Wierchomla, 1 czerwca 2008 - czy ktoś coś wie?:)

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

bodzio2k co ty wiesz....?? wyjdz lepiej z psem na spacer to może coś zrozumiesz.

Postaraj sie zrobić coś sam a nie tylko piszesz brednie w sieci że to złe i tamto kiepskie. Sam łopaty w ręku nie miałeś a płaczesz na wszystko że złe. Jesteś dwulicowym dupkiem malkontentem znanym od lat. Szkoda ze mając tyle lat nadal nic nie rozumiesz.

Będziesz teraz bronił Warchomli bo masz pobyt opłacony ale w zeszłym sezonie wieszałeś psy na Tkaczyku i całej organizacji. Jak Maciek trasę na MP wytyczył to tak mu dupę obrabiałeś że kolo ma łydkę stalową,że ***** jakieś xc zrobił,że pod siebie wytyczył, na Diabła też ciłołku nadawałeś że ustawiał trasę pod siebie. żałosny bodzio jesteś i przyjmij to do wiadomości że mimo wielu lat jazdy na rowerku nadal jesteś kiepski. Siedzisz średnio 5 dni przed zawodami na miejscy patentując sekcję po sekcji a wyników brak
POtrafisz tylko malkontencko marudzic na wszystko a sam w życiu co zrobiłeś dla innych ?? Płaczesz jak dziewczyna że trasa zła,hopa nie taka,zakręt zły...wszystko ci przeszkadza....stań nad tym i trenuj to co jest a nie szukasz wymówki na soje braki techniczne.

POzdro cipeczko i nie broń już tak Warchomli bo i tak wszyscy wiedzą jak tam jest - widac to doskonale po działaniach !
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Podpisano:
Wszechwiedzący Schodek. :-P

BTW:
Traskę wytycza już (wbrew przyposzczeniom wyroczni) Loco Matuszyński.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Schodek
Kontakt:

bodzio2k ja swoje wiem ale Ty i tak tego nie ogarniesz więc gnij w swoim smrodzie....

Po co mnie zaczepiasz ?? masz jakiś problem ?? napisz smsa,list,zadryń - znasz numer !!
Po co ?? boli Cię coś w środku ? Masz jakieś kompleksy ? Mozemy sie spotkać jak chcesz,mieszkamy blisko ! Załątw dziciaku sprawę jak dorosły bo ile można słuchać lamentu baby.

Przepraszam wszystkich za OT. ale nie lubię jak ktoś jest zakłamany.
ramzess_lodz
Kontakt:

Post autor: ramzess_lodz »

Digaskozaknswp mówiliście o jakiejś licenci, czego ona dotyczy i jak się ją robi?
GG. 7664078.
Pisz!
karolinadh
Kontakt:

Post autor: karolinadh »

trasa na zawodach bedzie przebiegac w lasku po lewej stronie (jadac do góry wyciągiem), nie znam szczegółów ale wiem ze bedą wsumie dwie ścianki, przejazd po lasku gdzie sa northshory, przejazd po głazach, jakies hopki, i na sam dół lasem, czyli na pewno duzo lepiej niz jak to było rok temu po łące.
http://karola.pinkbike.com/
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

ha no wypas jak zawsze wierchomla olewa sprawe a potem placza ze frekwencja jest mala ze malo ludzi przyjezdza ale jak oni olewaj sprawe to jest dobrze zal myslalem ze w tym roku sie cos poprawi zobaczymy co bedzie

mozna przyjechac wystartowac ale az mnie skreca w dolku jak widze co robi z tego sportu wierchomla...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
mad79
Kontakt:

Post autor: mad79 »

Zaraz zaraz, nie widzę możliwości żeby z trasy po lewej stronie (jadąc wyciągiem do góry), potem przejechać przez lasek northshorami.... Jest to na tej samej wysokości. Czyżby downhill z elementami uphillu?
kozaknswp
Kontakt:

