Zapięcie od kasku :/

mosbergus
Kontakt:

Zapięcie od kasku :/

Post autor: mosbergus »

Witam. Mam małe ogłoszenie dla dobroczyńców :) a może jakiś pomysł ktoś podrzuci :)

Więc będąc na festiwalu w Szklarskiej 07 przy dzwonie urwała mi się "spinka" ta plastikowa od kasku, wiele nie myśląc szukałem jakiejś alternatywy do doszycia lecz nic nie znalazłem, a że nie mogłem czekać to zrobiłem totalną prowizorkę z kawałka paska i 2 "przelotek" lecz to jest strasznie nieporęczne, zawsze ktoś musi mi pomagać przy zapinaniu, odpinaniu i znowu...denerwuje mnie to już jak i osoby mi bliskie :/ Więc zwracam się do was z prośbą o jakiś pomysł lub podesłanie
dla mnie takiego paska z niepotrzebnego kasku żebym mógł doszyć za jakieś oczywiście piwko ;) Był bym bardzo wdzięczny, szkoda kasku a takiego paska nie można nigdzie dokupić :/ Piszcie na PM jak coś :) pozdr !
Be free...
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Siema, spinki możesz kupić tutaj, lub w każdym innym sklepie pasmanteryjnym

http://www.niteczka.com.pl/sklep/index.php?cPath=33

Pasek możesz odciąć od starego plecaka:)
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

KROM@ Dokładnie, czasem takie zapięcie od plecaka jest lepsze (wygodniejsze) od oryginału jak np. w Moim Limarze było takie duże metalowe, które uwierało w szyje podczas jazdy.
Więc leć do pasmanterii i sobie nawet kolorek wybierzesz :)
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

mosbergus nawed rożne szerokości są tych spinek od plecaka, ja mam taki w moim dartmoorze i jest gut. nie odpina sie co najważniejsze ;]
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

takj ak juz pisali idz do pasmanterii i kup sobie takie zapiecie jak bedzie ci odpowiadalo....a jak koniecznie chcesz zapiecie od kasku to kup na gieldzie jakis staaaary styrany kask za 20zl i sobie weź zapiecie ( stary mam na mysli kilku letni a nie z lat 80-tych :D )
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

No i po kłopocie :) niedługo zapodam foto ;)
Be free...
ODPOWIEDZ