Opinie na temat marzocchi 66 rc3 2008
Opinie na temat marzocchi 66 rc3 2008
Tak jak w temacie...
W zasadzie kupilem w ciemno nowke sztuke, z tego co wiem to ewolucja rc2x wiec powinno byc ok.
Mysle ze sa juz jacys uzytkownicy tego widła... jakies opinie ??
Przy okazji mam do sprzedania 3 sztuki w dobrej cenie;)
FORUM TO NIE GIEŁDA//Spaced
W zasadzie kupilem w ciemno nowke sztuke, z tego co wiem to ewolucja rc2x wiec powinno byc ok.
Mysle ze sa juz jacys uzytkownicy tego widła... jakies opinie ??
Przy okazji mam do sprzedania 3 sztuki w dobrej cenie;)
FORUM TO NIE GIEŁDA//Spaced
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
raczej troche giełdą powiewa ale ok...
a co do tych osiek w marzocchi to fakt cos sie rypie z nimi i ten luz to byl w 55 chyba....
kurde chcialem ten widel kupic ale zobaczymy co bedzie z tymi oskami...narazie posmigam na swoich 66RC :P
a co do tych osiek w marzocchi to fakt cos sie rypie z nimi i ten luz to byl w 55 chyba....
kurde chcialem ten widel kupic ale zobaczymy co bedzie z tymi oskami...narazie posmigam na swoich 66RC :P
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Heh powiem jedno... Ja bym nie brał nowych Marzocchi bez gwary - zapewne takie sprzedajesz
Ktoś tu będzie sie bujał ze sprzętem
Tak jak piszą :
-Luzy od nowości na goleniach
-Wadliwe ośki
-większa waga od 2007
- do tego dziwne akcje z tym jak przy dobiciu sprężyny sie zakleszczają (jaka w tym prawda nie wiem).

Tak jak piszą :
-Luzy od nowości na goleniach
-Wadliwe ośki
-większa waga od 2007
- do tego dziwne akcje z tym jak przy dobiciu sprężyny sie zakleszczają (jaka w tym prawda nie wiem).
Witam, odświeżyłem stary temat żeby nie zakładać nowego posta.
Chciałbym się poradzić użytkowników posiadających ten model marcoka lub też ogólnie prosić o porade wszystkich użytkowników.
Posiadam wyżej wymieniony model amorka i jestem laikiem jeżeli chodzi o te wszystkie systemy które on posiada
Czy jest możliwość ustawienia amorka tak żeby go troche utwardzić np na jazde po mieście?jezeli tak to jak to zrobic?
ogolnie swietnie pracuje, wszystko wybiera itp, nawet przy lekkim nacisnieciu kiery juz sie ugina a chcialbym zeby bylo odwrotnie
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
Chciałbym się poradzić użytkowników posiadających ten model marcoka lub też ogólnie prosić o porade wszystkich użytkowników.
Posiadam wyżej wymieniony model amorka i jestem laikiem jeżeli chodzi o te wszystkie systemy które on posiada

Czy jest możliwość ustawienia amorka tak żeby go troche utwardzić np na jazde po mieście?jezeli tak to jak to zrobic?
ogolnie swietnie pracuje, wszystko wybiera itp, nawet przy lekkim nacisnieciu kiery juz sie ugina a chcialbym zeby bylo odwrotnie

z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
Witam, odświeżyłem stary temat żeby nie zakładać nowego posta.
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam

z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
Ja mam Marzocchi 55 z 2008 roku i od początku mam z nim problemy raz już mi poszła piasta naprawili po 2 miesiącach to samo znowu poszła piasta i do tego amor stracił skok masakra z 160 mm zrobiło sie 30 mm płynnego skoku dalej nie wchodzi
5 dni temu oddałem rowerek na gwarancje od razu mi powiedzieli że z amortyzatorem jest coś nie tak i będzie go trzeba odesłać do naprawy dowiedziałem się tez że nie tylko ja mam problem z marzocchi odesłali już 3 razy ten amorek bo inni z nim tez maja problemy
I teraz najlepsze : Nie naprawią mi amortyzatora ponieważ koleś który to naprawia nie ma odpowiedniego przeszkolenia i właśnie do tego właśnie wyjechał do Włoszech na kurs i rowerka dalej nie będę miał piasta dale ma luzy a amor ma 30 mm plynnego skoku
Rower mam odebrać i przyjechać znowu za miesiąc 
5 dni temu oddałem rowerek na gwarancje od razu mi powiedzieli że z amortyzatorem jest coś nie tak i będzie go trzeba odesłać do naprawy dowiedziałem się tez że nie tylko ja mam problem z marzocchi odesłali już 3 razy ten amorek bo inni z nim tez maja problemy
I teraz najlepsze : Nie naprawią mi amortyzatora ponieważ koleś który to naprawia nie ma odpowiedniego przeszkolenia i właśnie do tego właśnie wyjechał do Włoszech na kurs i rowerka dalej nie będę miał piasta dale ma luzy a amor ma 30 mm plynnego skoku