Dangerous M. przestroga!!!!!!
Dangerous M. przestroga!!!!!!
Nie kupujcie nic tej firmy, straszne gówno!!!
W Szklarskiej przy zjeżdzie trasy DH przy nie wielkim skoku na kamienie "wspaniała" piasta (kupiona 1,5 mieś temu na maszynówkach) tejże "niebezpiecznej" firmy zblokowała się co spowodowało tzw ostre koło!!! ...myślałem że mnie wykatapultuje z roweru.
Wk****łem sie strasznie i podjechałem do gości od DM na co usłyszałem śmiech i tekst: ..to pewnie dlatego że kupiłes podróbkę (kto by chciał robić podróbki DM:) .Potem jakiś serwisant powiedział że nie mają nażedzi żeby coś z tym zrobić i oczywiście dadzą mi nową ...oczywiście tak się nie stało i dali mi tą samą naprawioną ale chyba żaden normalny człowiek nie chciałby ryzykować czegoś takiego poraz drugi.
DANGEROUS MIKE TO GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Szklarskiej przy zjeżdzie trasy DH przy nie wielkim skoku na kamienie "wspaniała" piasta (kupiona 1,5 mieś temu na maszynówkach) tejże "niebezpiecznej" firmy zblokowała się co spowodowało tzw ostre koło!!! ...myślałem że mnie wykatapultuje z roweru.
Wk****łem sie strasznie i podjechałem do gości od DM na co usłyszałem śmiech i tekst: ..to pewnie dlatego że kupiłes podróbkę (kto by chciał robić podróbki DM:) .Potem jakiś serwisant powiedział że nie mają nażedzi żeby coś z tym zrobić i oczywiście dadzą mi nową ...oczywiście tak się nie stało i dali mi tą samą naprawioną ale chyba żaden normalny człowiek nie chciałby ryzykować czegoś takiego poraz drugi.
DANGEROUS MIKE TO GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze ze nic ci sie nie stalo :/
a co do tej firmy.....chcialem kupic stery,ale jak wzialem do reki,obejrzalem to sie rozmyslilem.
Kupilem za to ich sztyce do DH (ja jezdze street) i mysle ze jakby zobaczyl koles od DH ta sztyce to by sie rozesmial od ucha do ucha,a panowie z DM nie wiedzieli sztycy do DH na oczy!!!Kupilem ja bo bylem na cisnieniu,bo mialem nowa ramke i chcioalem pojezdzic,ale tylko czekam jak zaraz peknie :///
a co do tej firmy.....chcialem kupic stery,ale jak wzialem do reki,obejrzalem to sie rozmyslilem.
Kupilem za to ich sztyce do DH (ja jezdze street) i mysle ze jakby zobaczyl koles od DH ta sztyce to by sie rozesmial od ucha do ucha,a panowie z DM nie wiedzieli sztycy do DH na oczy!!!Kupilem ja bo bylem na cisnieniu,bo mialem nowa ramke i chcioalem pojezdzic,ale tylko czekam jak zaraz peknie :///
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
dobrze ze nic ci sie nie stalo :/
SPROSTOWANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widzialem cala sytuacje i bylo tak :
rzeczywiscie piasta sie zablokowala ale koles mu to zrobil na miejscu i to nie byl serwisant tylko obsluga stoiska DM wiec to ze mial klucze przy sobie to chcial pomuc (rozmawialem z nim po calesj sytuacji)
co do reszty to juz nie wiem jak to bylo
ja mam komplet piast DMi nic mi sie nie stalo a kolega ktory robi taki szum powinien najpierw pomyslec!!!!!
pozdrawiam
widzialem cala sytuacje i bylo tak :
rzeczywiscie piasta sie zablokowala ale koles mu to zrobil na miejscu i to nie byl serwisant tylko obsluga stoiska DM wiec to ze mial klucze przy sobie to chcial pomuc (rozmawialem z nim po calesj sytuacji)
co do reszty to juz nie wiem jak to bylo
ja mam komplet piast DMi nic mi sie nie stalo a kolega ktory robi taki szum powinien najpierw pomyslec!!!!!
pozdrawiam
co nie zmienia faktu ze rzeczy DM sa DZIWNE! dlaczego sztyca do DH wyglada jak ultra lekka do xc? Dlaczego stery wygladaja jak zabawkowe?? dlaczego reklamujecie sie ze Bender wybralby wasza rame jezeli wasza rama jest do fr a nie dh i dropow po 15 metrwo? sam pracuje jako handlowiec i z tego co wiem to zawsze opieramy sie (my handlowcy) na prawdzie tylko mowionej na okolo!
Juz nie mowiac o DUNCONIE ktory jest na rynku troche czasu i pomimo plynacych od klientow bledow waszych ram ciagle tluczecie je krzywo a rama zwana COCK za kurwa ****** 1500zl gnie sie ?????
Juz nie mowiac o DUNCONIE ktory jest na rynku troche czasu i pomimo plynacych od klientow bledow waszych ram ciagle tluczecie je krzywo a rama zwana COCK za kurwa ****** 1500zl gnie sie ?????
-
- Kontakt:
dobra przestrogo dzięki mniłem ją zamiar kupic ale teraz nie doradzcie jakś pistę do 240zł
PS niemusiało sie to stać dlatecho że jest słaba i tp ale mogła mieć coś zdeformowane przy produkci wiesz słabsza nadwyrężona część pęka bardzo szybko
PS niemusiało sie to stać dlatecho że jest słaba i tp ale mogła mieć coś zdeformowane przy produkci wiesz słabsza nadwyrężona część pęka bardzo szybko
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
ej kolego może trochew przesadzasz co ?? to że tobie sie ta piasta zjebala to wcale nie znaczy że wszystkie takie beda może to jeden egzemplarz ??? w koncu DM to dośc mloda firma i pewnie nie maja jeszcze takich norm jak da bomb czy cos w takiego ale pewnie sie polepszą. ja mam mostek DM i nie zanosi sie na to żeby mu sie coś działo bo to kostka :P jest w miare ładny i wcale nie cięzki :) a tak nawiasem mówiąc to na tej sztycy jest obok napisu DM jeszcze DH ???? bo napis DM na moim mostku też wiele osób czyta jako DH ....
-
- Kontakt:
MaxDamageDA Ciesze się że jesteś z niej zadowolony, każdy ma inny gust co nie?? A ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat DM niewiem …może jest ona tania ale osobiście wolał bym dołożyć kase i kupić se sante cruzz http://www.greenet.pl/gallery/raptus_dhbyd/IMG_0025 jak ma ten kolega Śmigiel z HCFR-U tak wiem zaraz będzie że to jest drogie i wogule ...ale ta konstrukcja budzi większe zaufanie do mnie;)
spoko nie wkurwiaj się zaraz na mnie
ale zostanę przy tym że DM to syf może się wyrobią i życzę im tego z całego
spoko nie wkurwiaj się zaraz na mnie
ale zostanę przy tym że DM to syf może się wyrobią i życzę im tego z całego
walić podpisy