truvativ ruktion
-
- Kontakt:
truvativ ruktion
kupilem tę korbe i mam isis howitzer ma ją jakis miesiąci przy mocniejszym pedalowani strzela mi korba.Dokrecilem ją pojezdzilem z jakies pól godziny i dalej strzela co jest moze sie jakoś wyrabia co zrobić??
sign fr1,fox vanRC,marzocchi drop off3
Mam tez support howitzera i nigdy wiecej tego nie kupie. Mozna na tym po bulki jezdzic ale jak przychodzi pojezdzic na tym cos ostrzejszego to pakiet wysiada. Ostrzejsze katusze dostaje jak narazie kilka miesiecy i juz zaczal strzelac. Wczesniej jezdzilem na nim takie enduro i sie nic nie dzialo ale teraz jest dramat.
Najlepszym rozwiazaniem bedzie rozkrecenie supportu. Łożyska wyskakuja jak sie je popchnie srubokretem wiec nie bedziesz mial problemu. Nasmaruj takze wielowypust jak mowi Bombell bo przy nowym sprzecie tak moze sie dziac.
Najlepszym rozwiazaniem bedzie rozkrecenie supportu. Łożyska wyskakuja jak sie je popchnie srubokretem wiec nie bedziesz mial problemu. Nasmaruj takze wielowypust jak mowi Bombell bo przy nowym sprzecie tak moze sie dziac.