CHORZÓW 4X

wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Cesiu pisze:Jest jeszcze jedno "ale", ten stepdown, zjazd czy jak to nazwać wygląda jak by przez niego rzeka przepłynęła, są wyżłobione koryta na 10 cm wgłąb i delikatnie mówiąc ciężko się przez to przejeżdża, a poza tym to git Wink
Ja wczoraj chcialem nabrac predkosci własnie zeby przeskoczyc te 2 duze bowle i na tym zjezdzie rozwaliło mi opone wiec kurde dzisiej caly dzien bez bika jestem b juz na tym zjeżdzie 2 oponki rozwaliłem :mrgreen:
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Gdyby ktos potrzebowal, tu jest pelne info o zawodach i jeszcze bedzie aktualizowane ;)

http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=1267
Pharaun.ojP!!
Kontakt:

Post autor: Pharaun.ojP!! »

eee panowie na tym hcfr jest napisane że na 4x będzie jeszcze kładka z najazdem na dropa nad głowami ludzi :shock: :shock: :shock: :shock: w którym miejscu to będzie bo jakos nigdzie sobie tego nie umie wyobrazic ;P
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

Najazd na dropa będzie nad głowami widzów i ladowanie na najeździe na mniejszą sekcję dirtową, planujemy też zrobić Best Tricka na wall'u.

Oficjalne info jest tu: http://www.superliga.pl/newsy/aid/19ac8 ... cbf116e70d

Zalecam zabranie grilli i innych piknikowych akcesoriów, bo życie w ten weekend, jak i sam after bedzie przebiegać na wolnym powietrzu.
...
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

A to ciekawe:D Ciekawe w którym miejscu ma myć ten drop....
Niestety nie będzie mnie na superlidze;(
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
PyrzU
Kontakt:

Post autor: PyrzU »

bylismy w sobote na torze. Tor naprawde bardzo fany chodz bardzo prosty ale oto chozilo konstruktorom. Co do kamyczkow maja byc zamiecione wiec bedzie dobrze. A ten zjazd bardzo fany fakt ze raz mi tam rower uciekl i male ryski sa ale nprawde b. fajnie. A co do rownosci to zacznijmy ze tor do 4x od kiedy ma byc rowniotki ??? A najlepiej dojechac samochodem to kierowac sie na STADION SLASKI lub SKANSEN bardzo duzo drogowskazow. PZdr do zobaczyska na MP
http://www.pinkbike.com/photo/2941294/
arnoldspec
Kontakt:

Post autor: arnoldspec »

Tor jak tor.... widzieliście co jest po lewej stronie na 1szej prostej? Nie życzę nikomu żeby tam spadł. Rzecz która jest trochę dziwna... to pierwsza przeszkoda na 2giej prostej. Poza tym całkiem przyjemny tor. Pozdrawiam do zobaczenie w sobotę.
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=144418
wojtasu
Kontakt:

Jak nigdzie nie wyjade do oczywiscie będe na SUPERLIDZE :D

W Końcu bede startował prawie w rodzinnym miescie wiec wypadało by wystartować :wink:

Nie po to przesiadywałem po 3 godziny na tym torze zeby nie wystartować w sobote :mrgreen:

PZDR
wojtasu
Kontakt:

Wiec tak wczoraj zostały skonczone dirty obok toru 4x i jedno wam powiem : KOSMOS :mrgreen:

Dirty zostały juz przetestowane przez moich kolegów więc tylko przyjezdzać i smigac w sobote 8)

Są wystarczająco ubite ale jedyny minusem jest najazd który musielismy wczoraj lekko poprawic poniewaz rzucało dupą ,teraz jest juz okey :P

PZDR
redakta RUDY
Kontakt:

Panowie, mam niusa w sprawie afterku. Całość odbędzie się na "Końskiej Łące" obok toru, czyli tam gdzie można rozkładać namioty, grilować i czilować się podczas tego luzackiego weekendu. W razie deszczu schowamy się w 2 konkretnych namiotach.

arnoldspec: nie pękaj, bedzie siatka, więc jak zamierzasz wypadać z toru na pierwszej prostej to napewno na sam dół nie spadniesz

Marudzącym w sprawie nierówności na torze to radziłbym pojechać na jakieś zawody wyższej rangi, PŚ, MŚ, czy choćby do Pragi na ten słynny tor. Czasy płaskich jak stół torów przypominajacych BMX'owe minął i już.
...
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

redakta RUDY pisze:Marudzącym w sprawie nierówności na torze to radziłbym pojechać na jakieś zawody wyższej rangi, PŚ, MŚ, czy choćby do Pragi na ten słynny tor. Czasy płaskich jak stół torów przypominajacych BMX'owe minął i już.
Podpisano,
Selecao de suaqdrao. :-D

BTW: Całkowicie słusznie - to przecież MTB - kolarstwo górskie. ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
redakta RUDY
Kontakt:

Bodzio2k, czas zmienić podpisa na Groclin & Polonia are United!
...
redakta RUDY
Kontakt:

A tu jeszcze coś dla zwolenników tras płaskich jak stół, do przemyslenia:

http://www.dzikowiec.pl/galeria_show.php?ide=2145
...
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Ale radocha mam sprawny rower po prawie 2 miesiącach:D
I do tego mam (chyba) inny transport niż karetka więc może uda się zdążyc tym razem:)
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
redakta RUDY
Kontakt:

DXX: powodzenia ;-)

A z rzeczy praktycznych: o dirty zadba Zient i Masakrator, więc mozna byc spokojnym o iloraz hard core'u

Kimanko i sala dostępne są od piatku, więc sorry Qzmin, ale śpisz w krzakach ;-)

Polecam tez zabrać galoty kąpielowe, gdyz obok mamy basen z plażą i mnóstwem opalonych lasek, których od zawsze brakuje na rowerowych imprezkach, moze przyjda na after
...
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

dlaczego nie moge znaleśc info o rejestracji na superlidze/pl ?
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

redakta RUDY Powiedz cos wiecej o tym dropie co będzie, sa juz jakies fotki?
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Dxx , pierwsza pozycja od prawej w górnym (tym poziomym) menu na stronie głównej - "Zgłoś się"
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
wojtasu
Kontakt:

KROM@ja juz wiem co nie co o tym dropie :D Z dropa bedziemy zeskakiwać na te najmniejsze dirty. Wczoraj gadałem z Frutisem i tak mi powiedział :mrgreen:

Juz Pale drewniane sa wbite w ziemie , dirt najmniejszy byl poprawiany wczoraj przezemnie i przez paru moich kumpli , czyli jest zrobiony fachowo :mrgreen: :mrgreen:

Jestem ciekaw czy te dirty wyschną do soboty...fajna burza był i nadal pada :wink:

PZDR
ODPOWIEDZ