Hm, mam amorek Duro chcę go stuningowac tylko nie wiem czy tak będzie lepiej ?... Lepszy amor polega na tym że odbijac ma powoli by nie odczuć tego czy odrazu ? ... I czy jak juz wyjmę plastikową opaskę (xD) z amora to potem gdy nie spodoba mi się takie odbijanie to będę mógł go złożyć zeby chodził jak wczesniej ?... Piszcie co myślicie ;] ..
najlepszym sposobem jest pospawac wszystke elemety tłumika dodatkowo mozna tez zanitowac (pospawac sie nie da) golenie dolne z gornymi... po tym zabiegu pozostaje delektowac sie nienaganna praca.
tego typu tematow było w /cenzura/ i jeszcze wiecej.
skoro nie potrafi poszukac to mu pomozmy:D jakie to duro masz?? ja mam e i z opaska ale zmienionym olejem i chodzi naprawde fajnie, to ze odbija dosc szybko mi nie przeszkadza
amor taki Sr Suntour Duro z 2006 roku (100mm skoku)... i kumpel mówił by wyjąć tą opaskę i będzie odrazu innaczej chodził... tylko teraz pytanie jak będę chciał wrócić do twardszego amora to da rade znowu amorek złozyc ?
chyba da.. z tego co pamietam... to ten "tuning" byl trudniejszy niz serwis travisa xDD ta opaska jest chyba gdzies w tlumiku... i jest to nie zlaczone kolko... taki kolczyk.. wiec musi sie dac zlozyc spowrotem... przy okazji juz jak bedziesz rozbieral.. oczywiscie zmien smar i olej ^^