Zawody w Chełmie
Zawody w Chełmie
Chełmska ekipa zaprasza wszystkich na III Mistrzostwa Wojewodztwa Lubelskiego w Zjezdzie data 4.09.2004 Chełm Woj. Lubelskie
Plan Imprezy:
9:00 Zapisy
10:00 treningi
12:00 start 1 zawodnika
15:00 Dekoracja Zwyciezcow
15:30 konkurs DJ
(Organizator zastrzego możliwosc zmiany plany imprezy)
wpisowe tylko 5zl :) atrakcyjne nagrody
Macie pytania o noclego , trasy, dojazd, itp.
kom. 604155774 lub 502481589
gg.556598 lub 1615697
Plan Imprezy:
9:00 Zapisy
10:00 treningi
12:00 start 1 zawodnika
15:00 Dekoracja Zwyciezcow
15:30 konkurs DJ
(Organizator zastrzego możliwosc zmiany plany imprezy)
wpisowe tylko 5zl :) atrakcyjne nagrody
Macie pytania o noclego , trasy, dojazd, itp.
kom. 604155774 lub 502481589
gg.556598 lub 1615697
gg. 614166
no no ja bede na bank
szkoda tylko ze 4 wrzesnia
ale naprawde zapraszam ja równiez mimo ze nie jestem z chełma to byłem na kazdych zawodach i jest niesamowita atmosfera poprostu totalnie luzna i bezstresowa,"kupa" zajebistych. ludzi i spanie w lesie po after party :D jesli ktos jest wymagający to 10m po wyjsciu z lasu jest hotel :P
co by nie mówic jesli tylko mozecie to PRZYJEŻDŻAC RAZ napewno nie pozałujecie
btw.z lublina to przyjadą chyba wszyscy :D oj bedzie sie działo juz nie moge sie doczekac
pozdrawienia dla ludu z chełma
szkoda tylko ze 4 wrzesnia
ale naprawde zapraszam ja równiez mimo ze nie jestem z chełma to byłem na kazdych zawodach i jest niesamowita atmosfera poprostu totalnie luzna i bezstresowa,"kupa" zajebistych. ludzi i spanie w lesie po after party :D jesli ktos jest wymagający to 10m po wyjsciu z lasu jest hotel :P
co by nie mówic jesli tylko mozecie to PRZYJEŻDŻAC RAZ napewno nie pozałujecie
btw.z lublina to przyjadą chyba wszyscy :D oj bedzie sie działo juz nie moge sie doczekac
pozdrawienia dla ludu z chełma
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
walic milanówek sam dirt bedziesz ogladał ??? a tu masz dirt,dh,zajebisty klimat i after party :D no i o 100 kilometrów blizej niz milanówek
poza tym w milanówku raczej nie wystartujesz a w chełmie nie ma najmniejszego problemu z góry umie zjechac kazdy wolniej czy szybciej ale zawsze a na tym dircie w milanówku to co najwyzej sie zabijesz :D
poza tym w milanówku raczej nie wystartujesz a w chełmie nie ma najmniejszego problemu z góry umie zjechac kazdy wolniej czy szybciej ale zawsze a na tym dircie w milanówku to co najwyzej sie zabijesz :D
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
No ja chciałem tylko pooglądać i zdobyć autograf na klacie mojego guru-NYPLA :P ,a na poincie z twardym widelcem to w deha raczej nie wystartuje no chyba że dla jaj,albo żeby zdobyć nowe doświadczenie...A mam jeszcze pytanie dotyczące dirtu w Chełmie...są jakieś stoliki albo jakieś nie mega-wyjjebane chopy??
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
Aha, PAblo ...pytanie do Ciebie...są w necie jakieś foty z dirtu tego chełmskiego??Może Ty masz jakieś??Zażucisz mi na maila?? jak coś to molmagic@wp.pl ,chyba sie skusze na Chełm...:)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
",a na poincie z twardym widelcem to w deha raczej nie wystartuje no chyba że dla jaj,albo żeby zdobyć nowe doświadczenie..
człowieku!! w tamtym roku startowało chyba 3 typów na bmx ach!!!!jeden z nich miał hamulec w piasci-rower zwykły romet- i wcale nie wypadł tak blado na tle innych..
uff dobrze, ze przesuniete na 18
milanówek jest równie ciekawy
człowieku!! w tamtym roku startowało chyba 3 typów na bmx ach!!!!jeden z nich miał hamulec w piasci-rower zwykły romet- i wcale nie wypadł tak blado na tle innych..
uff dobrze, ze przesuniete na 18
milanówek jest równie ciekawy
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
jesli poprawiliscie hopy to oczywiscie ze startuje w dircie :D
ale kurwa. co to sie dzieje z tymi terminami????????
swoja droga to moze w sobote do was wpadniemy z jimbem i bujanowiczem
zalezy od pogody i od tego czy zdobede jakąs kierownice bo niestety swoja dzisiaj złamałem i pogiołem prety w siodle :/
ale kurwa. co to sie dzieje z tymi terminami????????
swoja droga to moze w sobote do was wpadniemy z jimbem i bujanowiczem
zalezy od pogody i od tego czy zdobede jakąs kierownice bo niestety swoja dzisiaj złamałem i pogiołem prety w siodle :/
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
czesc Patrycjo a wiec jesli Maciek ci jeszcze wszystkiego nie wytłumaczył to ja postaram sie to zrobic choc pewnie nie tak dokładnie jak on ale zawsze,wiec:
co roku były trzy trasy kazdą zjezdza sie okolo minuty nie sa szybkie ale techniczne sliskie piaszczyste trawersy ostre zakrety urwiska okolo 1.5m trudne technicznie czest z ostrmi zakretami zaraz przed jak i po urwisku za którymi trzeba ostro dopedałowac rok temu były równiez kawałki northshor-a
to tak ogólnikowo o trasach przynajmniej w moim odczuciu jesli jeszcze cos to pisz moje gg masz w podpisie
pozdrawiam i zapraszam
Tomek
co roku były trzy trasy kazdą zjezdza sie okolo minuty nie sa szybkie ale techniczne sliskie piaszczyste trawersy ostre zakrety urwiska okolo 1.5m trudne technicznie czest z ostrmi zakretami zaraz przed jak i po urwisku za którymi trzeba ostro dopedałowac rok temu były równiez kawałki northshor-a
to tak ogólnikowo o trasach przynajmniej w moim odczuciu jesli jeszcze cos to pisz moje gg masz w podpisie
pozdrawiam i zapraszam
Tomek
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl