Rama 13"
-
- Kontakt:
ja mialem NS HOLY na '24oponach, rama 13 tez zmienilem oponki i musze ci powiedziec ze zakochalem sie w sztywniaku<amor wsadzilem>-na kamiensku smigalem na tym biku i masakrycznie zajebiscie bylo<wczesniej na fullach zawsze> mi bardzo spasowal rower, swietnie sie zbieralo zakrety, po prostu extra jazda byla:D
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
Wzrost: 175cm
Rama: Unibike Underground.zone one 16'
Jestem dosyć pokaźny (75kg mięsa) i 16 w dircie jest dla mnie idealna. Na śmieciarce (dh wawa) jeździło się wyjefajnie. Ja jednak uważam że 13' to za mało na dh. O street'cie możesz pomyśleć, ale dh raczej (wg. mnie) odpada. Ale to już zależy od Ciebie, każdy rider ma własne gusta. Jedni wolą mieć między nogami coś małego, inni coś dużego (bez skojarzeń chłopaki, każdy by wybrał do drugie
)
Karkov: ja bym wybrał 16". Mała różnica, ale jakoś tak byłoby mi wygodniej na full'u.
Rama: Unibike Underground.zone one 16'
Jestem dosyć pokaźny (75kg mięsa) i 16 w dircie jest dla mnie idealna. Na śmieciarce (dh wawa) jeździło się wyjefajnie. Ja jednak uważam że 13' to za mało na dh. O street'cie możesz pomyśleć, ale dh raczej (wg. mnie) odpada. Ale to już zależy od Ciebie, każdy rider ma własne gusta. Jedni wolą mieć między nogami coś małego, inni coś dużego (bez skojarzeń chłopaki, każdy by wybrał do drugie

Karkov: ja bym wybrał 16". Mała różnica, ale jakoś tak byłoby mi wygodniej na full'u.