Sklepy w Uni europejskiej
Sklepy w Uni europejskiej
Witam chciałbym spis wszystkich sklepów w uni europejskiej Iron Horsa i internetowych i zwykłych. CZemu w uni bo nie ma cła ;d!
Szczerze wolalbym to >> http://www.ridinghighuk.com/index.php?o ... Itemid=130
Lub ze stanow za 2699$. Poczytaj sobie o tej ramce na oficialnej stronie canfield brothers. Moim zdaniem jedna z fajniejszych ramek na rynku obecnie. a 6800zl za demo 8 to zadna sensacja - wszedzie taka cene dostaniesz.
Lub ze stanow za 2699$. Poczytaj sobie o tej ramce na oficialnej stronie canfield brothers. Moim zdaniem jedna z fajniejszych ramek na rynku obecnie. a 6800zl za demo 8 to zadna sensacja - wszedzie taka cene dostaniesz.
Aki007 no to za taka cene to bym bral. Marze 08 maja problemy ale ludzie glownie na pierwsza serie narzekali, moze trafisz na pozniejsza i bedzie lepiej.
Steel2 demo 9 to leniwy czołg - ciezka maszyna i nie szczególnie zwrotna(pamietam, ze jakoś dziwnie dluga jak na rower FR byla). W dodatku to jest model 06 bo w 07 go nie robilu juz.
Steel2 demo 9 to leniwy czołg - ciezka maszyna i nie szczególnie zwrotna(pamietam, ze jakoś dziwnie dluga jak na rower FR byla). W dodatku to jest model 06 bo w 07 go nie robilu juz.
Steel2 to wy czasem skrecacie? Szczerze - mamy krete trasy i ja np. na wiele tras przestawiam glowke ramy zeby przejsc z 118 na 116cm bo po prostu promien skretu mi przeszkadza. Tam bylo w demo 120 czy 122 bodajze. Do tego ten rower jak na nim kiedys sie bujnalem sprawial wrazenie jazdy wanna z pedalami - zero odpowiedzi. Dobry tylko do glupiego tłuczenia na pałe.
Sporo skręcamy
Będę wredny, ale może brak Ci techniki
:D:D ?
Demo trzeba ostrożnie i dobrze złożyć. Dobór właściwych komponentów jest bardzo ważny do tej ramy. Oczywiście duża część to kwestia upodobań. Sporo na Demo jeździłem i uważam, ze to bdb rama. Reszta to kwestia, jak już wspomniałem, dobrego doboru komponentów.

Demo trzeba ostrożnie i dobrze złożyć. Dobór właściwych komponentów jest bardzo ważny do tej ramy. Oczywiście duża część to kwestia upodobań. Sporo na Demo jeździłem i uważam, ze to bdb rama. Reszta to kwestia, jak już wspomniałem, dobrego doboru komponentów.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Steel2 ja nie mowie, ze sie nie da na tym skrecac i ze jak musze sie zatrzymac by to zrobic tylko, ze po prostu to jest utrudnianie sobie życia. Mialem rower o dlugosci demo 9 i czulo sie w zakretach to, ze sa z nim problemy. To troche jakbys sugerowal kierowcy amerykanskiej fury, ze mu brak techniki bo nie moze zawrócic na raz na drodze
Wszystko ma swój promien skretu 
BTW. Dobór komponentów geometrii nie zmienia moim zdaniem no ale wolna wola. Ja lubie rowery żywe, a nie zachowujace sie jak emerytowani zapaśnicy sumo

BTW. Dobór komponentów geometrii nie zmienia moim zdaniem no ale wolna wola. Ja lubie rowery żywe, a nie zachowujace sie jak emerytowani zapaśnicy sumo