Codrag

BlendaMed
Kontakt:

Codrag

Post autor: BlendaMed »

Amatorski filmik o rowerach .Filmik składany przez amatora, liczę na krytykę naszej jazdy . Wszysko dzieje się w miasteczku Szczytno, Jeżdzą ja- Zawro i kumpel Świder

http://youtube.com/watch?v=U3srY_WPP2A
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

to ja zacznę ... jeżeli mam być krytykiem to tak:
1. słaba jakość + kamerzysta
2. mało dynamiki w jeździe
3. nic szczególnego w lotach
4. 1 muzyka taka sobie a 2 to dno ...
5. jak już przedstawiłeś riderów na początku nie potrzeba pisać ich ksyw w połowie filmu
6. trzymać tak dalej i nie przejmować się tym co wyżej napisałem :wink: bo trening czyni mistrzem :mrgreen:
-_IrO.Com_-
Kontakt:

Post autor: -_IrO.Com_- »

Jak krytyka to krytyka:). Ogólnie mało ciekawy ten filmik (od 2.18 do 2.45 było nawet spoko). Filmik mało dynamiczny jak powiedział emu_100. Małe te hopki w lesie. Zwiększcie hopy i nauczcie się jakiegoś x-up'a to zdecydowanie uatrakcyjni filmik. Czekam na kolejny film:)
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

No to tak :
1.Muzyka!!!
2.Przedstawienie postaci!
3.Kamerzysta!!!.

4.Można by było szybciej jechać i jakieś triki :).
5.Oby następny film był lepszy więcej dynamiki , ale przecież każdy się uczył ;) !!
Frrytkiii
BlendaMed
Kontakt:

Post autor: BlendaMed »

no z muzyką racja nietrafiłem a z tym przedstaiwniem tak się właśnie zastanawiałem i tak wlnąłem ale.. a szybciej to narazie się nie da a hopy jak to w małej miejscowosć ale na żywo są o wile większe :P chyba. postaramy się nakręcić bardziej dynamiczny pod koniec sezony :D lub w krótce i będzie trochę lepszą kamerkę załatwić obecnie 3,2 mpikseli, no i z jazdą trochę będzie trzeba szybciej. a z muzyką to pewnie się nie poprawię ;P Bo nie mam jakoś tego czegoś, a i ogólnie u nas w mieście tylko my w miarę skaczemy w lesie nielicząć kolegi 30 lat-ka. Ej a tak z filmiku ile dalibyscie nam lat??
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

12-14

a filmik wieje nudą i straszną sztywnością
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

BlendaMed pisze:liczę na krytykę naszej jazdy .
... sam sobie skomentowales film ktory zamiesciles. Dosc wolno i sztywno, wieje nuda tak ze musialem poprzesuwac bo nie dalem rady calego ogladnac, bylo kilka fajnych lotow ale tez sztywnych,

postarajcie sie a nastpeny na pewno bedzie lepszy !!! :D powodzonka
ODPOWIEDZ