psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp
-
- Kontakt:
Adams:
oj dziecko, dziecko...
to nie głuchy telefon. przeczytaj dokładnie mój wcześniejszy post, potem swój. przeinaczasz fakty, moralizujesz. jak to mówią - wal na drzewo...
pewnie nigdy nawet po północy nie śmigałeś na rowerze a w dzień jeździsz przepisowo "po linii", jak ksiądz przykazał...
"spisujesz numer i idziesz do naczelnika" - jaki kolo. idź do naczelnika, idź poseplenić...
nie ma o czym gadać...
oj dziecko, dziecko...
to nie głuchy telefon. przeczytaj dokładnie mój wcześniejszy post, potem swój. przeinaczasz fakty, moralizujesz. jak to mówią - wal na drzewo...
pewnie nigdy nawet po północy nie śmigałeś na rowerze a w dzień jeździsz przepisowo "po linii", jak ksiądz przykazał...
"spisujesz numer i idziesz do naczelnika" - jaki kolo. idź do naczelnika, idź poseplenić...
nie ma o czym gadać...
-
- Kontakt:
Ludzie wyluzujcie!! przeczytalem to forum i poprostu to jest zenada... Przeciez bikerzy to jedna wielka rodzina a tym czasem widze, ze kazdy wie najlepiej! Przeciez gliniarze to zwykli ludzie tacy jak my jedni maja nasrane w garnku inni sa wporzadku, wiadomo, ze gdy sie spier**** przed nimi jest adrenalinka, to jest w pewnym sesie fajne i czasem mozna sie z nimi pobawic, gdy sie ma te ucieczke wygrana... ale gdy z gory jest to przegrane poprostu trzeba sie dogadac,pozatym wiele osob ma tu racje haslo "(c)hwdp" jest wymyslone przez dresow margines naszego spoleczenstwa, osobiscie poprostu tych wiesniakow bym tepil a przeciez policja..... no moze czesc policji sie stara... Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... +Search%21
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... +Search%21
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=231215
geez. szukacie problemow na sile...
hmm jedno ghost co ci powiem to tak adams jak i ja nie smigamy przepisowo po linii na biku, ale robimy tow taki sposob zeby nie dawac pretekstow swoim zachowaniem "panu wladzy" zeby sie dojebal. jedize patrol na oereach - zstlumic smeich (;) )pomachac, usmiechna sie i pojada dalej. nie przejezezdazc przy nich na czerwonym swietle. itp...
ghost mam pytanie nie w pelni zwizane z tematem - sluchasz hip hopu??
hmm jedno ghost co ci powiem to tak adams jak i ja nie smigamy przepisowo po linii na biku, ale robimy tow taki sposob zeby nie dawac pretekstow swoim zachowaniem "panu wladzy" zeby sie dojebal. jedize patrol na oereach - zstlumic smeich (;) )pomachac, usmiechna sie i pojada dalej. nie przejezezdazc przy nich na czerwonym swietle. itp...
ghost mam pytanie nie w pelni zwizane z tematem - sluchasz hip hopu??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ghost.
Z ciebie to chyba taki stary wyjadacz?
Juz 40 lat na krku i 35 na biku.
Heh.
Moze jestes starszy ode mnie ( w co nie jest takie prawdopodobne) i znasz ten swiat doskonale. Ale po swojej postawie mozna tylko sadzic ze Twoj infantylizm pozostal.
Kazdemu imponuja inne rzeczy.
Pozdrawiam i zycze powodzenia
Z ciebie to chyba taki stary wyjadacz?
Juz 40 lat na krku i 35 na biku.
Heh.
Moze jestes starszy ode mnie ( w co nie jest takie prawdopodobne) i znasz ten swiat doskonale. Ale po swojej postawie mozna tylko sadzic ze Twoj infantylizm pozostal.
Kazdemu imponuja inne rzeczy.
Pozdrawiam i zycze powodzenia
-
- Kontakt:
A ja jak wracam z rowerka to czy chce czy nie to koło komendy muszę jechać :P zawsze cisne ile wlezie i raz mało rednego nie rozjechałem. Tylko że ja jade przeważnie po tym różowym chodniczku dla bikerów.
P.S. Czy u was ludzie też są tacy niedouczeni że jak widzą rower na tym różowym chodniku to twardko po nim idą?? Debile!! Zrobię kiedyś któremu z dupy garaż to będą sapac, ale może się chociaż jeden nauczy!!
P.S. Czy u was ludzie też są tacy niedouczeni że jak widzą rower na tym różowym chodniku to twardko po nim idą?? Debile!! Zrobię kiedyś któremu z dupy garaż to będą sapac, ale może się chociaż jeden nauczy!!
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
WY I TO WASZE HWDP UBIERZCIE SIE W DRESY SKUMAJCIE SIE Z DRESIARZAMI I IDŹCIE KROIĆ BIKERÓW. HWDP TO DRESIARSKIE HASŁO A WY ŁYKACIE WZYSTKO CO WAM PODSUNĄ JA PIER******. MYŚLCIE CZASAMI JESTEŚCIE BIKERAMI ZIOMALAMI A NIE DRESAMI I ZASTANÓWCIE SIE CZASAMI CO PISZECIE JAK JESTEŚ NIESPRAWIEDLIWIE UKARANY TO DO NACZELNIKA A NIE WYPISUJ HWDP BO RZYGAĆ SIE CHCE PODEJDŹ DO GLINIARZA BOHATERZE I MU TO POWIEDZ W OCZY
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
Hunter. zgadzam sie w 100% :-) Wrescie normalne podejscie.
Goomis hehe mi sie wydaje ze te kolory to trzebaby odwrocic :-) Bo piesi posowaja zawsze po czerwonym mimo ze obok maja 3 metrowy pusty chodnik :-) Jakos zawsze wloka sie po sciezkach rowerowych a za to teoretycznie tez mandat mozna dostac LOL :-)
I czesto parkuja na sciezkach dla rowerow samochodami :-/
Goomis hehe mi sie wydaje ze te kolory to trzebaby odwrocic :-) Bo piesi posowaja zawsze po czerwonym mimo ze obok maja 3 metrowy pusty chodnik :-) Jakos zawsze wloka sie po sciezkach rowerowych a za to teoretycznie tez mandat mozna dostac LOL :-)
I czesto parkuja na sciezkach dla rowerow samochodami :-/
no tak bywa jak spierdzielasz przed policja jak cie dorwa masz obity ryj ja tam zawsze uciekam ale biore pod uwage ze jak mnie zlapia gliniane misie to mi zrobia marmolade he jednym slowem jebac ich niech kurwa zlodzieji lapia a nie rowerzystow palanty
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Dzięx Adams w końcu jakiś normalny. Mnie piesi tylko dobijają jak on nam sie wbijają na nasze trasy. Słuchajcie lece se między drzewami jakieś 40km/h i co widze moje kochane hopy a co idzie za hopami turyści i co najlepsze widzą mnie i widze oni mi ustępuja włażą mi centralnie na hope to mnie dobija ehehhe:p
!PEACE! nie czepiać sie policji lepiej zapolujcie więkzsą ekipa na dresów niż przyczepiać sie do kolesi którzy ich zamykają
!PEACE! nie czepiać sie policji lepiej zapolujcie więkzsą ekipa na dresów niż przyczepiać sie do kolesi którzy ich zamykają
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
Dzięx Adams w końcu jakiś normalny. Mnie piesi tylko dobijają jak on nam sie wbijają na nasze trasy. Słuchajcie lece se między drzewami jakieś 40km/h i co widze moje kochane hopy a co idzie za hopami turyści i co najlepsze widzą mnie i widze oni mi ustępuja włażą mi centralnie na hope to mnie dobija ehehhe:p
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
-
- Kontakt:
ja powiem morze tak co innego gdy ktoś ci kulturalnie zwraca uwage a co innego jak od razu jedzie "spierdal*** gówniarz u " nienawidze takich osobników tyczy sie to nie tylko policjantów ale i innych ludzi ,wiadomo że jak ktoś ci tak pojedzie to jesteś odrazu wkórwiny i raczej nic z tej rozmowy nie wyniknie, tacy goscie myslą ze jak są pare lat starsi to im wszystko wolno , w moim miescie o dziwo bardziej niż policjanci upierdliwe są stare dziadki to oni dzwonią na policje ktora juz naz w miare zna i nie reaguje i to jest + dla policji.Mnie własnie bardziej denerwują takie głupie skórwysyny naprawde aż szkoda z nimi czasami gadać oczywiście zawsze cfaniakują ze nas zbiją hehe ,ale na słowach sie konczy bo się dziadziunie boją hehe, a my jeżdzimy dalej w tym miejscu i tak. JA nie wiem chyba sie nikturym ludzią nudzi , albo są jacyś nie spełnieni albo poprostu szukają zaczepki . Podumowanie jest takie że większe gówno robią zwykli ludzie bo oni kablują na rowerzystów a jak pały otrzymają kilka zgłoszeń to muszą przyjechać.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=272207
-
- moderator
- Kontakt:
Ja Slyszlame ze mozna jezdzic po chodnikach szersdzych niz 2m
ale kiedys jechalem chyba z 30km/h i chuje jechaly i powiedzialy ze zaszybko i kazali mi bajka na plecach niesc lole glupie
to ja zatrzymalem sie u usidlem na biku i poczekalem az odjada:D
ale kiedys jechalem chyba z 30km/h i chuje jechaly i powiedzialy ze zaszybko i kazali mi bajka na plecach niesc lole glupie
to ja zatrzymalem sie u usidlem na biku i poczekalem az odjada:D
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/