NOWY amor około 100mm, max 600zł do street'u
-
- Kontakt:
NOWY amor około 100mm, max 600zł do street'u
witam, mam problem tak jak widać w temacie, hopam w streecie i potrzebny mi amor co ma około 100mm skoku co by mnie kosztował maksymalnie 600 zł. Ale to jest takie maksimum do którego nie chciałbym dobić. Koniecznie NOWY, nie chce żadnych używek.
Co radzicie?
Co radzicie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zapomniałem dodać, to właśnie ma być na piastę na szpilkę widziałem że do niektórych amorów można dokupić przejściówki na piastę z mimośrodem
nic nie poradzę, taką mam piastę, a jest w dobrym stanie i nie będę jej zmieniał
no i zapomniałem dodać coś ważnego, to ma być sprzęt koniecznie pod V'ki !!!
zobaczę tego stance'a
dzięki, jak by ktoś miał jeszcze jakieś propozycje to z góry dzięki
a co myślicie o Magurze ODUR, wiem że to nie sprzęt do tej dyscypliny, ale może ktoś go miał i wie czy jest dobry i wytrzymały?
nic nie poradzę, taką mam piastę, a jest w dobrym stanie i nie będę jej zmieniał
no i zapomniałem dodać coś ważnego, to ma być sprzęt koniecznie pod V'ki !!!
zobaczę tego stance'a
dzięki, jak by ktoś miał jeszcze jakieś propozycje to z góry dzięki
a co myślicie o Magurze ODUR, wiem że to nie sprzęt do tej dyscypliny, ale może ktoś go miał i wie czy jest dobry i wytrzymały?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niby gdzie mogę kupić któryś z nich mieszcząc sie w 600zł???Bombell pisze:amor do streetu od GL, Argyle po DJ.
tak jak szukam to nigdzie niema takich bajecznych ofert
a tak poza tym to czy DJ 3 to dobry pomysł??? widzę że ten amor to jest elastomerowy a jak wiadomo takie rozwiązanie nie daje powodów do radości