Duro Triple i tłumienie
-
- Kontakt:
Duro Triple i tłumienie
Jezeli ktos zna sie dobrze na Duro triple i wie jak dobrze zalozyc tlumik z Duro D prosze o kontakt na gg 8473848. Chyba ze ktos z was robi takie rzeczy i mozna wyslac amor to tez prosze pisac 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Adio chyba niemiales nigdy duro. Latam na nim 3 m dropy od miesiaca. Amor jezdzony w FR i jak narazie dobrze. Wprawdzie czegos wiekszego sie boje skoczyc ale moze sie przelamie. A tłumik chce zalozyc bo duzo osob tak robi i mowi ze lepiej chodzi
Johnyk ten moj duro ma 145mm skoku,
Johnyk ten moj duro ma 145mm skoku,
...Kiedy wszytsko jest pod kontrolą Jedziesz za wolno...
Bartek_901rozumiem ze masz duro i chwalisz to co masz ale co jak co nie wcisniesz nam bajeru ze duro to dobry amor i mocny....a jak latasz 3m dropy to musisz miec dobry kask albo jestes bardzo odwazny....
a tak pozatym pogadamy za pol roku...ciekawe czy bedziesz mial jeszcze to duro....
a tak pozatym pogadamy za pol roku...ciekawe czy bedziesz mial jeszcze to duro....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
heh Bartek_901 myslisz ze duro to mocny amor bo skaczesz 3m dropy od miesiaca. Poskacz jeszcze miesiac ciaglego skakania dropow i jestem ciekaw co sie z duro stanie. BTW w duro triple miazdzace jest to ze jest slabsze od swojego jednopolkowego brata. Ja nie wiem jak mozna cos takiego zrobic i sie zastanawiam czy oni wogole testowali tego amora? Wystarczy popatrzec na gorna polke przecierz to sa 4 marne miedziane druciki ktore lacza sie przy sterowce. Bartek_901 jesli jezdzisz na duro to pewnie nie miales nigdy lepszego amora (na wlasnosc) ja tez mialem duracza ale kupilem go jako amora przejsciowego i po pol roku sprzedalem za 200zl
. Niedawno zakupilem Nixona i wtedy zrozumialem co to jest prawdziwa praca.

-
- Kontakt: