:(:(:(:(:(:(
LEŚNICZY :(:(:(:(:(:(:(
oto sprawa wyglada tak: mielismy z kumplami skocznie tak okolo 3,5m przerwy i postanowilismy ja przebudowac na 7,5m przerwy pomiedzy wyskokiem a londowiskiem, napracowalismy sie jak nie wiem co, trza bylo ciac drewno na bale podporowe kopac ziemie itp. A tu juz skocznia prawie skonczona i przychodzi lesniczy i sie pyta "co to jest??" a my na to ze skocznia a ona sie pyta czy na krosach skaczemy(jakby ***** bajków stojacych obok nie widzial) a my na to ze na rowerach a on na to ze mamy to zrownac z ziemia bo sie zabijemy i nie przelecimy dziury:? a jak nie to mandaty 500zl.
I oto pytanie czy sie da cos zrobic zeby skocznie byly legalne i lesniczy sie nie mogl przyczepic??(urzad miasta itp.)
P.S
pytamy sie lesniczego czemu nic nie mial do starej skoczni a on na to ze byla mała:):) (to jak byla mala to czemu z niej nie skoczyl??:)
I oto pytanie czy sie da cos zrobic zeby skocznie byly legalne i lesniczy sie nie mogl przyczepic??(urzad miasta itp.)
P.S
pytamy sie lesniczego czemu nic nie mial do starej skoczni a on na to ze byla mała:):) (to jak byla mala to czemu z niej nie skoczyl??:)
HC Freeride in Reda's forest RoX!!
-
- Kontakt:
zgadzam sie z poprzadnikami... ale jest jeszcze jedno wyjscie :>:>:> wezcie spalcie mu lesniczowke, postraszcie jeszcze, ze rodzine zajebiecie i ... sie po sprawie;]] (dla tepych ludzi, ktorzy chcieliby sie rzucic na mnie po tej propozycji, to byl tylko zart...)
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
no wspułczuję !!! próbujcie się dogadać!! ale jedan pare kilometrów robi różnicę!!! ja dziś z kumplami zrobiłem mega stolik na starej wojskowej strzelnicy ( był taki mega nasyp który był kulochwytem) która jest położona max 10 m od jednostki. Żołnierze się patrzyli co robimy ale nie mieli żadnych zastrzeżeń (tylko byli trochę zdiwieni i nie wiedzieli co robimy) ale po 1 skoku zrozumilei o co chodzi!!!! ciekawee czy jutro hopa nada będzie stałe ;) POZRAWIAM
-
- Kontakt: