Seasons Recut by RyyS

RyyS
Kontakt:

Seasons Recut by RyyS

Post autor: RyyS »

Jakiś czas temu ruszył na pinkbike konkurs polegający na zmontowaniu z udostępnionych materiałów 2minutowego klipu promującego film Seasons. Potem jury miało oceniać itd. Obecnie jednak jest tam głosowanie publiczności
Jeśli komuś się spodoba moja praca to czekam na głosy, jeśli jakaś inna to też dobrze, ważne żeby dużo osób wzięło udział :)

przyznawanie punktów jest w prawym górnym rogu

http://www.pinkbike.com/video/15646/
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Dalem najwiecej ile sie dalo :)
Mam nadzieje ze wygrasz trzymam kciuki pozdro!
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Szacun ;) Najładniej zedytowany do tej pory kawałek. Nic dziwnego, ze gorace 14 uwielbiaja cie jeszcze bardziej niz niejedną gwiazde dirtu ;)
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

następny... ŻENADA !!!
Spaced
moderator
Kontakt:

groochas prosze cie bo mam w obec ciebie raczej pozytywne odczucia ale ty swojego recuta reklamowales jakis czas temu i ludzie go znaja wiec teraz bijesz konkurencje?

I tak wygra najładniejszy, a nie ten w najwiekszej ilosci postów. Pktów nie dostaje sie za ilosc tematów na forach tylko za jakosc filmu, który jest w linku wiec nie przesadzaj.
radacz
Kontakt:

Post autor: radacz »

i tak wygra ten kto ma najwiecej pokemonow na naszej klasie
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
groochas
moderator
Kontakt:

Spaced - tylko ze ja swojego recuta pokazywałem jak go zrobiłem, tak jak to robili i inni. Było to chyba ze 2 miesiące temu. Teraz jak oglosili głosowanie to nagle sobie wszyscy przypomnieli... zresztą mam to gdzieś.

Szkoda tylko ze konkurs który miał weryfikować umiejętności upadnie na pysk i stanie sie tak jak to napisał jeden z użytkowników forum na pinkbike:

"Editing contest become to popularity contest..."

Jeżeli tego nie jesteście w stanie zrozumieć to jest mi przykro i nie wypowiadam sie już w tym temacie.
Spaced
moderator
Kontakt:

groochas rozumiem to ale jeśli ktoś nie wrzucił swojego wtedy i nie zna to ma go nie wrzucac teraz bo inni wrzucali je na forum kiedyś? W zasadach konkursu nigdzie nie jest napisane, ze nie można sie reklamować w najważniejszym momencie.
Zreszta wiesz takie jest życie, ze żeby wygrywać nie trzeba być tylko najlepszym ale również wykazać sie odrobina sprytu.
Ludzie od drop ina, o którym tez wspominałem też reklamowali sie dopiero kiedy konkurs ruszył. Za duzo sie złościsz. Rozumiem, że Ryss jest popularny i to mu znacznie pomaga ale co by nie mówic ty też masz przewage nad paroma nieznanymi bolkami z PL i gdybym np. ja sam chciał wrzucic recuta to pewnie to ja bylbym do tyłu wzgledem ciebie.

Szczerze zachecam cie do odświerzenia swojego tematu bo też masz dobrego recuta i w sumie warto by było jakby był na raz świerzy z tym Ryssa to bedzie wyrównana walka.

radacz mam wrażenie, ze kolesie w US nie znaja naszej klasy :P
groochas
moderator
Kontakt:

Spaced dzięki ale nie mam zamiaru rywalizować z nikim w ten sposób :) Odświeżać tematu też nie będe bo nawet takiego nie zakładałem, dopisałem tylko posta do tematu, który założył ktoś inny.
Spaced
moderator
Kontakt:

groochas nie bądź śliwka :P Bo sam ci założę :P
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

groochas, mówiąc twoim językiem nie masz szacunku do siebie bo napisałeś, że nie będziesz się wypowiadał się w tym temacie a potem jednak tak się stało
Qbicz
Kontakt:

Post autor: Qbicz »

groochas
kazdy ma prawo pokazac to co zrobil i w jakis sposob sie zareklamowac. z calym szacunkiem dla Ciebie nazywanie tego ZENADA jest troszeczke niestosowne! zreszta nie bede Ci przypominal o tym ze dwa miesiace temu sam w pewien sposob reklamowales swojego recuta!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

groochas Twój też obejżałem, i teżdałem +3 bo jest ładny.
Ale w moje opinii Ryysa ma to coś co może wyróżnić go sposród innych - unikalność.
Edycja ujeć, fajne efekty, bardzo ładnie wkomponowane napisy (wszędzie indziej są od tak na naniesione)
Spoer szanse ma też seasons 300 - chbya nawet toto vodem było. Z tego samego powodu
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

mi tez sie nie podoba, jeden wielki wideoshop, tzn film zajefajny ale nie na konkurs.. Gdyby konkurs byl na najbardziej odpimpowany film to ten pewnie by wygral ;]
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

http://www.pinkbike.com/video/16752/ a ta wersja moim skromnym zdaniem WYMIATA... poczatek monotonny ale pozniej mega!! ;] (nie znam tworcy)
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

powiem tak, robicie z collectiva disordera:P
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

BikerJG po prawej na dole swojego postu masz opcje "edytuj" używaj tego ...

A co do filmu to nieźle :) lecz jest ogromny rywal ... "300 .........." coś tam :) życzę powodzenia
groochas
moderator
Kontakt:

a widzieliście to ?

http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=1192

Szczerze mnie rozbawiło :) Jutro może będzie na 1-szej stronie Dziennika Polskiego :)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

groochas na serio się zachowujesz jakbyś zazdrościł reklamy :]
ODPOWIEDZ