Wierchomla, 1 czerwca 2008 - czy ktoś coś wie?:)
Wierchomla, 1 czerwca 2008 - czy ktoś coś wie?:)
dzień dobry, cześć i czołem!
wierchomla już tuż tuż, a tu nigdzie żadnych informacji..
czy ktoś wie coś na temat zawodów wspomnianych w temacie? Chodzi mi głównie o to, czy zawody dedykowane są tylko licencjonowanym, czy i również taki skromny offowiec jak ja, może sie przejechać pościgać:)? Napisałem meile do wierchomli, ale nie odpisali
wierchomla już tuż tuż, a tu nigdzie żadnych informacji..
czy ktoś wie coś na temat zawodów wspomnianych w temacie? Chodzi mi głównie o to, czy zawody dedykowane są tylko licencjonowanym, czy i również taki skromny offowiec jak ja, może sie przejechać pościgać:)? Napisałem meile do wierchomli, ale nie odpisali
ale fakt faktem, że już tylko 2 tygodnie do zawodów a jeszcze nic nie wiadomo nawet na temat planu imprezy
jak by ktoś miał jakiekolwiek informacje odnośnie wysokości wpisowego, planu zawodów, itp. to było by bardzo miło jak by się z nami podzielił

jak by ktoś miał jakiekolwiek informacje odnośnie wysokości wpisowego, planu zawodów, itp. to było by bardzo miło jak by się z nami podzielił

"Przepraszam że nie jestem czarny i nie wtrącam Yo by być fajny "
TeRe FeRe FReeriders
TeRe FeRe FReeriders
Wierchomla i wszystko jasne, zawsze mieli w dupie wszystko a teraz to już kompletnie lachę kładą....olac to miejsce bo nic tam nie ma !! stare trasy rozebrane,nowych nie zrobia,zaniedbane i olane !! jak już to lepiej kase oszczędzić i skoczyć w inne miejsce !! Era wiercho skończona..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Wierchomla i wszystko jasne, zawsze mieli w dupie wszystko a teraz to już kompletnie lachę kładą....olac to miejsce bo nic tam nie ma !! stare trasy rozebrane,nowych nie zrobia,zaniedbane i olane !! jak już to lepiej kase oszczędzić i skoczyć w inne miejsce !! Era wiercho skończona..
http://www.gravitycamp.pl
A nie wiecie czy ta trasa co byla w tamtym roku 15 lipca na Pucharze Polski Lion Wierchomla jest w dobrym stanie
To byla taka co jakby patrzac z gory szla zygzakiem ( I odcinek las, potem laka, potam znow las i laka itd. ). Ja tam wtedy bylam ale sie tylko popatrzyc i poogladac
Podoba mi sie ona. Jak na pierwszy raz nie za trudna ale i za latwa tez nie jest. Wybieram sie tam we wakacje i mam nadzieje ze jest w dobrym stanie...

Moje marzenie! http://www.hcfr.pl/images/news/n-test-transition_bikes_bottlerocket_1_8.jpg
-
- Kontakt:
Gdzie można szukać jakichkolwiek info? Przecież to juz wsumie w przyszłym tygodniu a nawet niema formularzy do zapisów ani żanych informacji? Wie kotś może jak wygląda stan trasy na dziś?Ew. czy będą jakieś zmiany? :mrgreen:A właśnie czy będzie z kim pośmigać od piątku? Tzn kto planuje już w piątek być.
Ride Agressive...Be Progressive...
Górnik bez dwóch zdań to był bardzo dobrze spędzony czas. Pomimo tego że strasznie marzłem na wyciągu przez maruderów turystów i spodziewałem się przygotowanych tras. Tak to jest w naszym kraju że najpierw jest wszystki pięknie i ładnie, a potem tak i tak się spierdoli. Wydaje mi się że przez najbliższą dekadę tak będzie, jedna miejscówka będzie szła w zapomnienie, a będą się rozwijały nowe... I tak wierchomla powoli (może nawet nie tak powoli) idzie do wora, a np zieleniec się rozwija - niech zrobią jeszcze tam bike park kony i będzie zajebiście.
ScorpionBHT ja napewno będę pomykał od rana w piątek
ScorpionBHT ja napewno będę pomykał od rana w piątek