Post autor: kozaknswp »

spoko wodza z tej traski po lewej co była kilka lat temu jest możliwość jadąc w DÓŁ :D dojechać do lasku z north shore :D:D
Pewnie puszczą tylko początkiem tamtej trasy i potem po skosie przez nartostradę (bo inaczej sobie tego nie wyobrażam) :D:D

ramzess_lodz ja tylko pisałem że nie trzeba licencji żeby wystartować :D:D
"Przepraszam że nie jestem czarny i nie wtrącam Yo by być fajny "
TeRe FeRe FReeriders
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

no to ja nie kumam ....
a z resztą
co będzie to się pojedzie i tyle
nie płakać , jeździć ;];]
Slavvduro
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Ci sie tu znowu kloca... Jakby ktos potrzebowal to tu jest pelne oficjalne info:

http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=1219

W ciagu najblizszej pol godziny dojda jeszcze foty trasy i papiery do pobrania
rudybyk1
Kontakt:

Post autor: rudybyk1 »

Jedzie może ktoś z krakowa i ma wolne miejscie???:)
Dhbiker
Kontakt:

Post autor: Dhbiker »

Ja mam takie pytanie, czy podczas zawodów można sobie wpaść z rowerem i np jezdzic po innych trasach, a nie brać udziału w zawodach.
Proszę o szybka odpowiedź
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Dhbiker a kto ci zabrania... jasne że można !!
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

prosste
tylko żebys zawodnikom nie przeszkadzał i robisz co chcesz ;];];]
co do jazdy z KRK
ja bym jechał , ale nie chce mi sie siedziec do soboty ;];]
Slavvduro
Schodek
Kontakt:

Dhbiker zmartwie Cię solidnie bo jak wbijesz w te dni do warchomli to z nudy pójdziesz na grzyby a nie na rower. Wytyczona trasa na zawody ma taki przebieg ze blokuje pozostałe opcje jazdy. Pomijając fakt ze właściwie nie ma tam nic co można zaliczyć do trasy. Zeszłoroczne przebiegi szły łąkami i po zwinięciu taśm nic nie zostało. Stara- nowa trasa na te zawody idzie prawą stroną ale przecina się z trasą z prawej strony i ma wspólny odcinek nad torem 4x aby w dolnym lesie połączyć sie znowu z jedynym przebiegiem. Prawda jest taka ze nie ma drugiej trasy czy innych tras w warchomli bo te które były właściwie były nielegalne i musieli je debile rozezbrac a to co zostałooo jest tak mało czytelne ze raczej frajdy nie bedzie z jazdy. Trasa na zawody szykowana przez Loko idzie właściwie w 80% po starej trasie co ma kilka lat i każdy co tam bywał żyga nią do spodu !! Nie ma szansy na progres wiec Paweł wyciska co sie da i chwala mu za to !!

Zaborowski1 chyba nie wiesz co tam jest !!
kozaknswp
Kontakt:

Post autor: kozaknswp »

ja słyszałem od kumpli że są świetne traski freeridowe nie biegnące po stoku.
A zeszłoroczna trasa jeszcze niedawno byla normalnie przejezdna i były wszystkie hopki, co prawda byla troche zaniedbana.
Ja się cieszę że w ogóle odbędą się te zawody, i faktycznie chwała ludziom którzy wzięli się za trasę.
"Przepraszam że nie jestem czarny i nie wtrącam Yo by być fajny "
TeRe FeRe FReeriders
SaNtA#Stan
Kontakt:

Post autor: SaNtA#Stan »

a ja mam pytanie czy ktoś jedzie przez Sandomierz bo jestem uziemiony i nie mam transportu na Wierchomle, a nikt ode mnie z miasta nie jedzie na te zawody wiec lipa totalna...
Z góry dzięki za pomoc!
Sprzedam nowe sprężyny do Shivera DC ( okazały się zbyt twarde )
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Jeździ to parę osób i nikt nie narzeka. Odkąd Janko Krytykant wyprowadził się z Wiercho jest coraz fajniej. ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
SaNtA#Stan
Kontakt:

Post autor: SaNtA#Stan »

bodzio2k a Ty jedziesz na Wirchomle w ten weekend? Sando jest po drodze z Wawy... ;)
Sprzedam nowe sprężyny do Shivera DC ( okazały się zbyt twarde )
ODPOWIEDZ