PUCHAR POLSKI - ZIELENIEC 27.07.2008r.
-
- Kontakt:
PUCHAR POLSKI - ZIELENIEC 27.07.2008r.
Mistrzostwa Polski w downhillu rozgrywane w dniu dzisiejszym w Wiśle już na półmetku, a więc najwyższy już czas żeby napisać coś o zbliżającej się kolejnej edycji Pucharu Polski, tym razem w Zieleńcu. Jako organizator zawodów o Puchar Zieleńca z cyklu „LECH downhill Cup 2008” mam nadzieję że na starcie stanie rekordowa liczba zawodników i zawodniczek wraz ze świeżo „upieczonymi” mistrzami Polski w swoich kategoriach. Specjalnie na potrzeby finału „LECH downhill Cup 2008” przygotowujemy nową trasę, próbując ją maksymalnie wydłużyć tak, aby mogła ona spełnić wszelkie wymogi PZKolu. Tak jak obiecywaliśmy każda z edycji Pucharu Zieleńca odbywa się na innej trasie tak i finał będzie całkowicie różnił się od poprzednich zawodów. Zmiany będą na pewno kontrowersyjne, i tak wiemy już, że tym razem ominiemy dużego gapa przy wylocie z lasu, znaczne wydłużenie odcinka leśnego wymusiło na nas tą zmianę, poza tym trzeci raz ten sam odcinek staje się powoli nudny, łatwy i oklepany, mam nadzieję że przez to, same zawody nie staną się mniej efektowne, spróbujemy tę „stratę” zrekompensować innymi ciekawymi elementami na trasie. Dodatkowo bardziej „podkręcimy” odcinki na stoku, trasa powinna być bardziej techniczna i nieznacznie wolniejsza. Nie zależnie od tego co zrobimy na stoku i jak będzie przebiegała trasa Pucharu Polski jesteśmy pewni że same zawody będą największym rowerowym wydarzeniem sezonu letniego w Zieleńcu! W tym roku termin zawodów zbiega się z datą corocznego festynu odpustowego na św. Anny, a więc mamy pewność że nie zabraknie kibiców na całej trasie wyścigu a także liczymy na wasz czynny udział w imprezie już od sobotniego południa, na dużej scenie wystąpi zespół rockowy, będą pokazy pirotechniczne oraz wiele innych atrakcji do późnych godzin wieczornych.[/b]
www.zieleniec-extreme.eu
"LECH Downhill Cup 2008" 25.05.2008
Ja mam pytanie do organizatorów, a mianowicie co muszę zrobić jeśli jestem niepełnoletni a chcę wystartować. Moja mama podpisała osobiście pozwolenie na start grooberowi gdy byliśmy na zawodach w Kamieńsku. Mam nadzieję, że wystarczy samo pozwolenie na start bo nie dam rady do jutra załatwić niczego innego. Kolejne pytanie: gdzie mogę dostać oświadczenie dla opiekuna?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spieszę wytłumaczyć. 
1. Zieleniec to koniec świata - 10h pociągiem z W-wy.
2. Koniec sezonu - ludzie kwiczą z powodu braku kasy i połamanych kończyn.
3. Skandaliczne ceny wyciągu - 10 zeta za wjazd z rowerem i 36 zeta za dzienny karnet na wyciąg, który hula od 11 do 16 to paranoja! Za tę cene to na samą górę Szrenicy można pewnie wjechać a ten wyciąg też bike friendly nie jest.
Na przyszłość sugeruję:
1. Przygotować fajniejsze traski.
2. Na okoliczność zawodów rowerowych przygotować jakiś fajny secik muzyczny bo chamskie disco z tarasu ,,Szarotki'' nadaje się raczej na narciarski festiwal tyrolski.
Pozdrawiam.

1. Zieleniec to koniec świata - 10h pociągiem z W-wy.
2. Koniec sezonu - ludzie kwiczą z powodu braku kasy i połamanych kończyn.
3. Skandaliczne ceny wyciągu - 10 zeta za wjazd z rowerem i 36 zeta za dzienny karnet na wyciąg, który hula od 11 do 16 to paranoja! Za tę cene to na samą górę Szrenicy można pewnie wjechać a ten wyciąg też bike friendly nie jest.
Na przyszłość sugeruję:
1. Przygotować fajniejsze traski.
2. Na okoliczność zawodów rowerowych przygotować jakiś fajny secik muzyczny bo chamskie disco z tarasu ,,Szarotki'' nadaje się raczej na narciarski festiwal tyrolski.

