Rama kona scrap czy jest dobra?
Rama kona scrap czy jest dobra?
Rama kona scrap czy jest dobra? bede mial amor 130 mm .. i czy ta rama jest wytrzymała?
A ile z was jeździło że tak się wypowiadacie "jest zła" "nie polecam" itp ? Pojeździłeś po podwórku z krawężnika bo kumpel dał pośmigać ? Tak się składa że ja użytkuję kone scrap już od roku z 150mm i jest lightowo, rama podczas jazdy wydaje się miękka co sprawia wrażenie jakby się płynęło i prawo tarcia nie istniało, daje 6 dla tej ramy, spisała się dobrze i nie ma mowy o pęknięciach. pozdr 

Be free...
-
- Kontakt:
Tak sie składa że nadal ją mam co prawda za 2 tygodnie sie to zmieni
w sumie ramka wytrzymała moje 150mm ale czy ją moge polecic? niezbyt mi odpowiadała. Przede wszystkim ile masz kasy i do czego chcesz rame może wybierze sie coś lepszego.
Pozdraiwam

Pozdraiwam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
ja ostatnio odkrylem koledze w skrapie juz dosc duze pekniecie na glowce a kupil nowa i jezdzil niecaly rok na tym, wiec nie wiem ale jezeli kupujesz nowke z gwarancja to oplaca sie bo przez piec lat bedziesz co roku nowa dostawal, i nie trzeba czekac bo na podstawie fotki dostajesz nowa a stara dopiero odsylasz potem. przynajmniej u nas taki bajer jest