Siemka zmieniam właśnie telefon mam motorole v360 i chce zmienic na nokia 3230.Co o nim sądzicie lub jaki fon polecicie do 450 zl (używka)
Ps.Ktoś jest zainteresowany kupnem v360 ??
oj jak szukasz czegos do 450zł to nokia 3230 moim zdaniem nie bedzie najlepszym rozwiazaniem. Ja naprzyklad mam nokie 6120 clasic i jak za tą cene to wymiata. No niewiem moze poszukaj cos z Serii N a moze nokia 6300 aluminiowa obudowa na rowerek w sam raz.
moze nokia n73?? aparat ma niezły no i ma symbiana. A tak nawiasem to telefony z symbianem mają dużo funkcji. Więc wpakujesz w nie co tylko zechcesz. Sas1993Mylisz Nokia 6120 nie ma mniej funkcji tez ma symbiana i to chyba nawet nowszej generacji aha i nie zawiesza sie przy dużych kartach pamieci 6-8 gb.
Bo ja patrzyłem na takie pierdoły jak stoper itp itd niby pierdoły a mi sie przydają.A i może dam wytyczne po których szukam fona czyli tak:
-aparat więcej niż 0,3
- najlepiej muzyczny(radio tez może być)
-wyświetlacz więcej niż 65 tys kolorów
- i jakieś tam pierdoły
NOKIA 6300 i 6120 Clasic mają 16 mln kolorów, 2 mpx aparat, posiadają radio i dość dobrze odtwarzają muzykę. Pierdoly mają jak kazde telefony A tak wogóle to chyba za tą cene to wszystkie telefony bedą spełniały twoje kryteria.
N73 zamulona jest niemiło.. Wieki się czeka na cokolwiek..
Za te pieniądze 6120 jest optymalna.. Wiem bo mam.. W dodatku (co mnie najbardziej urządzało) ma HDSPA.. Symbian S60 nie zamula tak jak nowsze np: UIQ (S90).. Też wiem bo mam tego symbiana w SE M600i..