KORBA BMX
lepiej wkręcane bo jakby coś się zjebało to byś musiał robić nowy gwint w suporcie a wtedy gwint by miał większą średnice i problem z suportem :] chyba że chcesz do usranej śmierci jeździć na korbach bmx to rób nabijane ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180
jak masz rame pointa to nie mozesz dac misek wbijanych, tylko nakrecane i pamietaj ze prawa ma lewy gwint jak dorobisz, ja mam dorobione na klucz 38 plaski i takie mega dlugi po prawej to sie gwint nie urywa. ale lewa mam ze starego suportu (prawa sie zjebala) i dzialalo to tez na tych starych miskach, wiec
polecam jednak wyciagniecie i przetoczenie o ten jeden mm tych nakretek ze starego suportu, zeby nowy tez zrobic jako 'cardrige' i ja mam na srodku osi przetoczenie na 24 mm zamiast tulei.
polecam jednak wyciagniecie i przetoczenie o ten jeden mm tych nakretek ze starego suportu, zeby nowy tez zrobic jako 'cardrige' i ja mam na srodku osi przetoczenie na 24 mm zamiast tulei.