Happy birthday to me!!!!!!!!!
2 maj powinno byc swietem narodowym!!!
dzis koncze 26 lat lalal lalalalalala
postanowilem dzis NAWET zapalic blanta:) niestety kuleje po przedwczorajszym dropie(naciagnelem miesien):(ale jest dzis i tak eeeelegancko...szkoda ze nie mozna urodzinnie pojezdzic na bajku.
wiec dzis niech kazdy kto pali, zapali za moje zdrowko a kazdy kto nie pali wypije za moje zdrowko!!!:)hehehe
3manko!!!
2 maj powinno byc swietem narodowym!!!
dzis koncze 26 lat lalal lalalalalala
postanowilem dzis NAWET zapalic blanta:) niestety kuleje po przedwczorajszym dropie(naciagnelem miesien):(ale jest dzis i tak eeeelegancko...szkoda ze nie mozna urodzinnie pojezdzic na bajku.
wiec dzis niech kazdy kto pali, zapali za moje zdrowko a kazdy kto nie pali wypije za moje zdrowko!!!:)hehehe
3manko!!!
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jeszcze raz wielkie dzieki...:)
nadzwyczanie milo sie otwiera dzis forum...hehe
3manko....
zaraz ostatni bluncik i znowu spokoj na pare miesiecy............lub dluzej.
...lub mniej.
q... dzis tu pogoda byla po prostu zajebista min. 20 st. w cieniu, bajk az prosil sie o jazde, a ja na jednej nozce jeb, jeb. powiem wam ze gdyby nie wasze zyczenia to urodziny byly by smutne i ge´neralnie zjebane....;)
thx
ps. ktos tu kiedys powiedzial ze jezeli widzisz ladowanie to nie daj sobie wmowic ze jest za wysoko....swieta racja...
3maneczko ziomzzzzz
nadzwyczanie milo sie otwiera dzis forum...hehe
3manko....
zaraz ostatni bluncik i znowu spokoj na pare miesiecy............lub dluzej.
...lub mniej.
q... dzis tu pogoda byla po prostu zajebista min. 20 st. w cieniu, bajk az prosil sie o jazde, a ja na jednej nozce jeb, jeb. powiem wam ze gdyby nie wasze zyczenia to urodziny byly by smutne i ge´neralnie zjebane....;)
thx
ps. ktos tu kiedys powiedzial ze jezeli widzisz ladowanie to nie daj sobie wmowic ze jest za wysoko....swieta racja...
3maneczko ziomzzzzz
Total-K-Oss