Pozdrawiam.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
-
- Kontakt:
Trasa w sumie spoko, mimo ze sobie na niej nie radzilem 
W piatek byla kijowa, bo nie rozjezdzona i niektore sekcje niedopracowane.
I jeszcze jedno... kto posadzil pieniek drzewa specjalnie na moj finalowy przejazd?
Jestem pewien, ze wczesniej go tam nie bylo!
Nie omieszkalem zahaczyc o niego pedalem i pofrunac przez kiere na 3 belki

W piatek byla kijowa, bo nie rozjezdzona i niektore sekcje niedopracowane.
I jeszcze jedno... kto posadzil pieniek drzewa specjalnie na moj finalowy przejazd?
Jestem pewien, ze wczesniej go tam nie bylo!
Nie omieszkalem zahaczyc o niego pedalem i pofrunac przez kiere na 3 belki

No Pain No Game
-
- Kontakt:
Piszcie śmiało swoje opinie a ja postaram się aby trafiły one do osób odpowiedzialnych za kolej i całe zaplecze w Zieleńcu.
Mam nadzieję że z roku na rok wszystko będzie się zmieniało na lepsze.
Kto by rok temu pomyslał że wogóle w Zieleńcu coś się będzie działo?
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie ...
Mam nadzieję że z roku na rok wszystko będzie się zmieniało na lepsze.
Kto by rok temu pomyslał że wogóle w Zieleńcu coś się będzie działo?
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie ...
www.zieleniec-extreme.eu
nom, tym razem mnie nie bylo ale na poprzednich tez mi kasa krzyczana za karnet ''robiła'' heh, kolejna sprawa dlaczego tak malo osob bylo- mysle ze mozesz podziekowac miedzy innymi DH-Zone'owi na ktorym info o braku zawodow ''wisialo'' chyba do piatku, a wiekszosc ludzi w wakacje jakiejs pracy sie lapie i musza wczesniej wiedziec jak weekend ustawic...
muza do bani
jeszcze mam pytanie takie:
-ta traska co teraz chlopaki zrobili to jest 2? nie ma jakis elementow wspolnych z ta z maja tak? powstana jakies nowe traski, albo tor do 4x?? Bo slyszalem sprzeczne info ze niby sie odgornie pozarli w sprawie budowy tras itp...No a bike park jak reklamujecie to powinien miec kilka trasek i nakies NS'y <ale byloby extra>
muza do bani
jeszcze mam pytanie takie:
-ta traska co teraz chlopaki zrobili to jest 2? nie ma jakis elementow wspolnych z ta z maja tak? powstana jakies nowe traski, albo tor do 4x?? Bo slyszalem sprzeczne info ze niby sie odgornie pozarli w sprawie budowy tras itp...No a bike park jak reklamujecie to powinien miec kilka trasek i nakies NS'y <ale byloby extra>

http://www.allegro.pl/item934868489.html
-
- Kontakt:
hej BikeISFun to nie wina "dh-zonu", poprostu takiego niusa dostali od groobera, groober lekko namieszał według mnie, a pozatym zieleniec to troche daleko dla wiekszości...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wracając do newsa na dh-zone, to nie tyle zawinił sam news co jego tytuł, który był kompletnie oderwany od rzeczywistości a już napewno nie miał nic wspólnego z treścią newsa!!!
Przypominam:
Zawody w Zieleńcu odwołane!
taki był tytuł newsa! Czyżby Groober go tak zatytuował? Czy może jakiś "redaktor" z dh-zone?
Wypadałoby najpierw przeczytać to, co dostajemy od ludzi do zamieszczenia na stronie, tym bardziej jesli się prowadzi tak opiniotwórczy portal jak dh-zone, chyba że tak naprawdę właśnie chodziło o namieszanie.... oby nie.
Przypominam:
Zawody w Zieleńcu odwołane!
taki był tytuł newsa! Czyżby Groober go tak zatytuował? Czy może jakiś "redaktor" z dh-zone?
Wypadałoby najpierw przeczytać to, co dostajemy od ludzi do zamieszczenia na stronie, tym bardziej jesli się prowadzi tak opiniotwórczy portal jak dh-zone, chyba że tak naprawdę właśnie chodziło o namieszanie.... oby nie.
www.zieleniec-extreme.eu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: