matura 2008 wyniki
matura 2008 wyniki
w "Obiegu" w malopolsce już są ;) jeśli to kogoś interesuje;) chwalić sie tu;pp
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm polski zdalem na 41%- ale dobrze ze w ogole:P
ang roz na 62
matme roz na 62
fiz roz na 42
na fizyke poszedlem z nastawieniem ze i tak jej nie zdam ( przedmiot dodatkowy wiec moglem) bo na probna weszlismy i po 50min wyszlismy z pustymi kartkami:D
jakie bylo moje zdziwienie ze jednak zdalem:]
a matme jest w stanie kazdy zdac, ja jak zwykle popelnilem bledy typu 6+1=5 :]
gdyby nie glupie bledy mialbym z 75% spokojnie... a na swiadectwie mam 2 (moze dla tego ze mnie nauczycielka nei lubila?:>)
wiec w przyszlym roku, jesli tlyko ludzie beda chodzil na matme, to zdadza ta podstawowa matematyke... 30% - co to za prog...
ang roz na 62
matme roz na 62
fiz roz na 42
na fizyke poszedlem z nastawieniem ze i tak jej nie zdam ( przedmiot dodatkowy wiec moglem) bo na probna weszlismy i po 50min wyszlismy z pustymi kartkami:D
jakie bylo moje zdziwienie ze jednak zdalem:]
a matme jest w stanie kazdy zdac, ja jak zwykle popelnilem bledy typu 6+1=5 :]
gdyby nie glupie bledy mialbym z 75% spokojnie... a na swiadectwie mam 2 (moze dla tego ze mnie nauczycielka nei lubila?:>)
wiec w przyszlym roku, jesli tlyko ludzie beda chodzil na matme, to zdadza ta podstawowa matematyke... 30% - co to za prog...
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
Ale ogólnie w każdym pzredmiocie w tym roku były byki. Na gegrze rozszerzonej było jedno takie głupie zadanie na które moja nauczycielka nie potrafila odpowiedziec, poprostu chybil trafil. Oprócz tego było sporo pytań z aktualności jak konflikt w Kaszmirze. A takich rzeczy w ksiazkach nie ma.
Na matmie podstawowej było jedno zadanie z zakresu rozszerzonego ale to tez sie wytnie.
Jaja były z polakiem podstawowym, sen z marzeniem ktoś pomylił. Lalka była na próbnej i tej prawdziwej wiec tez zaskoczenie. Powtarzając lektury wogole Lalke pominelismy bo nas nauczycielka utwierzdzala w pzrekonaniu ze nigdy sie lektury nie powtarzaja :-/
Więc kilka niedoróbek było a na tym sie punkty traci
Na matmie podstawowej było jedno zadanie z zakresu rozszerzonego ale to tez sie wytnie.
Jaja były z polakiem podstawowym, sen z marzeniem ktoś pomylił. Lalka była na próbnej i tej prawdziwej wiec tez zaskoczenie. Powtarzając lektury wogole Lalke pominelismy bo nas nauczycielka utwierzdzala w pzrekonaniu ze nigdy sie lektury nie powtarzaja :-/
Więc kilka niedoróbek było a na tym sie punkty traci
PoleK jedyny problem z polska matura jest to, ze sprawdzaja ja debile, a na humanach trzeba pod komisje pisac. To jest zaleta miedzynarodowej. Bledy obliczeniowe nie uwalaja calych zadan tylko male ulamki tracisz, a humany w miare obiektywnie sa sprawdzane. Wada jest taka, ze roboty masz od ***** (wtórna zaleta taka, ze na 1szym roku znowu nic nie robisz :P )