[Kraków] Skradziono Kone Stinky 2005 !!!

Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

o... to ja może też sobie coś "tymczasowo zagarne" :)
do myslenic potrzeboje... w poniedzialek oddam
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

balonfr wiesz w ktorych konkretnie sklepach byl? napisz to tu,a autor topicu niech pojdzie do tych sklepow ze zdjeciem bike'a i zapyta czy sa w stanie potwierdzic na policji ze dokladnie ten koles byl tu z tym rowerem.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
mrutbdg
Kontakt:

Post autor: mrutbdg »

uuu to wspolczucie :/ jak uda Ci sie znalezc jakiegos swiadka to jest szansa ze odzyskasz idz pochodz po sklepach rowerowych albo sam sie na niego zaczaj i go przez jakis czas sledz (moze to nie najlepsze wyjscie ale zawsze jakas szansa na odzsykanie bika)

btw.
Gdzie mozna rower ubezpieczyc od tego jak jakis drechu by mnie z niego zdjal?
Demo 8 2010 BoXXer Race
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

nie ma jak krakow.Pozdro dla stolicy dresow i najgorszych kierowcow w PL.
a tak powaznie to raczej pozegnaj sie z bikem...
Przedewszystkim obdzwon wszystkie sklepy rowerowe bo jak gosc tepy (a tak zakladam) to bedzie pytal po sklepach...na policje dzwon na koncu.
Wiem ze co weekendy sa w krk jakies bazary,jak tam niestety studiowalem to jezdzilem na nie czasem polazic...raz mi dres chcial sprzedac zajeb XC,sciemnilem ze biore i musze isc do bankomatu....wrocilem do goscia z policja,no i dzieki temu jakis gosc odzyskal rower.
Na pewno nie chwytaj goscia sam bo czesto sa z nim kumple...no a jak krk zobaczy szamotanine to bedzie stal i sie gapil.powodzenia
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Walna policję i nie kombinuj. Oni nie są tacy tępi jak się pozornie sądzi. Powiedz tylko, że sprawa dotyczy powiedzmy 5 tyś zł i szybko się zajmą.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
robol2010
Kontakt:

Post autor: robol2010 »

PRZECIEZ JUZ BYŁEM NA POLICJI:P
Jak coś będe wiedział to napisze:)

----------------------------------------------
Tęsknie za my bike:(
http://www.pinkbike.com/photo/3369118/
Steel2
Kontakt:

Idź jeszcze raz i rozmawiaj z policjantem, który prowadzi Twoją sprawę. Jemu będzie zależało i powiedz, że jesteś pewien, że to taki a taki koleś ma Twój rower, ale nie wiesz gdzie go trzyma.

Na razie z tego co sie zorientowałem po wpisach sprawę zgłosiłeś jedynie.
robol2010
Kontakt:

Post autor: robol2010 »

Dzwoniłem. Umuwiłem sie z policjantem który prowadzi moją sprawe na PONIEDZIAŁEK na 15...
http://www.pinkbike.com/photo/3369118/
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

hemi427 pisze:ie ma jak krakow.Pozdro dla stolicy dresow i najgorszych kierowcow w PL.
a tak powaznie to raczej pozegnaj sie z bikem...
Przedewszystkim obdzwon wszystkie sklepy rowerowe bo jak gosc tepy (a tak zakladam) to bedzie pytal po sklepach...na policje dzwon na koncu.
Wiem ze co weekendy sa w krk jakies bazary,jak tam niestety studiowalem to jezdzilem na nie czasem polazic...raz mi dres chcial sprzedac zajeb XC,sciemnilem ze biore i musze isc do bankomatu....wrocilem do goscia z policja,no i dzieki temu jakis gosc odzyskal rower.
Na pewno nie chwytaj goscia sam bo czesto sa z nim kumple...no a jak krk zobaczy szamotanine to bedzie stal i sie gapil.powodzenia
jako krakus (rdzenny a nie przyjezdny wiesniok) czuje się urażony Twoją wypowiedzią...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

Qcorpodpisuje sie pod tym obiema rekami,jednoczesnie nadmieniajac ze moim prywatnym zdaniem najgorzej sie jezdzi po Warszawie.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

piotrex samochodem czy rowerem? ;) Bo u nas te 1sze bardziej kradną niz u was ale rowerki raczej mniej. Inna sprawa, ze z chęcia bym sie przeniósł pod kraków bo w góry blizej.
piotrex
Kontakt:

samochodem.nie chodzi o to ze kradna,tylko o to ze warszawa ma wyjatkowo oryginalny styl jazdy (tak to okreslmy).wiem ze jestem z prowincji gdzie pewnie nie ma nawet w polowie tylu aut co w stolycy,ale to jak jezdzili w warszawie to dla mnie bylo cos nowego.
Spaced
moderator
Kontakt:

Po prostu u nas wszędzie daleko jest wiec trzeba sobie pomagać :P
piotrex
Kontakt:

tzn trabic na wszystko co sie rusza,zajezdzac sobie droge i wymuszac caly czas pierwszenstwo :)??skutki takiej jazdy-w ciagu 1h jezdzenia po Warszawie widzialem 4 konkretne stluczki.
Spaced
moderator
Kontakt:

piotrex bo wiecej samochodów :P Zreszta tłuka sie nie Warszawiacy na pewno :P

A z trabieniem to nie słyszałem. Moze sie pomyliłeś gdzies po drodze i do Rzymu trafiłeś? Nie mówili ludzie jakos dziwnie? ;)
Steel2
Kontakt:

robol2010 > tylko nie pisz co uzgodniłeś z Policją tutaj. Przynajmniej do momentu kiedy odzyskasz rower. Złodziej też może czytać forum !
wojtec
Kontakt:

Post autor: wojtec »

****** kutafony jak odzyskasz rower i bedziesz wiedzial kto to to postaraj sie zeby dobrze oklepac im mordy...
Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

ja je*e....rowery gina jak cholera a pieski nic sobie z tego nie robia....jakby wiedzieli ile taki rower kosztuje i ile wyrzeczen trzeba miec zeby odlozyc hajs na rower to by szukali rowerow jak złota....
a nie na zasadzie ze spisza protokół i wrzuca do teczki i tyle...za miesiac cos tam niby porobia i znow sprawa czeka....i zanim rusza tylki to rowerow juz dawno nie ma....
raz na 100 sie zdarza zeby policja cos zrobila i znalazla COKOLWIEK....sadze ze jakby ukrasc rower i zostaloby to zgloszone i ten skradziony rower przypiac do slupa przy posterunku to by go dobry tydzien szukali o ile ktos by go ponownie nie ukradl...
echhh zal pisac normalnie...szkoda tylko rowerow bo dresy sobie robia co chca i maja naa wszystko wyje**ne....

a takiemu dresowi nic sie nie zrobi bo jak po zebach dostanie to jeszcze ma radoche a nic mu sie nie ukradnie bo on ma conajwyzej dresik adidasa i tandetna komoreczke.....

miejmy nadzieje ze rower sie znajdzie...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

robol2010
chociaz zrobiles mnie w ***** mam nadzieje ze odzyskasz rower
ODPOWIEDZ