Czy polecacie to piaste Piasta Przednia Deore XT - HB-M776 - OŚ 20mm ??
potrzebuje cos na centerlocka z 20 osia??
Deore XT - OŚ 20mm? Piasta :)
nie wiem jakie masz do tego podejście, ale na twoim miejscu sprzedałbym tarczę na centerlock i kupił inną, na standardowe mocowanie. Dzięki temu kiedyś przy ew. chęci wymiany hamulca, nie będziesz skazany na tarczę shimano, albo sprzedaż piasty.
a co do samych piast - deore xt zawsze były bardzo dobrymi piastami.
a co do samych piast - deore xt zawsze były bardzo dobrymi piastami.
ja bym zrobil jak Jaca mowi...sprzedal tarcze i kupil na 6dziur....
po 1 jak rozwalisz tarcze (pokrzywisz albo cos) to mozesz kupic tarcze w kazdym sklepie rowerowym praktycznie i to taka najtansza( przykladowo nie masz hajsu jestes splukany do zera i poszla ci tarcza....na jakis czas kupujesz najtansza i smigasz... potem zmieniasz na pozadna...)
pozatym jak bedziesz zmienial hebel to musisz zmienic piaste wtedy....
a co do piasty to seria XT to dosc wysoki model nie jakies tam najtansze deore ( wiem ze XT to tez Deore ale wyzszy model)
wiec sadze ze ta piasta ci posluzy co najmniej 2-3sezony.... no chyba ze katujesz ostro...
po 1 jak rozwalisz tarcze (pokrzywisz albo cos) to mozesz kupic tarcze w kazdym sklepie rowerowym praktycznie i to taka najtansza( przykladowo nie masz hajsu jestes splukany do zera i poszla ci tarcza....na jakis czas kupujesz najtansza i smigasz... potem zmieniasz na pozadna...)
pozatym jak bedziesz zmienial hebel to musisz zmienic piaste wtedy....
a co do piasty to seria XT to dosc wysoki model nie jakies tam najtansze deore ( wiem ze XT to tez Deore ale wyzszy model)
wiec sadze ze ta piasta ci posluzy co najmniej 2-3sezony.... no chyba ze katujesz ostro...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645