czesc hej moglibyscie walnąć tu jakąś opinie od dartmoorze strret style?? chodzi mi głównie czy bedzie on dbry dla początkującego... niestety mój budrzet nie wynosi tyle co zakładałem i niestety musze troche mniej dac za rame....chodzi mi dokładnie o ten egzemplarz
Ja tu dodam, że dużo bardziej opłaca Ci się używkę kupić:/ Za 300zł masz np. Dragstara i jeszcze Ci zostanie.., a jest dużo mocniejszy od Street Style, mimo tego Street Style na początek napewno Ci wystarczy...
u mnie kumpel mial street syle'a i po roku mu poszedl... co prawda jechal dh kozia w bielsku ale i tak w 3 miajscach mu ramka poszla... ja mam street fightera juz o djakiegos czasu i naprawde na poczatek idealna, sztywna, mocna i lekka.. jezdze na niej w dist/street i starcza w zupelnosci.. na ciezszym terenie nie wiem xD ale SS powienien tez byc w miare mocny
stary nie masz sie co zastanawiac ta ramka jest b. dobra wytrzymuje nawet z takimi klocami jak dnm 180 ups paru moich kumpli ja ma i ostro katuje na sk8 pqrq miescie i nawet na dh nieraz wybijaja xD wiec jest dobra dla poczatkujacego jest napewno stworzona a potem tez nie jest powiedziane ze nie dzie ci słuzyc bo bedzie napewo !! POLECAM CHCIAłEM DODAZ ZE za ta cene nei znajdziesz lepszej
mam swoje zdanie na temat ram dartmoora i nie jest one takie jak kolegów powyzej za 300 można łapnąć jakąś użyke prodigy albo octane one bo według mnie na początek do streetu to tylko cro-mo jeżeliby miała być używana w dircie to mogłaby być
już wziołem street fightera z 08 po okazyjnej cenie nówka oczywiscie 14" biały no miodzio a co o niej myslicie?? ;> jest tak samo mocna jak street style czy moze gorsza?
Domi pisze:już wziołem street fightera z 08. a co o niej myslicie??
Mądry polak po szkodzie :-/
Opinie są podzielone ale SF napewno mi bardziej przypadł niż SS. SF w 2006 roku wygrał Superlige a Frutis tez jej nie oszczedzał skubany mnie w Myślęcinku objechał ;P więc nowy tez nie powinien byc zły. Tymbardziej na poczatek jako taki uniwersal. Okreslisz sie bardziej to zmienisz na bardziej skonkretyzowana ramke.