Amortyzacja dropów
wniosek trzeba wzorowac sie na klassenie :) bo ewidentnie koles ladniej technicznie skacze dropy... poza tym takie tlumienie ladowania poprzez odchylenie do tylu i spadaniu delikatnie na przednie kolo to jest trudna rzecz... bo to trzeba wyczuc - zeby nie przekozaczyc albo zeby znowu nie wyladowac za twardo na dwa kola... z grubsza mam to opanowane ale kazdy drop jest inny i jedne sie skacze inaczej a drugie inaczej...
http://cosmos.pinkbike.com/
Ja pirdole co wy porównujecie Bendera do kolesi którzy skaczą z maximum dwopów które mierza 4 metry. Ja pierdole buahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahhhehahehehahahahhahahahhahahahhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahhahahahahhaehehhehehe ja pierdole pękne tu <lllllllllllllllllllllloooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll>
no wlasnie. wy **** **** ****! nie porownywac mi tu bendera do tych ciot klassena, simomsa, allena czy innego schwarza! miernoty zatrzymuja sie na dropach 4m! a bender krol ziemniakow przeciez nawet z kraweznika nie zeskoczy bo przeciez za malo metrow ma! jak wy w ogole mozecie porownywac sztucznie wykreowana przez media pseudo giwazde mtb do jakichs tam teamowych miernot od Kony czy tam nicoali.... zeby mi to bylo przedostatni raz!
... O!
... O!
what can I say... ;)
ja tam mam za soba juz dropy 2.5m na pochyłe i to jeszcze co gorsza z zapedałowania ponieważ nie było miejsca sie rozpędzić nawet i za kazdym razem staram się wylądaować na 2 koła jak spadne na tył to masakra tym bardziej ze mam rozwalonego już mojego RST 321 TL ale dało sie skakać dopuki nie zgieła sie korona i golenie nie dostały luzów teraz myśle ze jak bym miał amorka ze 130mm skoku to bez problemu mógł bym rypać wieksze dropy niż 2.5m
...