Rower NIJOJAI - jaja jak berety...

yasiuuu
Kontakt:

Rower NIJOJAI - jaja jak berety...

Post autor: yasiuuu »

Witam wszystkich,
temat zamieszczam w "offtopic" -zeby zaden z modów się nie przyczepił o "kolejny temat z allegro".

nie mogłem się powstrzymac, więc dodaje link:

http://allegro.pl/item401322533__nijoja ... istow.html

a sprzedawcy polecam nauczyć się czytać;-)

profanacja NICOLAI"a!

jeśli temat już był, to przepraszam;-)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Kradziony na bank jak koles nazwy wlasnego bika nie zna.
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

też tak pomyslałem, ale jak widze to kolo chyba sciągnął ten rower (handluje rowerami) na zasadzie "fajnie wygląda, to opchne go w Polsce". A specjalnie pojęcia chyba o tym nie ma.
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

HYDRAULICZNY Z REGULACJĄ TWARDOŚCI I WYSOKOŚCI * BOMBER MARZOCCHI* czy tu trzeba czegoś więcej :p koles pewnie zero pojecia i sprzedaje mozna sie i przyczaic moze cos bedzie chcial sprzedac lepszego to wyrwiesz po taniosci ^^
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

to jak fury z Niemiec bo ma na wahaczu naklejkę jakiegoś niemieckiego serwisu, w każdym razie okazja :D
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

anna-lidia pisze:SHIMANO TRUVATIV HUSSEFELT
:-| Jak sie babka nie znam to po cholere wystawia i debila z siebie robi. Ja bym tego nie ruszam bo potem ci interpol na chate najazd zrobi. Pewno jumane z tych niemiec jak ktos wspomnial
Spaced
moderator
Kontakt:

yasiuuu moze handluje rowerami bo Paser albo zlodziej nie dlatego, ze je kupuje i sprzedaje. Jednak jak z czegos zyjesz to warto znac cene, a nie kazda aukcje od 1zl wystawiac. Zreszta jak cos od kogos kupujesz to przeciesz ta osoba mniej wiecej mowi ci o tym bajku. Brak informacji o wlasnym sprzecie to tylko jak spada z nieba, jest sie debilem, ablo sie kradnie.
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Napisałem maila do sklepu, do którego link jest na wachaczu ... zobaczymy ...
ADDyFG
Kontakt:

Post autor: ADDyFG »

aaaa z ktorego roku to jest rama?? mi by nie przeszkadzalo ze kradziony, fakt ze nie fajnie bo ktos cierpial..ble,nble,ble<itp..> ale ja nie ukradlem, jakby za dobra kase szedl to bym bral, ile to warte, z 4-5tysi?
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

ADDyFG zatkalo mnie :shock: . jak mozna byc tak krotkowzrocznym. jakby mi ukradli rower to mialbym nadzieje ze "wyplynie" na alledrogo albo innym ebayu i ze zdaze zadzialac zanim kupi go taki baran jak ty.
a zeby nie robic offtopu to niekoniecznie rower musi byc kradziony. u mnie w miescie tez jest gosc ktory zajmuje sie sprowadzaniem holendrow i innych city bikow a mimo to czasem wpadaja mu w rece perelki w stylu ghosta NS z mz z1 i hayesami za 1700. ot trafilo sie slepej kurze...
Spaced
moderator
Kontakt:

ADDyFG a wiesz co to jest paserstwo? A wiesz, ze kupujac kradziony rower mozesz stracic ten rower?
motomysz
moderator
Kontakt:

ROWER JEST KRADZIONY !!

Oto co odpisali mi z Niemiec:

Hallo!!
Vielen Dank für die Mail, das Bike ist geklaut, kann man das bike nicht
ersteigern???

mfg

der
reuber

Dla tych co po Niemiecku nie mówią, koleś dziękuje za maila, pisze że rower skradziono i pyta czy został już zlicytowany...

Jest to ktoś to dobrze mówi po niemiecku ? Proszę jednocześnie o niepodejmowanie żadnych działań !!
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

no to zdaje sie ze ktos bedzie mial klopoty:D
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
motomysz
moderator
Kontakt:

oj będzie miał, bo ja tego nie przepuszcze !!
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

nie wiem co zrobisz ale licze na to ze ten typ co to przedaje zostanie ukarany
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Ciekawy jestem finishu tej sprawy.
ADDyFG Jestes naprawde debilem, skoro kupiłbyś kradzony rower wiedząc o tym. Zresztą w takim przypadku w kazdej chwili policja rower moze skonfiskować, a Tobie zrobić problem.
motomysz Wzorowa postawa :!:
chessmaster
Kontakt:

Post autor: chessmaster »

Brawo Motomysz!

Ja mimo wszystko proponuję usunąc ten temat, żeby gościa załatwic po cichu, bo może jeszcze ktoś przeczyta, chociażby z jego znajomych.

A potem się dziwią, że rowery są kradzione.......właśnie przez takie postawy jak prezentuje Pan ADDyFG,wytłumaczę Ci ŁOPATOLOGICZNIE :arrow: gdyby nikt ich nie kupował to by nie były kradzione!

P.S Sory, ale coś mi ci nie działa w klawiaturze :|
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

chessmaster Myśle, ze gdyby ten ktoś miał znajomych czytających forum rowerowe, to powiedzieliby jaka to marka roweru. Tak więc temat może być, bo naprwade małe prawdopodobieństwo, a nawet jakby to i tak są dowody, ze to sprzedawał/ sprzedawała.
ADDyFG
Kontakt:

Post autor: ADDyFG »

yyy ujme tak: rower jest z niemczech, nasza policja nie zajmie sie pewnie ta sprawa, gdyby nikt nie kupowal kradzionych rzeczy to na takim nicolai i innych bikach jezdziloby pol ludzi z lodzkich kamienic bo nie mieliby rynku zbytu:) nie kupilem jeszcze nic kradzionego<chyba> i na pewno bym sie tego kogos wypytywal, kolene to looknijcie ile koles ma komentow na allegro, czy ktos kto tyle transakcji zrobil ryzykowal by sadem, utrata konta itp....-wolalby spylic na jakims forum rowerowym, albo na czesci<gdyby rzeczywiscie go ukradl>.... To ze bym kupil- no dobra troche przesadzilem :|

-przesadzilem, ale od razu naskakiwanie na kogos tez jest nie fair, rozumiem ze drazliwy temat, ale ciekaw jestes jak ktorys z Was by wszedl na forum np. kochajacych telefony komorkowe ( :lol: ) i napisal ze kupil telefon bez papierow ''bo ktos zgubil'' i jak Was by zjechali... ciekawe ilu kupilo taki telefon ''mamy'' albo ''bo zgubilem papiery/nie chce mi sie szukac'' i to jest dokladnie takie samo, bo nie masz pewnosci czy cos bylo kradzione, to ze od kolegi-moze on tez nie mial swiadomosci i powtarza wymowke...
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
ODPOWIEDZ