amor dwupółkowy
amor dwupółkowy
Witam, zaczynam swoją przygodę z dh i chciałbym zakupić sobie amortyztor dwupółkowy bardzo dobrej jakości za niedużą cenę. Czy moglibyście mi doradzić co do modelu? Z góry dziękuję.
Rozbawiłeś mnie równo. A ja bym chciał sportowy samochód z bagażnikiem gdzie wejdą 3 zjazdówki + bagaże, palące 2,5 l/100 km ( i to gazu ), tani w serwisowaniu a i żeby nie kosztował więcej niż 15 tyś.k0n0n pisze:chciałbym zakupić sobie amortyztor dwupółkowy bardzo dobrej jakości za niedużą cenę
Uważasz, że większość ludzi tutaj z dobrym sprzętem to przepłacający frajerzy ?
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
hehe typowy polak..chcialby Bardzo Dobrze i Bardzo Tanio
(bez podtekstów prosze :P )
jak na poczatek to kup sobie Juiniora na QR20 i bedziesz zadowolony...
a jak chcesz cos lepszej jakosci to 888....
Travisa sobie odpusc bo skoro jestes początkujący to domyslam sie ze nie potrafisz serwisowac amortyzatorow i nie bedzie ci sie chcialo tego robic a Travis to niestety wymagajacy amorek...
wiec masz kilka opcji...
albo nowy junior za ok. 1250zl..
albo uzywany junior za 700-800zl...
albo nowe 888 za ok 2500
albo uzywane 888RC za ok 1200-1500 (zalezy od stanu)
ja na twoim miejscu wybralbm juniora uzywke bo najtaniej...ewentualnie nowy jak masz kase...
a skoro jestes poczatkujacy to jezdzisz pewnie na sztywniaku a 888rc do sztywniaka typu dragstar czy cos podobnego to troche za wysoko....

jak na poczatek to kup sobie Juiniora na QR20 i bedziesz zadowolony...
a jak chcesz cos lepszej jakosci to 888....
Travisa sobie odpusc bo skoro jestes początkujący to domyslam sie ze nie potrafisz serwisowac amortyzatorow i nie bedzie ci sie chcialo tego robic a Travis to niestety wymagajacy amorek...
wiec masz kilka opcji...
albo nowy junior za ok. 1250zl..
albo uzywany junior za 700-800zl...
albo nowe 888 za ok 2500
albo uzywane 888RC za ok 1200-1500 (zalezy od stanu)
ja na twoim miejscu wybralbm juniora uzywke bo najtaniej...ewentualnie nowy jak masz kase...
a skoro jestes poczatkujacy to jezdzisz pewnie na sztywniaku a 888rc do sztywniaka typu dragstar czy cos podobnego to troche za wysoko....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645