wiem ze to kolejny z seri tematow o tej ze ramie, szukajac czegos na ten temat niczego sie nie dowiedzialem, wiec jestem na zakupiee ramy mam na to ok 2500 do 3000zl max i jestem zainteresowany np. big hitem 3 '07 z DHX4.0 za 2599zl i nie wiem czy sie oplaca, i jeszcze jestem ciekaw czy rozmiar M to bedzie dobry dla mnie 184cm wzrostu. a moze sa jakies inne ramy w tej cenie ktore sa np lepsze od tego lub moze tansze a tez dobre, jezdze w DH/FR pozdro
M bedzie dobry pod twoj wzrost napewno.ja tez mam M a mam 180i jest spoko.a z cena nie powiem czy ci sie oplaca. ja swojego 05 z e swingerem 3 i monsterem 02 wytachalem za 1200$ kanadyjskich.wiec nie duzo.ale ramka warta polecenia!!;]
Ja tam wole stare big hity na kolko 24' lepsze geo jest i nie ma efektu pedalowania do tylu... za ta kase to masz troche mozliwosci, mozesz tez pomyslec o uzywanej glorce bo byla swojego czasu na allegro za niewiele ponad 3000. Osobiscie bym wzial big hita bo to jest sprawdzona ramka i wytrzyma nie jedno ale z drugiej strony cala rzesza bikerow smiga na niej wiec jak nie przeszkadza Ci to bierz.
qunick Ten Session 7 ma geo bardziej fr/am mi sie fatalnie to prowadzi... Skolei na wycieczki jest doskonały jeśli masz gdzieś dośc daleko. BH jednak ma środek ciężkości cofnięty do tyłu ale też niżej... Do FR/DH Big Hit.