hahahaha nic tylko płakac
-
- Kontakt:
hahahaha nic tylko płakac
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... ow,1113274
hahah śmiech na sali !!! 5 - 10 km na godzine z takimi prędkościami to ja rower prowadze ;P Za niedługo będzie ograniczenie prędkości na trasach downhilowych
jedziesz jedziesz zbliżasz sie do hopki a tam zza krzaka chłopaki z radarem ZWOLNIJ ROWERZYSTO !!! bo za szybko haahah
Nieno czekam na wasze wypowiedzi ...... Pozdro
hahah śmiech na sali !!! 5 - 10 km na godzine z takimi prędkościami to ja rower prowadze ;P Za niedługo będzie ograniczenie prędkości na trasach downhilowych
jedziesz jedziesz zbliżasz sie do hopki a tam zza krzaka chłopaki z radarem ZWOLNIJ ROWERZYSTO !!! bo za szybko haahah
Nieno czekam na wasze wypowiedzi ...... Pozdro
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
To jest nie możliwe jak już ktoś wspomniał co niby tablice rejestracyjne nam założą? buaha
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Hmmm... nic śmiesznego, na mnie pały raz też robiły zamach suszarką w miejscu gdzie było 50 i lekko pod górkę. Osłupiałem, ich głupoty nie oddaja nawet dowcipy o policjantach. Ale to własnie odzwierciedla myślenie całej naszej władzy, nie jest istone bezpieczeństwo, trzeb skorzystać tylko z każdej okzji żeby obywatela złupić. A na starówkach czy inych tego typu miejscach powinny być wytyczone specjalne miejsca gdzie można jechać rowerem, to kosztuje tyle co farba i kilka znaków, a faktrycznie podniosloby poziom bezpieczeństwa, bo po pierwsze zgrożenie dla pieszych jest wtedy, kiedy się "mieszają" z rowerzystami i jest ono nawet jeśli rowerzysta jedzie wolno (pieszy nigdy nie patrzy jak zmienia kierunek pełznięcia, wpierdoli się prosto pod koła a ty się martw) po drugie jak masz na głowie garnek Full Face to nie ma sposobu, zeby ci udowodnili że to akurat ty jechałeś, tak więc fotoradar akuteczny byłby tylko na niektórych. Również kolesie mieliby problem z odszukaniem kolesia któremu machnęli zdjęcie, jeśli nie miał wcześniej takich problemów, raczej nie będą przeszukiwać w urzędzie miasta wszystkich fotek, haczyk byłby jedynie dobry na recydywistów i też nie na wszystkich.
A tak BTW to gdzie są pały jak piesi ładują się na ścieżki rowerowe i rozłażą się na całą ich szerokość. Za to też powinny być mandaty.
A tak BTW to gdzie są pały jak piesi ładują się na ścieżki rowerowe i rozłażą się na całą ich szerokość. Za to też powinny być mandaty.
niedlugo bede ograniczenie predkosci dla pieszych, np bedziesz biegl o tu z radarem i mandat
no nie ogarniam tego.... hahaha... jezeli to wejadzie to sobie ubiore kask full-face, zrobie jakies zajebiste przelozenie i bede przekraczal predkosc przed fotoradarami, jestem ciekaw jak mnie namierza
juz kiedys mnie zastanawialo, jakby mial dobra kolażówke i sie dobrze rozpedzil w miescie tak do 70-80km/h i by radar mi peknal zdjecie, co oni z tym zrobie, bo chyba nic...

Trochę mi was żal chłopcy, z tego co widzę problem dotyczy starówki. A więc terenu pełnego turystów na którym rozpędzanie się do granic rozsądku może się źle skończyć, bo nie zawsze można wyhamować. Na domiar złego widzę że połowa z was albo w ogóle nie przeczytała całego artykułu albo ma poważne problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu... 

http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt: