a mnie zastanawia moment zasnięcia czyli przejścia w stan świadomy do snu jakoś nigdy nie pamietam co sie działo chwilke przed tym jak zasnałem i nie miałem tak że coś sie dzieje i nagle zasypiam ;] pokrecone to troche
hmm sory za dwa posty ale mi sie coś przypomniało
pamiętam kiedyś byłem z kuzynami na podwórku i nagle zobaczyliśmy lecący statek ufo . Było to dawno może kiedy miałem z 3-5 lat i ale ciągle mnie to męczy :/ Czy to był sen czy naprawdę to widziałem przeżycie było tak silne ,ze nadal to pamiętam dość wyraźnie.
Bawiliśmy sie i nagle nad moim blokiem przeleciał latający spodek a myśmy zaczęli sie chować :/
Kurde ale shizy tu lecą
milkman to było UFO ostatnio o godzinie 01:20 w nocy słyszałem tak jakby samolot spadał, taki dźwięk coraz niższy, patrze przez okno, a tam jakieś migające coś w stylu koło/kwadrat (tzn. pełna powierzchnia, nie tak jak w samolocie, że tylko kabina i sktzydła >->- tylko "o"). Nagle wszystko zniknęło, a noc była bezchmurna... Może kosmici przylecieli mi rower podpier...?
co do lodów... jeśli zbyt długo trzymasz cos zimnego przy podniebieniu temperatura dociera do mózgu... jako że mózg jest zawieszony w płynie, płyn ten zwiększa swoją objętość(bo rtęć to nie jest xD) i zwiększa się ciśnienie i od tego boli mózg :P a działa to tak bo pomiędzy jamą gębową a mózgiem najmniejsza odsległość to właśnie podniebienie... tak przynajmniej wygląda moja teoria xD