Nie zgadzam się że niby poziom sie poprawił, "zniszcz komuś marzenia" też mnie załamał ale jak widać poziom forum to podstawówka i temat twardo sie trzyma zwiększając ilość postów. Kiedyś dużo łatwiej było zadbać o porządek, gdy była mała ilość ludzi... parę lat temu. A może to ludzie bardziej dbali o ład i tworzyli ciekawszy klimat forum.
A obecnie jeżeli "lepiej" to i tak jeszcze dużo do zrobienia aby forum było .... zaczynając od zwiększenia ilości modów (niektórzy w ogóle nie odwiedzają strony), uporządkowania sprzętowni itp itd do konsekwentnego banowania, usuwania nie aktualnych tematów, nie potrzebnych postów itd
wiem wiem łatwo mówić
np. używając opcji szukaj często trzeba sie przedrzeć przez tone zbędnych postów aby przeczytać coś związanego z tematem, same tematy też są bardzo ch^& nazywane przez co utrudniają poruszanie na stronie - a osoby które mogą je poprawnie nazwac mają to w pompie... tak więc nie dziwi mnie że ludzie porzucają tą opcje, przeczytają parę razy że mają używac szukaj aż w końcu ktos i tak odpowie, oczywiście można by często sprawdzić dręczący problem w 'sprzętowni' tylko że tam też braki jak cholera...... takie blędne koło

i tak gdy ktoś chce użyć szukaj zanim przeczyta i znajdzie odpowiedni wątek czyta parę postów o treści szukaj / google itp
w samej sprzętowni też nie fajnie gdy ludzie dają "1" bo komponent przeznaczony do mtb czy enduro połamał sie będąc używany w szeroko pojętym FR
wg mnie teraz jest tu małpi gaj jeżeli można nazwać tak chaos.