Witam, potrzebuje pilnie kupic szybki do gogli smiths'a... w Wawie ponoc jest jakis sklep na ursynowie, (handlują też na allegro, ale w chwili obecnej nie mają aukcji wystawionych) w którym owe szybki kosztują koło 2 dych !!!
dajcie jakiś namiar na źródło kupna szybek do smitsów...bo w piątek wyjeżdżam i strasznie ich potrzebuję!
Górnik, Ty taki szatan internetu i nie znlazłeś nic? Nie pamiętam ile chcieli, ale pamiętam że stwierdziłem ze uczciwa cena - wektor sport na cypryjskiej - ale wydaje mi się że ten sklep powinneś znać...
Snikersmad79 tak to ten sklep, dzięki Panowie... ale nigdzie nie było adresu, a sklep poprzez maila/gg kontaktuje się bardzo niechętnie kilka prób skontaktowania i żadnego odzewu...
Jeżeli został założony temat o goglach Smitha to mam pytanie, macie może namiary do jakiegoś sklepu, który posiada zrywki do tych gogli bo nie znalazłem nigdzie :/
W tym sklepie co napisałem dostaniesz wszystko co chcesz do gogli smitha - oni są głónym dystrybutorem. Trzeba wejść w osiedle i on jest tak od dupy strony