PMy nie dzialaja
PMy nie dzialaja
Mam blad w PMach i nie wysyla mi wiadomosci. Nic nie jestem w stanie wyslać. Blad w lini 234 jesli dobrze pamietam. Nikom prosze cie - forum sie sypie.
Stagnacja okrutna na tym forum.. Mało kto cokolwiek pisze, jak już coś to wiemy jakie tematy.. Moderatorzy uprawnień nie mają praktycznie żadnych, bo co im z samych ostrzeżeń i przenoszenia tematów.. Konta nie założysz nowego, PM'y nie działają, jak i powiadomienia o dpowiedzi...
Jak widać po tym temacie, moderatorzy nie mają żadnego kontaktu z Adminem!!
Nikomie, "wez pan zamknij to w ch**", lub daj innym działać, bo żal patrzec jak umiera to forum..
Jak widać po tym temacie, moderatorzy nie mają żadnego kontaktu z Adminem!!
Nikomie, "wez pan zamknij to w ch**", lub daj innym działać, bo żal patrzec jak umiera to forum..
Spaced - dobrze wiedziec
Kurde... To naprawde zaczyna byc wkurzajace. To moze chlopaki z Myslenic sprobują go przekonac??
Oczywiscie w jakis normalny sposob
Marcio Mi tez przy tamtym poscie blad wyskoczyl
EDIT:
Przy tym też

Marcio Mi tez przy tamtym poscie blad wyskoczyl

EDIT:
Przy tym też

[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja juz mam po prostu tego dosc!! całe forum sie sypie!! jest tu tyle zapaleńców (między innymi ja) którzy chcą by forum było przejrzyste i na poziomie. Wszyscy mają to gdzies....zajmijmy się w końcu tym!! tylko niech nikom da komuś takowe uprawnienia!! bo juz mam tego serdecznie dość. Kazdy z nas siedzi na forum przynajmniej raz dziennie (np. ja) wiec moglby ktos nadzorowac wszystko i w koncu doprowadzic forum do ładu!! ;/
nikom wreszcie!!
Prośba.. Jesteś w stanie mi odblokować konto ?? Zmieniłem maila i nie doszło mi potwierdzenie na nową skrzynkę.. Login ArthurGreen mail ArthurGreenPl@mac.com
Prośba.. Jesteś w stanie mi odblokować konto ?? Zmieniłem maila i nie doszło mi potwierdzenie na nową skrzynkę.. Login ArthurGreen mail ArthurGreenPl@mac.com