Kasa za wypełnianie ankiet w internecie. Ciekawe...
Kasa za wypełnianie ankiet w internecie. Ciekawe...
Nie wiem czy już o tym słyszeliście, ale ruszyło badanie rynku poprzez internet. Płacą około 10zł za 30 minut ankiety. Bardzo mnie to zaciekawiło. Ostatnio siedze w domu bo jestem kontuzjowany i to znalazłem: link: http://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=488b61daeb307
Wydaje się byc całkiem ciekawe. Może ktoś skorzysta i zarobi. Nie ukrywam, że przy okazji dostaje 1% tego co zarobicie (tzn. wy macie 100% a mi dają jeszcze 1%).
Do administratora i moderatorów: jeżeli uważacie że temat w jakimś stopniu jest zły (reklama albo coś) to usuńcie, ale lepiej zostawcie bo ludzie zarobić sobie mogą minimalnym nakładem sił.
Zapraszam do rejstracji i przeczytania faq oraz regulaminu na stronie.
Pozdrawiam
Wydaje się byc całkiem ciekawe. Może ktoś skorzysta i zarobi. Nie ukrywam, że przy okazji dostaje 1% tego co zarobicie (tzn. wy macie 100% a mi dają jeszcze 1%).
Do administratora i moderatorów: jeżeli uważacie że temat w jakimś stopniu jest zły (reklama albo coś) to usuńcie, ale lepiej zostawcie bo ludzie zarobić sobie mogą minimalnym nakładem sił.
Zapraszam do rejstracji i przeczytania faq oraz regulaminu na stronie.
Pozdrawiam
gg: 4709451
maso poczytaj FAQ
"Serwis ten istnieje dopiero od kilku dni, co można sprawdzić klikając w logo stat4u na dole ekranu. Pierwszym krokiem jest usyskanie co najmniej kilkutysięcznej rzeszy ankieterów, bez których badanie opinii nie miało by racji bytu. Jednocześnie rozpoczęliśmy też kampanię reklamową skierowaną do zleceniodawców: biur marketingowych i reklamowych, większych firm i instytucji. Prosimy o uzbrojenie się w odrobinę cierpliwości..."
"...suma uzyskanego wynagrodzenie musi osiągnąć wymagane 50zł."
ja sie zalogowalem i narazie nie podalem moch dokaldnych danych
zobaczymy czy beda przysylac ankiety!
i tak mnie juz nudzi caly ten internet. Jesli nie wypali to strace tylko na tym troche czasu
))
"Serwis ten istnieje dopiero od kilku dni, co można sprawdzić klikając w logo stat4u na dole ekranu. Pierwszym krokiem jest usyskanie co najmniej kilkutysięcznej rzeszy ankieterów, bez których badanie opinii nie miało by racji bytu. Jednocześnie rozpoczęliśmy też kampanię reklamową skierowaną do zleceniodawców: biur marketingowych i reklamowych, większych firm i instytucji. Prosimy o uzbrojenie się w odrobinę cierpliwości..."
"...suma uzyskanego wynagrodzenie musi osiągnąć wymagane 50zł."
ja sie zalogowalem i narazie nie podalem moch dokaldnych danych
zobaczymy czy beda przysylac ankiety!

http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Czytajcie tam dokładnie FAQ i regulamin. Za jedna ankiete mogą dać nawet do 10zł. Aha, możecie tworzyć swój program partnerski wysyłając linka (wtedy otrzymujecie kilka % gratis od zarobku innych;)) {pczytajcie sobie dokładnie. Stronka ma 2 tgodnie i około 200000 wyświetleń i kilka(naście) tysięcy użytkowników. Coś w tym jest...
gg: 4709451
Eee takich stron jest wiele. To sa po czesci walki bo niby dostajesz kase jak ankiete w PELNI wypelnisz ale jak np. jednego interesujacego wymaganie nie spelnisz to ankieta jest przerywana i nie dostajesz nic. Do tego z reguly pieniadze za ankiete to cos kolo 1 zl i dostajesz oferty raz na tydzien czy dwa wiec kasa z tego zadna.