Wierchomla, 1 czerwca 2008 - czy ktoś coś wie?:)

Digas
Kontakt:

Wierchomla, 1 czerwca 2008 - czy ktoś coś wie?:)

Post autor: Digas »

dzień dobry, cześć i czołem!

wierchomla już tuż tuż, a tu nigdzie żadnych informacji..

czy ktoś wie coś na temat zawodów wspomnianych w temacie? Chodzi mi głównie o to, czy zawody dedykowane są tylko licencjonowanym, czy i również taki skromny offowiec jak ja, może sie przejechać pościgać:)? Napisałem meile do wierchomli, ale nie odpisali
kozaknswp
Kontakt:

Post autor: kozaknswp »

z tego co ja wiem to na 100% można przyjechać się pościgać bez licencji :D :D :D
ja też się wybieram :D :D
"Przepraszam że nie jestem czarny i nie wtrącam Yo by być fajny "
TeRe FeRe FReeriders
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Zawody zaliczane do klasyfikacji Pucharu Polski. Sądzę, że organizator (pomimo, że już bez Schodka) zrobi kategorię hobby.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

hmm trzeba jechac :D
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
kozaknswp
Kontakt:

ale fakt faktem, że już tylko 2 tygodnie do zawodów a jeszcze nic nie wiadomo nawet na temat planu imprezy :? :? :shock:
jak by ktoś miał jakiekolwiek informacje odnośnie wysokości wpisowego, planu zawodów, itp. to było by bardzo miło jak by się z nami podzielił :D :D :D :D
TeRe FeRe FReeriders
Digas
Kontakt:

Wierchomla zawsze olewa, a potem sie dziwi.... :)
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Srał to pies ... ja tam wpadne , a jak bedzie kicha to na freeridowe traski wypad ;];]
Slavvduro
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Wierchomla i wszystko jasne, zawsze mieli w dupie wszystko a teraz to już kompletnie lachę kładą....olac to miejsce bo nic tam nie ma !! stare trasy rozebrane,nowych nie zrobia,zaniedbane i olane !! jak już to lepiej kase oszczędzić i skoczyć w inne miejsce !! Era wiercho skończona..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek
Kontakt:

Wierchomla i wszystko jasne, zawsze mieli w dupie wszystko a teraz to już kompletnie lachę kładą....olac to miejsce bo nic tam nie ma !! stare trasy rozebrane,nowych nie zrobia,zaniedbane i olane !! jak już to lepiej kase oszczędzić i skoczyć w inne miejsce !! Era wiercho skończona..
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

wszystko fajnie, ale na puchar polski chyba musi byc jakas trasa :)
www.mudserwis.com
Schodek
Kontakt:

pixo no będzie pewnie ta sama co od 5 lat czyli na prawo od wyciągu :)) heheh nie ma to jak progresssss...chyba że znowu będzie po polanach i obsranym stoku !! lepiej już innego miejsca szukać.
Digas
Kontakt:

jest też opcja że dostaniemy łopaty i w sobotę, w ramach treningu usypiemy sobie traske ... :D
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Jak na moje odczucia
to traska będzie ta na lewo , od razu do lasu....
bo ta na prawo jest w fataaaaalnym stanie ...:|
a co do tej na lewo
też w hu...wym stanie , banda wyjebana jak w ten czas ... dobrze ze głazy pozaznaczane ;];]
Slavvduro
mad79
Kontakt:

Post autor: mad79 »

Byłem w tym roku na wierchomli w długi weekend i zgodzę się w 100% ze Schodkiem. Strasznie zapuszczona, nic nie było zrobione. Jedną chopę sami reanimowaliśmy, trasę trzeba było trochę przeczyścić, dechy w poprzek leżały. Ale ze względu że mam z tą górą porachunki, to na zawadach się pojawię ;)
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

mad79 ale i tak fajnie było :D
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
FANKA
Kontakt:

Post autor: FANKA »

A nie wiecie czy ta trasa co byla w tamtym roku 15 lipca na Pucharze Polski Lion Wierchomla jest w dobrym stanie :?: To byla taka co jakby patrzac z gory szla zygzakiem ( I odcinek las, potem laka, potam znow las i laka itd. ). Ja tam wtedy bylam ale sie tylko popatrzyc i poogladac :) Podoba mi sie ona. Jak na pierwszy raz nie za trudna ale i za latwa tez nie jest. Wybieram sie tam we wakacje i mam nadzieje ze jest w dobrym stanie...
Moje marzenie! http://www.hcfr.pl/images/news/n-test-transition_bikes_bottlerocket_1_8.jpg
kozaknswp
Kontakt:

jak ostatnio bylem to byla strasznie zapuszczona, dalo sie spokojnie przejechac, ale nie byla oczyszczona i wogole byla w srednim stanie :( :(
jak chca przygotowac trase pod zawody to musza sie wziac do roboty :o :o
TeRe FeRe FReeriders
ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

Gdzie można szukać jakichkolwiek info? Przecież to juz wsumie w przyszłym tygodniu a nawet niema formularzy do zapisów ani żanych informacji? Wie kotś może jak wygląda stan trasy na dziś?Ew. czy będą jakieś zmiany? :mrgreen:A właśnie czy będzie z kim pośmigać od piątku? Tzn kto planuje już w piątek być.
Ride Agressive...Be Progressive...
mad79
Kontakt:

Post autor: mad79 »

Górnik bez dwóch zdań to był bardzo dobrze spędzony czas. Pomimo tego że strasznie marzłem na wyciągu przez maruderów turystów i spodziewałem się przygotowanych tras. Tak to jest w naszym kraju że najpierw jest wszystki pięknie i ładnie, a potem tak i tak się spierdoli. Wydaje mi się że przez najbliższą dekadę tak będzie, jedna miejscówka będzie szła w zapomnienie, a będą się rozwijały nowe... I tak wierchomla powoli (może nawet nie tak powoli) idzie do wora, a np zieleniec się rozwija - niech zrobią jeszcze tam bike park kony i będzie zajebiście.

ScorpionBHT ja napewno będę pomykał od rana w piątek
ODPOWIEDZ