Skradziono zumbi dh team zielone, z czarnymi 888 rc

Snikers
Kontakt:

Skradziono zumbi dh team zielone, z czarnymi 888 rc

Post autor: Snikers »

Jak by ktoś widziałem na allegro czy gdzieś w pobliżu , rower na ramie dh team zumbi , czarne 888 rc , przednia obręcz single track , tylnia supra mt, korba race face evolve dh , biały rockring mrp , hamulce avid juicy 7 2008 , kiera kalloy guizzo ,

nie wiem co w takiej sytuacji sie pisze wiec, prosze o pomoc gdy by ktoś takowy rower widział
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

daj stary jakies foty
i dokladny opis
i jak to sie stalo !??

bo jesli znowu to rycerze ortalionu to sie czlowiek coraz bardziej wqrwia i mnie to az targa faje sie wycfanily bo wiedza ze to kupe kasy kosztuje i sprzedaja za bez cen...

tak swoja droga to J*E*B*A*Ć ZŁODZIEI !
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

jeszcze napisz gdzie Ci go skradziono ? i kiedy? oraz czy zglosiles na policje?

@@ kefir wyprzedziles mnie o kilka sekund

@@@ kefir allegro Ci aukcje usunelo :]
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
Snikers
Kontakt:

zgłosiłem na policje, http://www.pinkbike.com/photo/2172524/#top tak wyglada tylko teraz ma białe gripy i juicy 7 na 2008 , z przed domu własny kumpel któremu dałęm sie przejechać w koło

miejsce to dąbrowa górnicza - ząbkowice
KefirQn
Kontakt:

street-fighter

hehe dzieki ale zapomnialem zmienic linku :) teraz pod opisem mam poprawny bo przed tem mi usuneli faje jedne zasrane :PP

a tak Snikers mowiac szczerze to masz zajebi***** KUMPLA !! chyba bym go polamal jak bym go spotkal ale wiesz jak ma na imie gdzie mieszka itp wiec przyjedzo do niego do domu i mu łopatologicznie wytłumacz ze tak sie nie robi !!
Filipniak
Kontakt:

Post autor: Filipniak »

Snikers pisze:z przed domu własny kumpel któremu dałęm sie przejechać w koło
no nie moge uwierzyc jaki to musial byc kumpel?;/

jak go znasz wiesz gdzie miszka? jesli tak to do niego i to jak najszybciej!!!

Chyba ze to byl kolega typu 10min to wtedy rozgladaj sie ile wejdzie znajomym powiedz i wszystkim bikerom w okolicy!!! Pozniej allegro,dh gielda itp szukac! moze akurat cos sie znajdzie!
Snikers
Kontakt:

kolega z byłem klasy , kumpel z ławki ;/ i taki nr ;/ bylem u nie go w domu z 5 razy , objeździłem całą okolice , kumple wszedzie szukali i nie ma ;/ ;(((((
KefirQn
Kontakt:

wróci na dojenie !! ZOBACZYSZ ja bym koczował przed jego domem albo gdzies zkampiony zeby mu potem zrobic niespodziankę ze odważył sie zabrać rower nie swój i go nie oddal !! !!
street-fighter
Kontakt:

gdyby mi taki nr kumpel wykrecil to nie wiem czy nie skonczylby w szpitalu - w takim wypadku czekalbym gdzies schowany i jak by sie pojawil to surprise - i to z kumplami i najpierw oklep a potem jak nie chce oddac bika to co powtorzenie pytania kolejny raz po mordzie gnoja:[ takich ludzi to powinno sie kastrowac i obcinac czesci ciala - albo jest tez druga opcja - jak odda rower to zaciagnac go na paly :]
Snikers
Kontakt:

pierw trza go znajść , wiadomo ze go tak rozpierdole jak go **** znajde ze wielka ciapa z niego kurwa bedzie , w dodatku jutro zawody ;/ i po zawodach , przez kurwa super kolege:///
street-fighter
Kontakt:

a nie wiesz gdzie mogl pojsc?? do jakiegos kumpla ?? czy gdzies? bo moze tam siedzi?? ale ja bym teraz sie do niego przeszedl sprawdzic czy nie wrocil - a jak wrocil i Ci nie otworzy to na paly ze wiesz gdzie jest zlodziej i ze czekasz . moze przyjada
KefirQn
Kontakt:

street-fighter pisze:albo jest tez druga opcja - jak odda rower to zaciagnac go na paly :]

yyy co Ci to da ?? powiedza ci ze rower ma ten nic nie zrobil i oleja to... a kolega ma rodzicow znasz ich ? idz zrob jazde starym oni zrobia jemu jazde a potem go sklepiesz i tyle !! niech dostanie nauczke
street-fighter
Kontakt:

co mi to da?? powinni go spisac - powinien miec wpis do papierow - tak powinno byc, ale policja to policja. nakopac mu tak zeby popamietal do konca zycia i nigdy nie ruszyl cudzego
Snikers
Kontakt:

byłem u jego starej , to powiedziała zgłoś to na policje i tyle , dałem jej nr gdyby szmata wróciła, i cały czas ktoś tam sprawdza czy nie wrócił
street-fighter
Kontakt:

to moja rada na teraz - idz spac a jutro rano sprawdz czy nie wrocil - jesli tak to nakop mu ile Ci sily starczy. lepiej jak sie teraz wyspisz a jutro troche wypoczety mu nakopiesz - a ze stara powiedziala zebys zglosil na paly i tyle to sie dziwie - co to za matka? ktora ma takie podejscie do syna? i co to za syn?

@@offtop - Ty grasz w cs? na FD??

@@@ patrze i widze ze jakis gosc przeglad dzial skradzione - ten typ moze na to patrzec i tak sie posra ze sie szybko nie pojawi - ale i tak mu sie w ryj dostanie
Snikers
Kontakt:

podobno policja juz jedzie na miejsce gdzie koleś podobno sie znajduje, wiec tylko sie modlić by był cały rower , i ta szmata tam . a oklepem zajme sie po zawodach jak sie rower znalazł

za jakies 20 min dam wam znać co i jak , dzieki za podtrzymywanie na duchu Bracia :)
Snikers
Kontakt:

jest rower chłopaki ::*:*:* heh e wisła wita,
a wszystko o dziwo polskiej policji :))
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

To teraz jeszcze zalatw ladny oklep kolesiowi ktory rower zajumal. Ale dobrze ze sie znalazl. Ta historia pokazuje ze kurwa nikomu teraz nie mozna ufac :/
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

morthias dobry zwyczaj nie pozyczaj. Nawet jak ci roweru nie ukradna to moga uszkodzic. Swoja droga nie wiem skad ludzie tylu znajomych maja. Ludzie, którzy kreca i mogliby cos takiego mi zrobic trzymam od siebie z daleka zwyczajnie.
Zablokowany