Żar - Diverse Downhill Contest FOTO i wrazenia
-
- moderator
- Kontakt:
No fajnie bylo dobrze ze nie jebało deszczem ;p;p
jakby ktos mial foty nr 365 to poprosze ;p
jakby ktos mial foty nr 365 to poprosze ;p
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
A więc zawody zaliczam do najlepszych na jakich byłem. Dobra organizacja, trasa długa i wymagająca no i atmosfera. Mam tylko jedno zastrzeżenie organizacyjne. Niektórzy zapewne widzieli jak wrabalem w siatke po skonczeniu trasy. Otoz siatka zostala rozpieta w poprzek lini jazdy, nie byla oznakowana jakimkolwiek banerem czy choragiewka przez co nie bylo jej za nic widac. Skonczylo sie powazna gleba, ale moglem miec po zawodach lub po sezonie gdyby nie zbroja. Z tego co wiem w sobote tez kilka osob w ta siatke wjechalo i zglaszany byl ten problem organizatorowi na co reakcją bylo ponowne rozstawienie siatki w niedziele rano. Jak pozniej sie okazalo siatki nie powieszono ponownie i nie bylo zadnych problemow wiec wczesniej byla ona takze zbedna.
Wiem ze nie zawsze da sie wszystko przemyslec i dopiac na ostatni guzik, ale to tak na przyszlosc uwaga. Mimo tego bledu organizatorowi naleza sie brawa za organizacje.
Wiem ze nie zawsze da sie wszystko przemyslec i dopiac na ostatni guzik, ale to tak na przyszlosc uwaga. Mimo tego bledu organizatorowi naleza sie brawa za organizacje.
http://www.endura.pl
Zawody mistrz !
Trasa bardzo wymagająca i długa. Ostatnia hopa konkretna i dobrze robiła na zakończenie całosci sieki
Jakby nie ta gleba za sekcją kamienną na zakręcie to napewno byłby finał :/ Cholernie dużo czasu straciłem na podniesienie się.
Na finishu zakończyłem jazde efektowną glebą na zakręcie tuż za fotokomórką.
PS: dlaczego ludzie byją brawo jak ktoś wstaje po glebie a nie tym co wywineli dobre czasy ? :P

Na finishu zakończyłem jazde efektowną glebą na zakręcie tuż za fotokomórką.
PS: dlaczego ludzie byją brawo jak ktoś wstaje po glebie a nie tym co wywineli dobre czasy ? :P
http://www.pinkbike.com/photo/994730/ może kiedyś POD :P ??
-
- moderator
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
No a ja jedno
tyle lamp błysneło jak jechałem, a tylko 2 zdjęcia ;[

Trek Session Park
Ogólnie zawody baaardzo pozytywnie
Organizacja, obsługa, itd -wszystko na fajnym poziomie. Co do trasy to na tyle mi się spodobała, że w weekend chyba się tam znowu przejadę... Jedyne czego się mogę doczepić to to, że publika coś milczała, w porównaniu z wcześniejszymi imprezami:(
A jeśli chodzi o zdjęcia to mam też tylko 1 jak narazie, a fotografów była masa:/ mam nadzieję, że coś sie jeszcze pojawi, a tymczasem oczekuje kolejnej zajebistej imprezy:D pozdro

A jeśli chodzi o zdjęcia to mam też tylko 1 jak narazie, a fotografów była masa:/ mam nadzieję, że coś sie jeszcze pojawi, a tymczasem oczekuje kolejnej zajebistej imprezy:D pozdro