JAKI NAJLEPSZY FULL DO 4X
JAKI NAJLEPSZY FULL DO 4X
czy commencal meta 4x to najlepszy full do 4x 

SegatiV a uważasz, że Akita to najlepszy rower do 4x? Bo pytanie brzmiało jaki rower jest najlepszy. Tak poza tym to będę bronił piotrex, bo jakość wykonania Intensa a DC to niebo a ziemia. Nie twierdze oczywiście, że Tazer jest najlepszy, ale na pewno jest lepszy od Akity. Wybrać zdecydowanego faworyta będzie raczej trudno, podobnie jak najlepszy rower do dh, fr, itd. To w dużej mierze zależy od gustu. Generalnie każdy zawodnik 4x stara się mieć jak najlżejszy rower, ale geometria, praca zawieszenia (która w tej dyscyplinie ma akurat małe znaczenie) to indywidualna sprawa.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Postawiłbym na Banshee RAMPANT,ale to chwilowo u nas nowość.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
Pierwsze pytanie - czemu full do 4x ? W naszym kraju nie potrzeba kompletnie takiego roweru bo nasze tory sa łagodne
Drugie pytanie - czy się zastanawiasz nad kupnem czy tylko pytasz teoretycznie ?
Jak sie zastanawiasz a nie masz techniki jazdy to nie zastanawiaj się nad fullem tylko trenuj na sztywniaku.
Jak teoretyzujesz to najlepszy full to lekki full
nawet z rodziny xc się nada i spokojnie wytrzyma.

Drugie pytanie - czy się zastanawiasz nad kupnem czy tylko pytasz teoretycznie ?
Jak sie zastanawiasz a nie masz techniki jazdy to nie zastanawiaj się nad fullem tylko trenuj na sztywniaku.
Jak teoretyzujesz to najlepszy full to lekki full

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Senior Siarra w przypadku modeli FR/DH geo mi nie leży do końca. Optycznie też moim zdaniem wygladaja jakos tak nieforemnie.
Schodek w sumie racja. Prawdziwym torów MTB 4x raczej u nas nie ma. Zero nierównosci prawie. Nawet Szczawno jakos nierówne nie jest. Nie wiem jak kazz robia ale mam wrazenie, ze też dalej bez hardcorów ala Vigo.
Hmm ale jak chłopak moze chce sprzet lanserski do 4x to moze Ibis Tranny?
Schodek w sumie racja. Prawdziwym torów MTB 4x raczej u nas nie ma. Zero nierównosci prawie. Nawet Szczawno jakos nierówne nie jest. Nie wiem jak kazz robia ale mam wrazenie, ze też dalej bez hardcorów ala Vigo.
Hmm ale jak chłopak moze chce sprzet lanserski do 4x to moze Ibis Tranny?