truvativ ruktion

kedzior_biker
Kontakt:

truvativ ruktion

Post autor: kedzior_biker »

kupilem tę korbe i mam isis howitzer ma ją jakis miesiąci przy mocniejszym pedalowani strzela mi korba.Dokrecilem ją pojezdzilem z jakies pól godziny i dalej strzela co jest moze sie jakoś wyrabia co zrobić??
sign fr1,fox vanRC,marzocchi drop off3
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

A dałeś troche smaru na wielowpust? Nie powinno być na sucho. Albo suport sie zabrudził czy coś. Chodz z tymi zewnętrznymi łozyskami to nie wiem jak jest. Możę tez byc problem z insertami albo pedały to moga byc.
kodzia
Kontakt:

Post autor: kodzia »

Strzelac moze suport.Mojemu kumplowi tez cos strzelalo.Rozkrecil pakiet i lozyska poszly.Mozliwe ze to to.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Mam tez support howitzera i nigdy wiecej tego nie kupie. Mozna na tym po bulki jezdzic ale jak przychodzi pojezdzic na tym cos ostrzejszego to pakiet wysiada. Ostrzejsze katusze dostaje jak narazie kilka miesiecy i juz zaczal strzelac. Wczesniej jezdzilem na nim takie enduro i sie nic nie dzialo ale teraz jest dramat.

Najlepszym rozwiazaniem bedzie rozkrecenie supportu. Łożyska wyskakuja jak sie je popchnie srubokretem wiec nie bedziesz mial problemu. Nasmaruj takze wielowypust jak mowi Bombell bo przy nowym sprzecie tak moze sie dziac.
ODPOWIEDZ