Dave Mirra full version download

radzik1259
Kontakt:

Dave Mirra full version download

Post autor: radzik1259 »

siemka
mam taki problem posiadam wersje demo tej gierki troche mnie znudziło już jeździć na tej samej trasie i rowerku i nigdzie nie moge znaleść pełnej wersji; tej gry wiec jakby ktoś mógł niech poda link na którym jest ta giera
z góry thx
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

no to basta napisz mi pma pozniej to poszukam bo ostanio wrzucalem gdzies na jakis serwer..... a jak nie to wrzuce jeszce raz
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

JA mam na kompie w zipe jak cos to napisz
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

http://rapidshare.com/files/132298933/d ... _ZAJCU.rar

Stary temat , ale ostatnio pojawiło się MTB Adrenaline więc warto wrzucić linki do Dave Mirra BMX.

Linki nie są moim dziełem ale wszystko działa po rozpakowaniu.

Opis gry:
Jest to realistyczna gra sportowa traktująca o niesamowitych wyczynach na rowerach typu BMX. Dzięki niej będziemy mogli sami, bez obawy o własne zdrowie, otarte kolana i liczne stłuczenia, uczestniczyć w zawodach obok takich gwiazd jak Dave Mirra – 10 krotny mistrz świata oraz jego spadkobierca Ryan Nyquist. Czeka na nas nauka karkołomnych akrobacji, wiele przeszkód terenowych, niewyobrażalna liczba upadków, a przede wszystkim duża liczba zawodów do wygrania.

-unikalna gra sportowa promowana nazwiskiem legendarnego Dave Mirra
-możliwość jazdy dziesięcioma największymi zawodnikami tego sportu: Dave Mirre, Ryan Nyquist, Leigh Ramsdell, Mike Laird, Troy McMurray, Kenan Harkin, Joey Garcia, Shaun Butler, Chad Kagy oraz Tim Mirra
-możliwość wyboru odpowiadającego nam podkładu dźwiękowego, zespoły: Sublime, Cypress Hill, Rancid, Social Distortion, Deftones, Pennywise, Dropkick Murphys, 59 Times the Pain, Primer 55 i Swingin Utters
- wyrafinowana kamera, umożliwiająca efektowną powtórkę naszych wyczynów
- ponad 30 autentycznych sponsorów występujących w grze, między innymi: Slim Jim, Adidas, UGP, Maxxis, Pro-tec, Haro, w miarę naszego awansu na listach rankingowych dostajemy nowych zamożniejszych sponsorów i nowy lepszy sprzęt
- realistyczny system (Skeletal Dynamics System) symulujący krasy i upadki
- 12 różnych interaktywnych środowisk, w których odbywają się zawody, w tym: San Jose Ramp Club, Dave Mirra's, Eastwood Ramp Park oraz Camp Woodward's
- wszyscy zawodnicy posiadają swój własny, indywidualny styl jazdy, mogą sami układać swoją trasę oraz dowolnie ją oglądać'
- zaawansowany system nauki pozwalający na bezproblemowe zapoznanie się z tajnikami wielu karkołomnych akrobacji (w sumie około 1300)
- 10 różnych rodzajów gier multiplayerowych

Pozdro
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

sciagnalem z 4 rozne wersje Mirry, kazda przy uruchomieniu wyswietla komunikat "wystapil problem z aplikacja ... zostanie ona zamknieta" no i dupa, pograne. wie ktos co moze byc nie tak?
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

Zajebista gierka :D
Madrid
Kontakt:

Post autor: Madrid »

jak mozna odblokowac wszystkie trasy ? ( bez przechodzenia gry ;) )
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Przejdź sobie grę to nabierzesz skilla....

W tej grze sie dobrze bawi w rozkminy ... wymyślasz coś głupiego i próbujesz to zrobic...np.jakis transfer z konkretnym trikiem .. najlepiej sie w to bawi z kolegą :)
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

motomysz, wole z kolezanka:p
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

motomysz jak można sie bawić z kolegą ? łeee xD
Tusiu993
Kontakt:

Post autor: Tusiu993 »

Co to jest MTB Adrenaline ??? czy jakas gra ?? ;>
http://tusiu.pinkbike.com/
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

blemadmaxorr GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI !!

a tak btw. to przejście tej gry jedną postacią to ok 1h30min do 2h zabawy ;) wiec nie widze sensu szukania innej opcji odblokowania tras :)
ODPOWIEDZ